Hiç korkma canım yine olacak diye birşey yok bak aramızda ne güzel sağlıklı gebelikler yaşayanlar var ilk aydanBilmiyorum bencede kimyasal gebelik oldugum gun regl gibi bisey oluyo zaten o gunden hesaplamam lazim oo ozmana kadarda var zaten umutlaniyi insan ya cok istedigimiz icin yada korkuyoruz yinemi kimyasal gebelik olucak diye
Sağol canım. Birşey sorcam coraspirini kanama varken kullanmıyoruz demi ?Salliala cnm hayırlısı olsun... yeni dönem yeni umutlar
evet cnm ben kullanmiyorum. bi kere bilmeden adetliyken aspirin icmistim de kanı sulandırdıği için çok kötü olmuştuSağol canım. Birşey sorcam coraspirini kanama varken kullanmıyoruz demi ?
Evet aynen çok kötü olur diye dusunduğüm bitince başlıyoruz ama demi ? Hoş 3. Gün doktora gitcem de benim doktor folik asite gerek yok diyen bi insan olduğu için coraspirin aklına gelmez onunevet cnm ben kullanmiyorum. bi kere bilmeden adetliyken aspirin icmistim de kanı sulandırdıği için çok kötü olmuştu
evet adet bitince basla cnmEvet aynen çok kötü olur diye dusunduğüm bitince başlıyoruz ama demi ? Hoş 3. Gün doktora gitcem de benim doktor folik asite gerek yok diyen bi insan olduğu için coraspirin aklına gelmez onun
Canım sabah çok çok küçük bir kırmızılık daha vardı şeffaf akıntıda. Toplu iğne kadar diyeyim. Yarın bi doktoru arayıp soracağım gel derse giderim. Bilmiyorum ya benimde geçti gibi bel ağrısı sanki.
Sağol cnmcm sende iyi günlerde kullan.ben de bilmiorm dikiş dikmeyi ama mantığını hep cozuodm diyeym.alaym yaparım inşallah dedim.ben zaten çok modelli şeyler sevmem.ondan benim işime yarar die düşündüm ki öyle de oldu.inşallah beceriorm gibi
Bende dün kimyasal gebelik yaşadım insanın umutlarının bir anda bitmesi çok kötüymüş Rabb'im yeniden bütün isteyenlerle birlikte bana da sağlıkla nasip etsin evladımı inşallah...
Allahım sana şükürler olsun bana bugünleri yaşattığın için kıslar şimdlk mutluyum Allah herkese yaşatsın perşembe 114 olan değer bugün 820 çıktı doktor perşembe vajinal ultrasona çağırdı kese için inş böle devam eder darısı hepinizin başına hiç umutsuzluğa kapılmayın
Yani oda dogru allah insallah hepimize sahlikli bebisler verirHiç korkma canım yine olacak diye birşey yok bak aramızda ne güzel sağlıklı gebelikler yaşayanlar var ilk aydan
Amin cümlemizeYani oda dogru allah insallah hepimize sahlikli bebisler verir
Yarın canım 3. Gün dedi hemşire dün aradım da. Doktorla konuşamadım. 40 gün sonrasi olunca mi bilmem iyi kanamam var ağrı da varSalliala cnm ne zaman gidicen doktora?
Canım güzel haberler gelsin senden inşaallah bekliyoruzcanım hayırlısı olsun hakkımızda
benimde bel ağrım yok artık
kırmızılık neden geldi bilmiyorum ama iyiye yormak istiyorum inşallah öyledir
canım bende detaylı şeyler sevmem o yüzden ufak bişeyler dikiyorum kendimce
hem stres atıyorum keyifli geliyor şimdilik
beceririz tabii kıs
canım geçmiş olsun. amin Rabbim hepimize yeniden sağlıklı gebelikler nasip etsin
canım çok sevindimmmRabbim güzel haberlerini sonuna kadar devam ettirsin inşallah
gözünaydınnn canım
cnm senin de demekki rahmin çok kalinlasti benim gibi. o hem çok kanama hem de ağrı yaptiriyoYarın canım 3. Gün dedi hemşire dün aradım da. Doktorla konuşamadım. 40 gün sonrasi olunca mi bilmem iyi kanamam var ağrı da var
Belki de mümkündür canım.bu sefer takipte belli olur ne olup biteceğicnm senin de demekki rahmin çok kalinlasti benim gibi. o hem çok kanama hem de ağrı yaptiriyo
evet doğru söylüyosun bu ay takibini iyi yaptirBelki de mümkündür canım.bu sefer takipte belli olur ne olup biteceğinasıl ateş yükseldi mi bugün ?
Ohh ohh çatladı deseneevet doğru söylüyosun bu ay takibini iyi yaptirbenim ateş yavaş yavaş yükseldi bugün 36.6 oldu
benim zaten hep catliyor da bebek olmuyorOhh ohh çatladı desene
Olur olur inşaallah en yakın zamanda canim olmaz diye birşey yokbenim zaten hep catliyor da bebek olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?