Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

aa kiyamammmm ben hala iyilesemedim biliyomusun korkudan kuvvetli bi antibiyotik icemedim sinuzitim 2 aydir gecmedi bence yarin sabah bi test daha yap sen

ahh sorma ya hamileysem endişesi kaç senedir ağrı sızı çekiyorum
canım valla bende öyle şimdilik içemiyorum
inşallah iyi olurum. ilaç içmeden sinüzit de zor geçer cnm sanada geçmiş olsun

Ooo iyi haber bu hadi inşaallah :)

Hiç belli olmaz o bir gün sonra belirginleşmeye başlayabilir. Sen perşembe diyorsun varsa test yine yapsana canım ?

cnm testim yok almayıda düşünmüyorum
pzrtesiye kdr gelmezse kan veririm artık
daha öncede böyle oldugu oldu çünkü hep hayal kırıklıgı sonu

6 gün sonra mı öğrenmiştim cnm sen hayırlısı inşallah güzel haberler yakındır hepimiz için

cnm bende kimyasal geçirdiğimde böyle turuncumsu bi leke olmuştu heh dedim regl geliyo
gelmeyince test yaptım çıktı benimde
kandada 368di öğrendiğimde
şimdi sanki lekede demeyim de wc den sonra peçeteye renksiz gibi de hafif renkli oluyo
ayyy anlatamadım bnm işler karışık inşallah hayırlısıyla mucize haberler alırım

Amin canım Rabbim nasip etsin mucizelerinden

Kimyasal

Kimyasaldan sonra ne zmn adet oldun

canım kimyasal kanammasının başladıgı günü 1.gün kabul ettim ve tam 28gün sonra regl oldum
düzende bi şaşma olmadı ama sonraki ay 23gün sonra regl oldum
döngüm genelde 28gündür ama arada şaşıyor işte
şuandada 30.gün bgn

Merhabalar.. Bende 12 şubatta kimyasal düşük yaşadım. Doktorlara göre düşük bile değil ama bana göre bebeğimi kaybettim. Düşen parçalar çok etkiledi beni.. İnsan bu duyguyu bi kere yaşayınca tekrar yaşamak için sabırsızlanıyor sizler bunun nasıl bir his olduğunu anlarsınız. Henüz geriye dönük yazdıklarınızı okumadım önce sorumu sorup sonra sizlerin tecrübelerinizi okumak istedim. Benim 4 şubatta kahverengi akıntım başladı 8 şubatta hamile olduğumu öğrendim 9 şubatta kanama başladı 12 şubatta düşük gerçekleşti ve kanamam 19 şubatta bitti. Şimdi ben tekrar ne Zaman adet olcam? Yumurtlamamı ne zamana göre hesaplayabilirim? Ovulasyon testi yapıyorum her gün başlarda silik ikinci çizgi vardı bikaç gündür o da yok ama yumurtlama belirtileri ağrı akıntı vs oluyor. Kafam çok karıştı

gecmis olsun cnm doktor bana kanamanin başladığı günü adetin 1. günü say dedi. yani senin de tahminen 9 subattir adet 1. gün. ben hemen o ay klomen kullandim ve ilk kez kullandim ondan mi bilemiyorum 4-5 gun gec adet oldum. ben gibi kimuasaldan sonraki ay gec adet olan arkadaslar oldu.

Aynen cnmcm benimde bu ay maşallah m var kafayı bi dağıttım toparlayamiormbebeği resmen unuttum yani.toplam 3çalışma oldu tutabilme ihtimali çok düşük 13 15 ve 20.gecelrde.20 yi zaten saymiormiki günde olduysa nasip.
Sende çok takma doktorlrn dediğini olcak oldu mu en kötü yorum bişey ifade etmio.önceki gün komsumla konustum ikinci tüp bebek denemesinde erkekte bi değer varmış sperm sayısını mi kalitesini mi bişeyler gösteren normalde 13 olması gerekirken eşinin 3 çıkmış en alt sinir değer 1 olsa yapmiolarms bile.İlk tüp bebekte normaldi onda bile tutmadı düşün dedi.doktor mecburen yapcam demiş.%20 tutma ihtimali vermiş ve tutmuş yani.Şimdi doğurdu maşallah 4 aylık oldu bile.hamilelik meselesinde Bence hep umutlu olmalyz Rabbim çok kudretli kuvvetli ol dediği anda olcak inşallah.Çok düşünmeyelim cnmcm

mybaby24 aynen cnmcm 13 nde ilk leke geldi adet oluyrum dedm Hatta 2. 3.gün biraz arttı 5.gün baya azaldı.ben hamilelik ihtimalini bilmiodm.burdan arkadslr test yap hamile olablrsn dediler.1 gün daha bekledim belki kanama başlar sokulurum die ertesi gün ayin 19 nda idrar testinde pozitifi gördüm.20 snde kanda 85 çıktı.23 nde 24 e düşmüştü.kimyasal dedi doktor o gece De kanama baslamsti

