- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Ay tebrikler canim P Please16 ins rabbimkucagina alnayi nasip etsin.Salliala size de gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun. Benim de babam kaza gecirdi 2 haftadir hastanelerdeyiz. Bu aydan umudum yok. Doktor hsg istedi yaptirmiycam. Esimin morfoloji kotu ckti. %1 o yuzden ona keciboynuzu e vitamini falan basladik bakalim bir kac ay doktora gitmeyi dysunmuyorum.
Amin hocam. Daha iyi suan allaha sukur. Rabbim dogru zanani biliyor. Vermezse bile hayirlisi budur. Hersey nasip diyorum sukrediyorum.Sağol canim amin. Size de çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi iyi mi baban ? Faydası olur inşaallah. Rabbim doğru zamanda versin kucağımıza sağlıklı bebeklerimizi.
cok geçmiş olsun cnmAy tebrikler canim P Please16 ins rabbimkucagina alnayi nasip etsin.Salliala size de gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun. Benim de babam kaza gecirdi 2 haftadir hastanelerdeyiz. Bu aydan umudum yok. Doktor hsg istedi yaptirmiycam. Esimin morfoloji kotu ckti. %1 o yuzden ona keciboynuzu e vitamini falan basladik bakalim bir kac ay doktora gitmeyi dysunmuyorum.
mybaby24 cnmcm ben kimyasal yasadgm ay adetten iki gün önce test yaptm.negatifti.ertesi gün leke gelince adet oluyrm zannettm.kanama baslamaynca 7.gün idrar testi yaptm pozitifti çok net.8.gün kanda 85 gördüm.Yani geç de cikablr.kırmızılar gelene kadar umut var inşallah leke gelse bile
Hayırlı olsun canm allh kucağına almayı nasip etsnValla bende bilmiyodm kıslar ama siyah basık yuvarlak gibi bi şekl var yan koymuşum tabi sağ üst gibi sanki oymş + yla çizdi de doktor çok tuhaf bi duygu Rabbim herkese yaşatsın
Ya bu arada okuldaydim. Herkese hocam demekten dalgınlıkla hocam demisim kusura bakma ☺☺Amin hocam. Daha iyi suan allaha sukur. Rabbim dogru zanani biliyor. Vermezse bile hayirlisi budur. Hersey nasip diyorum sukrediyorum.
hadi yaaa tühhh ben seni hamile hissediyodumcanım hoşgeldin bende dikiş makınasından dolayı gelemedin sanmıştımmeğer internetmiş sıkıntı
valla az önce hafif bi leke oldu gibi artık devamı gelir canım ,ben biliyorum kendimi kesin gelir
ümitler diger aya kaldı hayırlısı böyleymiş
bu ay da çörek otu bal tarçın+ yakı deneyeceğim
bgn de sabaha grip olarak uyandımhiç halim yok,inşallah daha kötü olmadan atlatırım
Sıkıntı yok öğretmenim bende alışkınımYa bu arada okuldaydim. Herkese hocam demekten dalgınlıkla hocam demisim kusura bakma ☺☺
Hadi ya.. Birdahaki aya nasip olsun inşaallah canım. Umutluyduk oysaki.canım hoşgeldin bende dikiş makınasından dolayı gelemedin sanmıştımmeğer internetmiş sıkıntı
valla az önce hafif bi leke oldu gibi artık devamı gelir canım ,ben biliyorum kendimi kesin gelir
ümitler diger aya kaldı hayırlısı böyleymiş
bu ay da çörek otu bal tarçın+ yakı deneyeceğim
bgn de sabaha grip olarak uyandımhiç halim yok,inşallah daha kötü olmadan atlatırım
hadi yaaa tühhh ben seni hamile hissediyodumhayırlısı tabi...
