Ah canım ya hit bi kan yaptır bence böyle korku ile bekleyeceğine acaba ile yaşayacağına bence..
Yarin gidecegim kizlar bgn gitmem mumkun degil cunku.Cnmcm @Salliala nn da dediği gibi kan ver hemen Bence.benm önceki ay erken lekelenme başlayınca kanama 7.8.gün başlayınca kimyasal olmuş olablr dediler ya.Geçen ay da öyle oldu gittim beta testi yapmadılar.bi daha benmde olursa hemen kan vermeyi düşünüyorum.kimyasalsa da bilelim cnm ya naapcan
Canim uzulmemek elde degil 6sene sonunda ilk gebeligim kimyasal oldu simdi yine mi acaba endisei sardi haliyle.Ay canım üzülme kafana öyle yerleştirirken sitrestende öyle olur dua et allh kalbine gore versin üzülme canm
Bizde emodex diye bi ilac duyduk onu arastiriyoruz simdi.esim de yemio keciboynuzunu cunku. Biz o kdr cabaliyoruz herbiseyi deniyoruz ama dimi.bal.corekotu tarcin karisimim bile hazir bekliyooAynen cnmcm benim ki milenyum cinsi galiba ışık hızındakimyasal sonrası 3.calismamz bitcek sen 3 e Yeni giriosn turbindircm sana yakında bi de adetim uzun suruo ya bekliick 17 gün kalio.3 5 gün yumurta çatladı die bekliorm sonra 10 dan geri sayım baslio.çabuk gecio ya çok şükür ama erken öğrenme gibi bi durumum olmuo.bat tan 5 gün önce falan ogrenenler varya o bana çok ters oluo.illa bat n gectgni görmem lazım.
Bu arada bende eşim keçi boynzu pekmezi yesin istiorm yemio.mübarek adam korundgmz dönem almıştı her akşam iciodu resmen şifa die.Şimdi her akşam önüne koyuyrm asla yemiohâlâ istemio galiba.Benden korkusndn korunmayi bıraktı sanırsam
korunmayi birakinca hemen hamile kalmistin sanirim. ozmn gercekten sansin yuksek canim.her dr farkli seyler soylemis bnm dr um vucut dinlensin dedi ve o ay korunma onerdi bende tavsiyeine uydum.aralikda yasadim kimyasali bu 3.ay olacak benimde insalah daha fazla beklemem. yumurta aki kivamindaki akinti catlayacagina isaret diye biliyorum ben yine yanlis yonlendirmeyim seni ama :) ben oyle biliyorumŞey bide bu yumurta akı dediğimiz şey var ya onu görmek yumurtlama oldu mu demek yaklaştı mı demek
Yarin gidecegim kizlar bgn gitmem mumkun degil cunku.
İnsallah kimyasal degildir.
Anneme gosterdim lekeyi o da diyor bu normal regl kanamasi gibi degil kizim dedi
Valla bende sastim her ay bi heycan bi stres sen selamate kavustur Allah im.bizleri
Canim uzulmemek elde degil 6sene sonunda ilk gebeligim kimyasal oldu simdi yine mi acaba endisei sardi haliyle.
Rabbim yardimcimiz olsun
korunmayi birakinca hemen hamile kalmistin sanirim. ozmn gercekten sansin yuksek canim.her dr farkli seyler soylemis bnm dr um vucut dinlensin dedi ve o ay korunma onerdi bende tavsiyeine uydum.aralikda yasadim kimyasali bu 3.ay olacak benimde insalah daha fazla beklemem. yumurta aki kivamindaki akinti catlayacagina isaret diye biliyorum ben yine yanlis yonlendirmeyim seni ama :) ben oyle biliyorum
eejanaika canim inan cok sanslisin Rabbim insllah bidaha sonuna kadar yasatir bize bu mutlulugu. İlk ay hamile kalmis olman cok iyi yakin zamanda yeniden olacak senin ben oyle dusunuyorum. İnsallah saglikla ve hayirlisiyla nasip olur.
Benim durumum sana gore daha bi zor
Tup bebek asilama.vs bir suru tedaviler denedim.hic gebelik nasip olmadi.en son kendiliginden aralikda nasip.oldu oda kimyasaldi. Bu ay yine lekelenme oldu reglim 2gundur gecikti ve beni aldi bi telaski sorma. Reglim gelmesin hamile olayim.derken simdi lekelenme var diye yine kimyasal olmasindan korkuyorum.Rabbim.nasip ettiyse hicbisey engel.olamaz dogru diyorsun ama etmediysede vardir bi hayir.
