evet cnm benim kimyasal olan bi arkadaşım hemen diğer ay hamile kaldı. senin de öyle olur insallahKızlar bende bu gün özelde bi doktora gittim çok beğendim doktoru hiç bir sorun yokmuş yumurtalrn gayet iyi sade rahimde yara varms az antibiyotik verdi b12 folic asit fitil verdi baya ilgilendi korunma dedi aslında yeni kimyasal gebelik geçirdim ama gerek yok hemen kalrsn hamile dedi çok sevindim
Sigarayı bıraktı sayılır günde 1 içiyor. Yürüyüş yapıyor keçi boynuzu pekmezi içiyor , kestane balı yiyor. Elbet faydası oluyordu diye düşünüyorum bi de kimyasal da olsa olunca biraz rahat davranıyor eşim bu konuda.hayirlisi olsun cnm bak bu ay klomenle hemencik büyücek yumurtalarincnm eşinin sperm sayisi icin keci boynuzu kuru yap çok faydasi oluyor. bence bi daha gittiğinde doktora söyle bi göğüs acısını için rahat etsin
Evet canım meraklanma peşine hamile kalanlar çok var. B12 v folik asit te hamilelikte çok önemli olduğu için vermiştirKızlar bende bu gün özelde bi doktora gittim çok beğendim doktoru hiç bir sorun yokmuş yumurtalrn gayet iyi sade rahimde yara varms az antibiyotik verdi b12 folic asit fitil verdi baya ilgilendi korunma dedi aslında yeni kimyasal gebelik geçirdim ama gerek yok hemen kalrsn hamile dedi çok sevindim
İnsallh canm ya çok umutlu konuştuevet cnm benim kimyasal olan bi arkadaşım hemen diğer ay hamile kaldı. senin de öyle olur insallah
Acaba hamile kaldırır mı?Evet canım meraklanma peşine hamile kalanlar çok var. B12 v folik asit te hamilelikte çok önemli olduğu için vermiştir
e tabi cnm yarin adet olmazsan cuma sabah yap artik ilk testiniselam kızlar yine benbgn dışardaydım
eve dönerken dayanamayıp gebelik testi alacaktım ki eczane kapanmış
dedim vardır bunda da bir hayır
yrn da regl günüm zaten inşallah gelmez tabiki
yrn regl olmazsam idrar testini yapmayı hakediyorum dimi ama
bgn çok mide ekşimesi- yanması yaşadım
kokulara karşı hassasım bi kaç gündür
bide iştahım arttı çok feci
bütün bunlar gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünürken kafayıda yiyebilirim
belkide hepsi psikolojik ve ben abartıyorum
e tabi cnm yarin adet olmazsan cuma sabah yap artik ilk testinibelirti olabilir niye olmasın ki
Ne psikolojik nede abartı bence inşaallah hamilesindir canımselam kızlar yine benbgn dışardaydım
eve dönerken dayanamayıp gebelik testi alacaktım ki eczane kapanmış
dedim vardır bunda da bir hayır
yrn da regl günüm zaten inşallah gelmez tabiki
yrn regl olmazsam idrar testini yapmayı hakediyorum dimi ama
bgn çok mide ekşimesi- yanması yaşadım
kokulara karşı hassasım bi kaç gündür
bide iştahım arttı çok feci
bütün bunlar gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünürken kafayıda yiyebilirim
belkide hepsi psikolojik ve ben abartıyorum
Yardımcı etkisi olur elbetAcaba hamile kaldırır mı?
Ay çok değişik şeyler valla hamile kaldık ya bi kere yine olur insallh dua edin bana bende size edcem :)Yardımcı etkisi olur elbetvücut eksiksiz bir şekilde olacak çünkü takviye açısından.
Sanırım evetKızlar benim bugün belim çok ağrıyor belirti olmasi için çok erken dimi
Geçmiş olsun canm olsun her şeyde vardır hayr uzulmeKizlar ya eşimin kolu kırıldı bu akşam alçıya aldılar 8 martta kontrol tee. sanırım biz tedaviyi bu ay erteleyecegiznasip işte yapacak birşey yok.
Geçmiş olsun canm olsun her şeyde vardır hayr uzulmeKizlar ya eşimin kolu kırıldı bu akşam alçıya aldılar 8 martta kontrol tee. sanırım biz tedaviyi bu ay erteleyecegiznasip işte yapacak birşey yok.
Ne psikolojik nede abartı bence inşaallah hamilesindir canım
Kızlar benim bugün belim çok ağrıyor belirti olmasi için çok erken dimi
Kizlar ya eşimin kolu kırıldı bu akşam alçıya aldılar 8 martta kontrol tee. sanırım biz tedaviyi bu ay erteleyecegiznasip işte yapacak birşey yok.
çok gecmis olsun cnm. olsun napalim daha önümüzde çok vakit var yeterki eşin iyi olsunKizlar ya eşimin kolu kırıldı bu akşam alçıya aldılar 8 martta kontrol tee. sanırım biz tedaviyi bu ay erteleyecegiznasip işte yapacak birşey yok.
çok gecmis olsun cnm. olsun napalim daha önümüzde çok vakit var yeterki eşin iyi olsunKizlar ya eşimin kolu kırıldı bu akşam alçıya aldılar 8 martta kontrol tee. sanırım biz tedaviyi bu ay erteleyecegiznasip işte yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?