Çok geçmiş olsun cnmcm.bana doktorum düşük kanaması bu sen normal adet dongune göre bekliicksn dedi ona göre sarktı biraz.ama bazı Dr.lr düşük kanamasini adet.1.say dio ona göre bende baktım adet dongum 27 gün ben 28.gün ilk adetimi olmuşum.
Doktorum ilk ay korun dediği için ben yumurtlamayi takip etmedm ama akntidan tahminim etmiştim. normal dongumde 14.gün genelde yumurtlama oluo.düşük sebebyle başlayan kanamann 14.günü yumurtlamam oldu..ki 14 gün sonrada adet oldum o da benm tahminimi desteklio. Öyle cnmcm biraz karışık gibi oldu ama inşallah anlatablmsmdr

Merhabalar.. Kafam çok karıştı
oncelikle gecmis olsun canim.nasil bi his oldugunu cok iyi biliyoruz elbette.keske boyle biseyi hic yasamamis olsaydik ama elden bisey gelmiyor.insallah bidaha mutlulugumuz daim olur.bende kanamanin basladigi gunu regl gibi dusundum ve 28gun sonra regl oldum cnm.o ay korunma onerdigi icin ovu donemini takip etmedim. insllah en.yakin zamanda hayirlisiyla nasip olur tekrardan hepimize

The_new canim bgn sabah yine sanki camur gibi hic kan gibi degil leke oldu.insallah regl belirtisidir tekrar kimyasal olmasindan koktum suan artik leke olunca omcedn yerlesne derdom simdi kimyasal diyorum ayyy cok korktum

Geçmiş olsun canım çok. Beni de parçalar çok etkilemişti... Rabbim daha büyük acılardan korusun hepimizi. Regl konusuna gelince benim aralık 1de kanama başladı. Maalesef pko hastasiyim düzenli reglim yok o yüzden sana faydalı bir bilgi veremeyeceğini. Aralıktan sonra sadece2 kere regl oldum ikincisi yeni bitti düşün...

The_new canim bgn sabah yine sanki camur gibi hic kan gibi degil leke oldu.insallah regl belirtisidir tekrar kimyasal olmasindan koktum suan artik leke olunca omcedn yerlesne derdom simdi kimyasal diyorum ayyy cok korktum
Ah canım ya hit bi kan yaptır bence böyle korku ile bekleyeceğine acaba ile yaşayacağına bence..

Ooo yeter o iki ilişki meraklanma EE Bat ne zaman öyle tabii canım bu doktor aşılama yapıyoruz diyor ilk doktor tüp dedi ama bizim normal oldu yani o yüzden rahat icimiz eşimle sonuçta bunun 1 tanesi yetiyor bebeğe. ¹¹ milyon çıkmıştı bizimde ama simvmdi yaptirsa eminiz daha yüksek çıkar o zaman sigara günde 1 paket idi şimdi 1taneye düştü.

Cnmcm Salliala nn da dediği gibi kan ver hemen Bence.benm önceki ay erken lekelenme başlayınca kanama 7.8.gün başlayınca kimyasal olmuş olablr dediler ya.Geçen ay da öyle oldu gittim beta testi yapmadılar.bi daha benmde olursa hemen kan vermeyi düşünüyorum.kimyasalsa da bilelim cnm ya naapcan

Ne sebep olur bilemeyiz cnmcm sigarayı bırakması vesile olur inşallah sizin için
Inşallah bizim ilişkilr de zamannda olmuştur ne diyimmhaftaya cumartesi bat inşallah gelmez de pazartesiyi beklerim 6 gün kaldı yani cnmcmm

Canm benim kaşıkların çok agriyo belim agriyo 9 gün var daha olmama o yüzden sordum goguslerimde sisti bi tuhafim

Ay canım üzülme kafana öyle yerleştirirken sitrestende öyle olur dua et allh kalbine gore versin üzülme canm

Ay ne çabuk gelip geçiyor kız seninkiler öyle tabii bi yandan da keçi boynuzu pekmezi yiyor o da çok faydalı diyorlar.

Ay ne çabuk gelip geçiyor kız seninkiler öyle tabii bi yandan da keçi boynuzu pekmezi yiyor o da çok faydalı diyorlar.

Aynen cnmcm benim ki milenyum cinsi galiba ışık hızındakimyasal sonrası 3.calismamz bitcek sen 3 e Yeni giriosn turbindircm sana yakındabi de adetim uzun suruo ya bekliick 17 gün kalio.3 5 gün yumurta çatladı die bekliorm sonra 10 dan geri sayım baslio.çabuk gecio ya çok şükür ama erken öğrenme gibi bi durumum olmuo.bat tan 5 gün önce falan ogrenenler varya o bana çok ters oluo.illa bat n gectgni görmem lazım.
Bu arada bende eşim keçi boynzu pekmezi yesin istiorm yemio.mübarek adam korundgmz dönem almıştı her akşam iciodu resmen şifa die.Şimdi her akşam önüne koyuyrm asla yemiohâlâ istemio galiba.Benden korkusndn korunmayi bıraktı sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…