Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Valla bende bilmiyodm kıslar ama siyah basık yuvarlak gibi bi şekl var yan koymuşum tabi sağ üst gibi sanki oymş + yla çizdi de doktor çok tuhaf bi duygu Rabbim herkese yaşatsın

mybaby24 gelmedi demi gelmediği

Canim gelmedi ama gelecek yani
Cunku az once test yaptim ve cok net tek cizgi. Hayalet cizgi bile yok. Biraz uzuldum ama elden gelen bisey yok.hayirlisi bidahaki aya insallah.

Valla bende bilmiyodm kıslar ama siyah basık yuvarlak gibi bi şekl var yan koymuşum tabi sağ üst gibi sanki oymş + yla çizdi de doktor çok tuhaf bi duygu Rabbim herkese yaşatsın
Amin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Sanada saglikla ve vaktiyle kucagina almayi nasip etsin. Masallah minnakina :)

P Please16 idrar testinde regl oncesi silik cizgi varmiydi? Kan testi ne zmn yaptirdin cnm hala bi umut ariyorum kendimce

P Please16 idrar testinde regl oncesi silik cizgi varmiydi? Kan testi ne zmn yaptirdin cnm hala bi umut ariyorum kendimce
Silik vardı canım evet adet günümden 4 gün önce çok az silikti bi gün önce de doktora gittm kanda 114 çıkmıştı 4 gün sonra 820 çıktı 3 gün sonrada gördüm keseyi şükür ama hala inananamıom bi dış ve bi kimyasal dan sonra şükürler olsun ve kimyasalı geçen ay yaşadm 19 ocakta kanamam başlamıştı bidaha hasta olmadan da hamile kaldım

Tebrikler Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...bende pazar günü kimyasal yaşadım kanamanın başladığı günü mü adet başlangıcı saydın peki bir de ovülasyon testi kullandın mı? Bende yeniden bebiş istiyorum...

cnm sakin umudunu kaybetme arkadasimin biri adeti 4 gün gecikince aksam test yapmis negatif sabah doktora gitti keseyi gördü

Kanamanın başladığı günü saydım cnm evet ovü kullanmadım akıntımdan anladım o dönemlerde gün aşırı ilişki oldu hep

Rabbim.ne guzel cok bekletmeden nasip etmis hemen. Cok sevindim senin adina canim. Bende aralik ayinda kimyasal yasadim.her ay umut ediyorum iste bu ay biraz umitlendim daha da bi ondan merak icindeyim.

cnm sakin umudunu kaybetme arkadasimin biri adeti 4 gün gecikince aksam test yapmis negatif sabah doktora gitti keseyi gördü

Oyle mucizeler bizede nasip olur mu Rabbim bilir elbet ama pek sanmiyorum. İnsallah hepimiz en yakin zamanda hayirli haberler aliriz

Kırmızılar gelmediği surece umut var dur bakalım

Kısslar nasilsnz.
Int.nde problem vardi giremedim
P Please16 cnmcm tebrik ederm gözün aydın İlk fotoğrafnzi almssnz.nicelrne inşallah

Salliala çok geçmiş olsn cnmcm eşin için.nasip olursa olur üzülme sakın.bende biraz naapcgmi bilemiorm bazen.eşim yorgun gelio.çalışma olmuo.Bilmem ne çok düzensiz.hergün ilişki yumurtlama dönemnde diolar ama malesef öyle bi dönemimz olamio.Bişey de diyemiorm.nasip olursa olacaktır diorum ama ve bekliorm yani.inşallah en hayırlı en yakın zamanda olur.

mybaby24 cnmcm ben kimyasal yasadgm ay adetten iki gün önce test yaptm.negatifti.ertesi gün leke gelince adet oluyrm zannettm.kanama baslamaynca 7.gün idrar testi yaptm pozitifti çok net.8.gün kanda 85 gördüm.Yani geç de cikablr.kırmızılar gelene kadar umut var inşallah leke gelse bile

Bu arada yazmayı unuttum.Bu sabahtan beri mi dünden beri mi ne kasiklrma sancı girio ya.üşüttüm mü acaba anlamiorm.kaşık fıtığı mi yapio acaba dedim ama bu akşam ki ortadan geldi.bi de ziplatti yerimden yaniAllah m yine erkendn leke gelmez inşallah

İnş cnm gelmez sadece üşütme falan olsun yada güzel haberlere vesile olsun. Bu arada teşekkür ederim

insallah olumsuz bişey degildir cnm ayaklarini sıcak tut sen yine de. bak ben bu kış hep ya iki çorap birden giydim ya da yünlü, polar çorap filan giydim :)

Gelmesin inşaallah canım acaba neden oldu ki ya

Sağol canım hayırlısı herşeyin eşim için de daha iyi olacak sanki bu bi ay ara. Sayısı düşük diye sigara bıraktı keçi boynuzu pekmezi içiyor. Önümüzdeki ay daha verimli olur herşey inşaallah. Bende şeker hapina başladım bakarsın o da fayda eder bana azalır foliküller en azından belki. Doktoru aradım dedim bu ay olamayacak tedavi regl ilabilmem için ilaç verir misiniz diye tarlusal verdi 16. Gün başlayacağım. Akışına bırak bakalım canım her gün olmaz ilişki zaten takma kafana 3 günde 1 bile yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…