aa kiyamammmm ben hala iyilesemedim biliyomusun korkudan kuvvetli bi antibiyotik icemedim sinuzitim 2 aydir gecmedibence yarin sabah bi test daha yap sen
Ooo iyi haber bu hadi inşaallah :)
Hiç belli olmaz o bir gün sonra belirginleşmeye başlayabilir. Sen perşembe diyorsun varsa test yine yapsana canım ?
6 gün sonra mı öğrenmiştim cnm senNbrsnz kisslar.ben yine gelemedm..yoğunum galiba bi aralar.Şimdi de arkadsm gelio kahvaltıya hem öğlen hem akşam eslrmz birlikte gelcek.ben Kaç gündür disarlrdydm.şimdi işleri yetiştirmeye kostruorm.hâlâ yoğunum yanimybaby24 akıntıni takip et cnm herşey olabilr ilaç da içme daha önce de dedim ya ben lekeden 6 gün sonra öğrendim.arada çok geldi arada az sonra azaldı falan.hakkımda hayırlısı ne diyelim.
Benmde son 7 bakalım bu ay bize neler getirck.inşallah hayrlsi olsun.ShinSeGi senin nasıl gidio.batlarmz aynıydı galiba.var mi bi gelişme
Salliala senin adetin bitti mi.Siz şimdi ara mi verdinz.
Benim öyle olmuştu iki gün geldi leke uç gün bekledim idrar testi yaptm pozitif çıktı kandada çıktı o üstüne görmek diyolr gerçi benim kimyasal gebelikti ama olsun yanı demek istediğim öyle oluyo hamilelijte
Amin canım Rabbim nasip etsin mucizelerindenahh sorma ya hamileysem endişesi kaç senedir ağrı sızı çekiyorum
canım valla bende öyle şimdilik içemiyorum
inşallah iyi olurum. ilaç içmeden sinüzit de zor geçer cnm sanada geçmiş olsun
cnm testim yok almayıda düşünmüyorum
pzrtesiye kdr gelmezse kan veririm artık
daha öncede böyle oldugu oldu çünkü hep hayal kırıklıgı sonu
6 gün sonra mı öğrenmiştim cnm senhayırlısı inşallah güzel haberler yakındır hepimiz için
cnm bende kimyasal geçirdiğimde böyle turuncumsu bi leke olmuştu heh dedim regl geliyo
gelmeyince test yaptım çıktı benimde
kandada 368di öğrendiğimde
şimdi sanki lekede demeyim de wc den sonra peçeteye renksiz gibi de hafif renkli oluyo
ayyy anlatamadımbnm işler karışık inşallah hayırlısıyla mucize haberler alırım
ahh sorma ya hamileysem endişesi kaç senedir ağrı sızı çekiyorum
canım valla bende öyle şimdilik içemiyorum
inşallah iyi olurum. ilaç içmeden sinüzit de zor geçer cnm sanada geçmiş olsun
cnm testim yok almayıda düşünmüyorum
pzrtesiye kdr gelmezse kan veririm artık
daha öncede böyle oldugu oldu çünkü hep hayal kırıklıgı sonu
6 gün sonra mı öğrenmiştim cnm senhayırlısı inşallah güzel haberler yakındır hepimiz için
cnm bende kimyasal geçirdiğimde böyle turuncumsu bi leke olmuştu heh dedim regl geliyo
gelmeyince test yaptım çıktı benimde
kandada 368di öğrendiğimde
şimdi sanki lekede demeyim de wc den sonra peçeteye renksiz gibi de hafif renkli oluyo
ayyy anlatamadımbnm işler karışık inşallah hayırlısıyla mucize haberler alırım[/QUOTE kimyasaldan sonra ne zaman adet oldun
Amin canım Rabbim nasip etsin mucizelerinden
Kimyasaldan sonra ne zmn adet oldun
gecmis olsun cnm doktor bana kanamanin başladığı günü adetin 1. günü say dedi. yani senin de tahminen 9 subattir adet 1. gün. ben hemen o ay klomen kullandim ve ilk kez kullandim ondan mi bilemiyorum 4-5 gun gec adet oldum. ben gibi kimuasaldan sonraki ay gec adet olan arkadaslar oldu.Merhabalar.. Bende 12 şubatta kimyasal düşük yaşadım. Doktorlara göre düşük bile değil ama bana göre bebeğimi kaybettim. Düşen parçalar çok etkiledi beni.. İnsan bu duyguyu bi kere yaşayınca tekrar yaşamak için sabırsızlanıyor sizler bunun nasıl bir his olduğunu anlarsınız. Henüz geriye dönük yazdıklarınızı okumadım önce sorumu sorup sonra sizlerin tecrübelerinizi okumak istedim. Benim 4 şubatta kahverengi akıntım başladı 8 şubatta hamile olduğumu öğrendim 9 şubatta kanama başladı 12 şubatta düşük gerçekleşti ve kanamam 19 şubatta bitti. Şimdi ben tekrar ne Zaman adet olcam? Yumurtlamamı ne zamana göre hesaplayabilirim? Ovulasyon testi yapıyorum her gün başlarda silik ikinci çizgi vardı bikaç gündür o da yok ama yumurtlama belirtileri ağrı akıntı vs oluyor. Kafam çok karıştı