Hadi ya.. Birdahaki aya nasip olsun inşaallah canım. Umutluyduk oysaki.
wuuuu o zaman hala umut var ve heyecan dorukta. az önce okudum kızın biri yazmış sen gibi adet günü kahverengi leke gelmiş 3 gün geçmiş sora yine azıcık leke gelmiş gitti kan verdi pozitiflekenin devamı da gelmedi yahuuuuu
leke dediğim de böyle çok çok az kahverengimsi mukoza gibiydi yani öyle kan gibi değildi
valla anlamadım gitti kızlar ya
pzrtesi ye kdr zaman var ,baktım gelen giden yok dogru kan vermeye
Wuuuu benzer haldeyim sanirim.insallah bnde pozitif sonuc gorurum ama persembe yptgm testte hic silik bile cikmadi ya o yuzden pek umudum yok cnm. Ama bu ornekler acaba dedirtiyo insanawuuuu o zaman hala umut var ve heyecan dorukta. az önce okudum kızın biri yazmış sen gibi adet günü kahverengi leke gelmiş 3 gün geçmiş sora yine azıcık leke gelmiş gitti kan verdi pozitif
aa kiyamammmm ben hala iyilesemedim biliyomusun korkudan kuvvetli bi antibiyotik icemedim sinuzitim 2 aydir gecmediBide ben grip oldum ama ilac icmiyorumm.sonuc belli olsa bir an evvel
Bnde rahatlicam.
Ooo iyi haber bu hadi inşaallah :)lekenin devamı da gelmedi yahuuuuu
leke dediğim de böyle çok çok az kahverengimsi mukoza gibiydi yani öyle kan gibi değildi
valla anlamadım gitti kızlar ya
pzrtesi ye kdr zaman var ,baktım gelen giden yok dogru kan vermeye
Hiç belli olmaz o bir gün sonra belirginleşmeye başlayabilir. Sen perşembe diyorsun varsa test yine yapsana canım ?Wuuuu benzer haldeyim sanirim.insallah bnde pozitif sonuc gorurum ama persembe yptgm testte hic silik bile cikmadi ya o yuzden pek umudum yok cnm. Ama bu ornekler acaba dedirtiyo insana
Evet canım bugün banyo yapıyorum inşaallah. Mecburi ara diyelim alçı cıkana kadar. ilaç icmeyecegim yani korunma yok tabii de. Regl gecikmesin tedavi geçe kalmasin diye konuştuk doktorla tarlusal verdi. Ateş takibi yapıyorum bakalım çatlatacak mı kendisi sanmam ama baya kötü dedi doktor.. Kolay gelsin sana bol keyifler oh ne güzel kafan dağılır hem iyisin sen bu ay iyisinNbrsnz kisslar.ben yine gelemedm..yoğunum galiba bi aralar.Şimdi de arkadsm gelio kahvaltıya hem öğlen hem akşam eslrmz birlikte gelcek.ben Kaç gündür disarlrdydm.şimdi işleri yetiştirmeye kostruorm.hâlâ yoğunum yanimybaby24 akıntıni takip et cnm herşey olabilr ilaç da içme daha önce de dedim ya ben lekeden 6 gün sonra öğrendim.arada çok geldi arada az sonra azaldı falan.hakkımda hayırlısı ne diyelim.
Benmde son 7 bakalım bu ay bize neler getirck.inşallah hayrlsi olsun.ShinSeGi senin nasıl gidio.batlarmz aynıydı galiba.var mi bi gelişme
Salliala senin adetin bitti mi.Siz şimdi ara mi verdinz.
Benim öyle olmuştu iki gün geldi leke uç gün bekledim idrar testi yaptm pozitif çıktı kandada çıktı o üstüne görmek diyolr gerçi benim kimyasal gebelikti ama olsun yanı demek istediğim öyle oluyo hamilelijtewuuuu o zaman hala umut var ve heyecan dorukta. az önce okudum kızın biri yazmış sen gibi adet günü kahverengi leke gelmiş 3 gün geçmiş sora yine azıcık leke gelmiş gitti kan verdi pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?