The_new bitti mi kanama başladı mi çalışmalar canım ??
benim zaten hep catliyor da bebek olmuyor
Anladım canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap inşaallah rahatlar kafan da bünyen deKısslar giremiorm eskisi gibi.galiba 3 4 ay önceki hayatıma dönmeye başladım
Unutmak istiodm unutamiodm ya unutuorm inşallah ya sizi unutmuorm ve tabi de siz hep aklimdsnz bebek muhabbetini unutuorm inşallah.Sizin için hep bakayım diorum bişey çıkıo tam bakamiyrm.ama günde en az 1 kere burdaym inşallah
Cnmcm benm kanama bitti baya oldu.bugün 16.günüm.6 gün olmuş biteli.bat a 11 gün kaldı.ve benim göğüs ağrım başladı bilio msnz.Dün gece yatarken farkettm.İki göğsümde acio kaşıntı vardı bi d vitamini bir iki gündür.bugün yoktu ama göğüslerm acio.acaba benmde adet belirtisi mi olmaya başladı.kimyasaldn önce göğüs ağrısı nedir bilmezdim.adet belirtisi olarak falan hiç olmazdı ama acaba değiştim mi bilemiyrm anlamadm
Senin adet tamamen başladı mı cnm yarın doktora gitckmssn.3.gün die yazmssn
Anladım canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap inşaallah rahatlar kafan da bünyen deevet evet dün direk başladı benimki hatta bugün yoğun. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek. Göğus ağrısınıda söylerim. Anlamadım ki canım benim olurdu önceden zaten de seninki neden oldu acaba ??
Bilmem ki canım tedavilerde 3. Gün çağırıyoruz dedi. Klomen de bazen 3. Gün başlatılabilir yada başka hormon hapları ona gore çağırıyor olabilir. Sorma ya şaşkinlar ne alemde takiliyirlar çok merak ediyorumHayirlsi olsun cnmcm.adet olmak da çok güzel yani.seninde düzenli yakın araliklarla olur inşallah artık.bi de her ay hormon testi yapilio mu ki.Neden 3.günü çağırdı yine seni.
Bende benm göğüs ağrımı anlamadm.bakalm senin prolaktin ne alemde.benm yüksek olsa çıkardı herhalde.o zamanda aciodu çünkü.adet döneminn ortalrnda geçti.şimdi yine başladı.hormonlarm şaşırdı korunmayi bırakınca
yumurtlamanin üstüne 14 gün sayarsak 5 Mart sanirim batCnmcm senin bat ne zamandı.Kaç gün kaldı
cnm tedavilerde hep 3.gün çağırıyorlar o zaman catlayacak olan yumirta belli olup gelişmeye başlıyormuş ve o günkü hormonlar önemliymiş. klomeni de zaten ya 3. ya 4. yada en gec 5. gün başlatıyorlarHayirlsi olsun cnmcm.adet olmak da çok güzel yani.seninde düzenli yakın araliklarla olur inşallah artık.bi de her ay hormon testi yapilio mu ki.Neden 3.günü çağırdı yine seni.
Bende benm göğüs ağrımı anlamadm.bakalm senin prolaktin ne alemde.benm yüksek olsa çıkardı herhalde.o zamanda aciodu çünkü.adet döneminn ortalrnda geçti.şimdi yine başladı.hormonlarm şaşırdı korunmayi bırakınca
Bilmem ki canım tedavilerde 3. Gün çağırıyoruz dedi. Klomen de bazen 3. Gün başlatılabilir yada başka hormon hapları ona gore çağırıyor olabilir. Sorma ya şaşkinlar ne alemde takiliyirlar çok merak ediyorum
yumurtlamanin üstüne 14 gün sayarsak 5 Mart sanirim bat
cnm tedavilerde hep 3.gün çağırıyorlar o zaman catlayacak olan yumirta belli olup gelişmeye başlıyormuş ve o günkü hormonlar önemliymiş. klomeni de zaten ya 3. ya 4. yada en gec 5. gün başlatıyorlar
selam kızlar
regl takvimimde bata son 2 gün kaldı diyor
stres başladı sanki yavaştan bende
Kıyamam cnm. Hadi hayırlı si sende durumlar nasıl
valla bilemedim cnm bi ara umutlanmıştım bel agrım falan olmuştu baya
ama artık yok ağrı sızı işte 2 güne belli olacak ne durumdayım
Rabbim hayırlısını versin inşallah
ayy bide acayip bi iştah açılması var bendedurduramıyorum boğazımı
ooo çok heyecanlıselam kızlar
regl takvimimde bata son 2 gün kaldı diyor
stres başladı sanki yavaştan bende
Hadi hayırlı haberler gel canım inşaallah geliyordur bebişvalla bilemedim cnm bi ara umutlanmıştım bel agrım falan olmuştu baya
ama artık yok ağrı sızı işte 2 güne belli olacak ne durumdayım
Rabbim hayırlısını versin inşallah
ayy bide acayip bi iştah açılması var bendedurduramıyorum boğazımı
Ayy o iştah açılmasını sorma.3 aydır ne cekiyrm kendimden bilemezsn.artık tiroitten mi kaynaklanio benmki Yoksa psikolojik mi onu da bilemiorm.hayırlara çıksın inşallah cnmcm seninkide
Bu arada araştırmaya zamanim olmadgi için sana sorayim dedm cnmcm.benm yumurtlama günüm geçmiş olabilir geç yumurtlamiicksam.o ihtimalde var tabi ama.yakı yapistrsam şuan sıkıntı olur mu acaba bilgin var mı.gerçi bu aralar çok rahatsız edici bel ağrım da yok ama genel olarak hep var.Bu ara yapistrmak istiodm da.acaba bebeğin tutunma donemlerni falan etkilio mu acaba merak ettm sana bi sorayım dedm bilgin var mı bu konuda cnmcm
ooo çok heyecanlı
Hadi hayırlı haberler gel canım inşaallah geliyordur bebiş
hayirlisi olsun cnm bak bu ay klomenle hemencik büyücek yumurtalarinKizlar bugün ani bir kararla doktor değiştirdim. Öteki hastane çok kalabalık oluyor. Bu ay günde 2 klomen + antidiyabetik ilaç verdi doktor. Çok şaşırdı ultrasonla bakınca ay çok kötü baya zorlayıcı duruyorlar dedigozu korktu galiba çatlatma iğnesi kullanırız gelişirse dedi. Ve ben salak ben goğusleri sormayı unuttum çünkü adet olunca acısı geçti herhalde ondan. Eşimin değerini öğrenince de bi şâşirdi o değerlerde direk aşılama yapıyoruz aama hurma yesin yuruyuş yapsin sigara icmesin dedi... Neyse velhasıl kelam bu ayda böyle başladık yumurta takibine gidince smear da bakalım dedi hiç yaptıramadığımı öğrenince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?