Evet canım bugün banyo yapıyorum inşaallah. Mecburi ara diyelim alçı cıkana kadar. ilaç icmeyecegim yani korunma yok tabii de. Regl gecikmesin tedavi geçe kalmasin diye konuştuk doktorla tarlusal verdi. Ateş takibi yapıyorum bakalım çatlatacak mı kendisi sanmam ama baya kötü dedi doktor.. Kolay gelsin sana bol keyifler oh ne güzel kafan dağılır hem iyisin sen bu ay iyisin
Merhabalar.. Bende 12 şubatta kimyasal düşük yaşadım. Doktorlara göre düşük bile değil ama bana göre bebeğimi kaybettim. Düşen parçalar çok etkiledi beni.. İnsan bu duyguyu bi kere yaşayınca tekrar yaşamak için sabırsızlanıyor sizler bunun nasıl bir his olduğunu anlarsınız. Henüz geriye dönük yazdıklarınızı okumadım önce sorumu sorup sonra sizlerin tecrübelerinizi okumak istedim. Benim 4 şubatta kahverengi akıntım başladı 8 şubatta hamile olduğumu öğrendim 9 şubatta kanama başladı 12 şubatta düşük gerçekleşti ve kanamam 19 şubatta bitti. Şimdi ben tekrar ne Zaman adet olcam? Yumurtlamamı ne zamana göre hesaplayabilirim? Ovulasyon testi yapıyorum her gün başlarda silik ikinci çizgi vardı bikaç gündür o da yok ama yumurtlama belirtileri ağrı akıntı vs oluyor. Kafam çok karıştı
oncelikle gecmis olsun canim.nasil bi his oldugunu cok iyi biliyoruz elbette.keske boyle biseyi hic yasamamis olsaydik ama elden bisey gelmiyor.insallah bidaha mutlulugumuz daim olur.bende kanamanin basladigi gunu regl gibi dusundum ve 28gun sonra regl oldum cnm.o ay korunma onerdigi icin ovu donemini takip etmedim. insllah en.yakin zamanda hayirlisiyla nasip olur tekrardan hepimizeMerhabalar.. Kafam çok karıştı
Geçmiş olsun canım çok. Beni de parçalar çok etkilemişti... Rabbim daha büyük acılardan korusun hepimizi. Regl konusuna gelince benim aralık 1de kanama başladı. Maalesef pko hastasiyim düzenli reglim yok o yüzden sana faydalı bir bilgi veremeyeceğini. Aralıktan sonra sadece2 kere regl oldum ikincisi yeni bitti düşün...Merhabalar.. Bende 12 şubatta kimyasal düşük yaşadım. Doktorlara göre düşük bile değil ama bana göre bebeğimi kaybettim. Düşen parçalar çok etkiledi beni.. İnsan bu duyguyu bi kere yaşayınca tekrar yaşamak için sabırsızlanıyor sizler bunun nasıl bir his olduğunu anlarsınız. Henüz geriye dönük yazdıklarınızı okumadım önce sorumu sorup sonra sizlerin tecrübelerinizi okumak istedim. Benim 4 şubatta kahverengi akıntım başladı 8 şubatta hamile olduğumu öğrendim 9 şubatta kanama başladı 12 şubatta düşük gerçekleşti ve kanamam 19 şubatta bitti. Şimdi ben tekrar ne Zaman adet olcam? Yumurtlamamı ne zamana göre hesaplayabilirim? Ovulasyon testi yapıyorum her gün başlarda silik ikinci çizgi vardı bikaç gündür o da yok ama yumurtlama belirtileri ağrı akıntı vs oluyor. Kafam çok karıştı
Ah canım ya hit bi kan yaptır bence böyle korku ile bekleyeceğine acaba ile yaşayacağına bence..The_new canim bgn sabah yine sanki camur gibi hic kan gibi degil leke oldu.insallah regl belirtisidir tekrar kimyasal olmasindan koktum suan artik leke olunca omcedn yerlesne derdom simdi kimyasal diyorum ayyy cok korktum
Ooo yeter o iki ilişki meraklanmaAynen cnmcm benimde bu ay maşallah m var kafayı bi dağıttım toparlayamiormbebeği resmen unuttum yani.toplam 3çalışma oldu tutabilme ihtimali çok düşük 13 15 ve 20.gecelrde.20 yi zaten saymiorm iki günde olduysa nasip.
