Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

evet cnm benim kimyasal olan bi arkadaşım hemen diğer ay hamile kaldı. senin de öyle olur insallah

Sigarayı bıraktı sayılır günde 1 içiyor. Yürüyüş yapıyor keçi boynuzu pekmezi içiyor , kestane balı yiyor. Elbet faydası oluyordu diye düşünüyorum bi de kimyasal da olsa olunca biraz rahat davranıyor eşim bu konuda.

Evet canım meraklanma peşine hamile kalanlar çok var. B12 v folik asit te hamilelikte çok önemli olduğu için vermiştir

selam kızlar yine ben bgn dışardaydım
eve dönerken dayanamayıp gebelik testi alacaktım ki eczane kapanmış
dedim vardır bunda da bir hayır
yrn da regl günüm zaten inşallah gelmez tabiki
yrn regl olmazsam idrar testini yapmayı hakediyorum dimi ama
bgn çok mide ekşimesi- yanması yaşadım
kokulara karşı hassasım bi kaç gündür
bide iştahım arttı çok feci
bütün bunlar gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünürken kafayıda yiyebilirim
belkide hepsi psikolojik ve ben abartıyorum

e tabi cnm yarin adet olmazsan cuma sabah yap artik ilk testini belirti olabilir niye olmasın ki

e tabi cnm yarin adet olmazsan cuma sabah yap artik ilk testini belirti olabilir niye olmasın ki

inşallah test yapacak zamana kdr regl olmazsam, vucudum tarafından bana bu ay bi şans tanınırmı merak ediyorum
genelde hiç gecikmeden gelir yada testi yapcağım gün gelir reglim
bilmiyorum niyeyse bu ay daha bi umutluyum sanki
kendimce bazı belirtiler sezdim umarım güzel şeylerin habercisidir

Ne psikolojik nede abartı bence inşaallah hamilesindir canım

Kizlar ya eşimin kolu kırıldı bu akşam alçıya aldılar 8 martta kontrol tee. sanırım biz tedaviyi bu ay erteleyecegiz nasip işte yapacak birşey yok.

Ne psikolojik nede abartı bence inşaallah hamilesindir canım

inşallah canım hayırlısı diyorum ama gönlümde ne feryatlar kopuyorr ahh ahhh
inşallah gönlümden geçende nasip olur,hepimize nasip olur inşallah
midem hala yanıyor feci şekilde
bide reglden önce hafif kahverengmsi lekeler olurdu onlarda yok daha
inşallah 9 ay hiç gelmez

Kızlar benim bugün belim çok ağrıyor belirti olmasi için çok erken dimi

sanki erken gibi dimi

Kizlar ya eşimin kolu kırıldı bu akşam alçıya aldılar 8 martta kontrol tee. sanırım biz tedaviyi bu ay erteleyecegiz nasip işte yapacak birşey yok.

geçmiş olsun canım, sıkma canını geç olsun güç olmasın dimi

çok gecmis olsun cnm. olsun napalim daha önümüzde çok vakit var yeterki eşin iyi olsun

çok gecmis olsun cnm. olsun napalim daha önümüzde çok vakit var yeterki eşin iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…