Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Bilmiyorum bencede kimyasal gebelik oldugum gun regl gibi bisey oluyo zaten o gunden hesaplamam lazim oo ozmana kadarda var zaten umutlaniyi insan ya cok istedigimiz icin yada korkuyoruz yinemi kimyasal gebelik olucak diye
Hiç korkma canım yine olacak diye birşey yok bak aramızda ne güzel sağlıklı gebelikler yaşayanlar var ilk aydan

Salliala cnm hayırlısı olsun... yeni dönem yeni umutlar. bu sefer takibini iyi yaptir eşini boşver onlar cok sonra idrak ediyo durumu. bizim 1 seneyi geçtik ondan sonra eşim ciddiye almaya başladı

evet cnm ben kullanmiyorum. bi kere bilmeden adetliyken aspirin icmistim de kanı sulandırdıği için çok kötü olmuştu
Evet aynen çok kötü olur diye dusunduğüm bitince başlıyoruz ama demi ? Hoş 3. Gün doktora gitcem de benim doktor folik asite gerek yok diyen bi insan olduğu için coraspirin aklına gelmez onun

canım hayırlısı olsun hakkımızda
benimde bel ağrım yok artık
kırmızılık neden geldi bilmiyorum ama iyiye yormak istiyorum inşallah öyledir

canım bende detaylı şeyler sevmem o yüzden ufak bişeyler dikiyorum kendimce
hem stres atıyorum keyifli geliyor şimdilik
beceririz tabii kıs

Bende dün kimyasal gebelik yaşadım insanın umutlarının bir anda bitmesi çok kötüymüş Rabb'im yeniden bütün isteyenlerle birlikte bana da sağlıkla nasip etsin evladımı inşallah...

canım geçmiş olsun. amin Rabbim hepimize yeniden sağlıklı gebelikler nasip etsin

canım çok sevindimmm Rabbim güzel haberlerini sonuna kadar devam ettirsin inşallah
gözünaydınnn canım

Canım güzel haberler gelsin senden inşaallah bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…