Sende çok takma doktorlrn dediğini olcak oldu mu en kötü yorum bişey ifade etmio.önceki gün komsumla konustum ikinci tüp bebek denemesinde erkekte bi değer varmış sperm sayısını mi kalitesini mi bişeyler gösteren normalde 13 olması gerekirken eşinin 3 çıkmış en alt sinir değer 1 olsa yapmiolarms bile.İlk tüp bebekte normaldi onda bile tutmadı düşün dedi.doktor mecburen yapcam demiş.%20 tutma ihtimali vermiş ve tutmuş yani.Şimdi doğurdu maşallah 4 aylık oldu bile.hamilelik meselesinde Bence hep umutlu olmalyz Rabbim çok kudretli kuvvetli ol dediği anda olcak inşallah.Çok düşünmeyelim cnmcm
mybaby24 aynen cnmcm 13 nde ilk leke geldi adet oluyrum dedm Hatta 2. 3.gün biraz arttı 5.gün baya azaldı.ben hamilelik ihtimalini bilmiodm.burdan arkadslr test yap hamile olablrsn dediler.1 gün daha bekledim belki kanama başlar sokulurum die ertesi gün ayin 19 nda idrar testinde pozitifi gördüm.20 snde kanda 85 çıktı.23 nde 24 e düşmüştü.kimyasal dedi doktor o gece De kanama baslamsti
The_new canim bgn sabah yine sanki camur gibi hic kan gibi degil leke oldu.insallah regl belirtisidir tekrar kimyasal olmasindan koktum suan artik leke olunca omcedn yerlesne derdom simdi kimyasal diyorum ayyy cok korktum
Ooo yeter o iki ilişki meraklanmaEE Bat ne zaman öyle tabii canım bu doktor aşılama yapıyoruz diyor ilk doktor tüp dedi ama bizim normal oldu yani o yüzden rahat icimiz eşimle sonuçta bunun 1 tanesi yetiyor bebeğe. ¹¹ milyon çıkmıştı bizimde ama simvmdi yaptirsa eminiz daha yüksek çıkar o zaman sigara günde 1 paket idi şimdi 1taneye düştü.
Canm benim kaşıkların çok agriyo belim agriyo 9 gün var daha olmama o yüzden sordum goguslerimde sisti bi tuhafimcanım kimyasal kanammasının başladıgı günü 1.gün kabul ettim ve tam 28gün sonra regl oldum
düzende bi şaşma olmadı ama sonraki ay 23gün sonra regl oldum
döngüm genelde 28gündür ama arada şaşıyor işte
şuandada 30.gün bgn
Ay canım üzülme kafana öyle yerleştirirken sitrestende öyle olur dua et allh kalbine gore versin üzülme canmThe_new canim bgn sabah yine sanki camur gibi hic kan gibi degil leke oldu.insallah regl belirtisidir tekrar kimyasal olmasindan koktum suan artik leke olunca omcedn yerlesne derdom simdi kimyasal diyorum ayyy cok korktum
Ay ne çabuk gelip geçiyor kız seninkilerNe sebep olur bilemeyiz cnmcm sigarayı bırakması vesile olur inşallah sizin için
Inşallah bizim ilişkilr de zamannda olmuştur ne diyimmhaftaya cumartesi bat inşallah gelmez de pazartesiyi beklerim 6 gün kaldı yani cnmcmm
Ay ne çabuk gelip geçiyor kız seninkileröyle tabii bi yandan da keçi boynuzu pekmezi yiyor o da çok faydalı diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?