Bende evlenirsin hamile.kalirsin cocugun olur buyutursun gibi bekliyordum bunlari yasayacagim.aklima.hic gelmezdi Rabbim beterinden korusun dua ve sabir ile bekliyirum insallah bnde anne olurum ve isteyen herkes insallah
İnşallah Rabb'im isteyen herkese fazla bekletmeden nasip etsin. Aralık ayında kendiliğinden oldu diyorsun rabbimin Hikmet'i kim bilir hiç beklemediğin anda verir mutluluğu kucağına.. Benim sorunum da eşimin isteksiz olması. Ben bu ay gün aşırı istiyordum yumurtlamayı kaçırmamak için. Şimdi en önemli günlerdeyim yumurtlama belirtilerim başladı ama adam sürekli yorgunum diyip play station karşısına geçiyor. En başından beri ilk günden korunmayalım diyen oydu oysa ki.. Bugünde aynısını yaparsa dicem zaten otur orda 9 ay sonra play station verir kucağına bebeğini..
Ayrıca her lekelenme kimyasal belirtisi değil hiç sorunsuz devam ederken de kimyasalla sonuçlanabilir sonuçta kimyasal kesenin oluşmadan gebeliğin sonlanması değil mi
evet canım hiç beklemediğim bi anda olmuştu
okadr çok sevindik ki bizde neredeyse tüm dünyaya duyurduk hamile oldugumu
arayanlar tebrik edenler
ama işte 1 hafta sonrasında kanama olunca dünyam başıma yıkıldı
Rabbim beterinden korusun,inşallah daimi şekilde yaşatır bizlere bu mutlulugu bidahaki sefere
playstation bizdede vardı çok kötü bi alışkanlık oluyo yaaa
bende eşimle ortak bişeyler yapmak için maç oynuyordum onunla
bide begenmiyordu benim oynamamı :) haliyle tabii...
o yokken de çözmeye çalışıyordum neyseki sonra dan başkasına verdi yenisini alıcam diye ben aldırtmadım
evet canım bebeğin oluşum aşamasında vucudun gebeliği kendi kendine sonlandırması yani
yrn doktora gideyim diyorum artık kafamdaki soru işaretlerine bi çözüm olur en azından
Bencede ihmal etme. Belki çok basit bişey var hemencik yoluna koyup anne olmak varken ertelemeyelim mutluluğumuzu. Benim doktorum aile hekimine git gebelik düşünüyorum de tahlillerin yapılsın sonuçları bana gönder dedi. Hemogram tiroit pıhtılaşma vs bakılıyormuş. Bu testlerden yaptırdınız mı? Aç karnına mı gitmek gerekiyor? Benim uzun süreli açlıklarda midem çok ağrıyor o yüzden emin olmak istiyorum. Pıhtılaşma özellikle düşükler için çok önemliymiş diye okudum hepsine bakılsın ben elimden geleni yapayım Takdir-i Allah'a bırakayım istiyorum.
Play station benim kabusum hem 3 hem 4 var Adam sabaha kadar oynuyo akşama yorgunum diyo yaş sorunu olmasa cezalandırcam çocuk için bekletcem de işte Zaman geçiyo yaş ilerliyor ha deyince Bebek gelmiyo ki
Ama işte kimyasalın ardından sen şimdi şıp diye hamile kalırsın dedi. Yani forumlarda okuduğumda kimyasal ve kürtaj sonrası hemen gebelik oluyor diye acabaaaa diyodum ama doktorda böyle söyleyince hadi inşallah dedim ne diyim Rabb'im isteyen herkese versin. Bu tahliller aç karnına yapılır mı o konuda fikrin var mı acaba? Doktorumun söylediği aile hekimine sen gitmesen bile onlar seni sürekli arayacaklar peşini bırakmayacaklar kaydını yapmak vs için. Çünkü Hamile kaldığında kayıtlıysan eğer Bebek en lüks hastanelerin bile aciline gitsen ücretsiz tedavi ediliyormuş 18 yaşına kadar. Her neyse bende artık burdayım birbirimizi bilgilendirelim duayla destekleyelim. Geçmişi okuyorum bi yandan..canım ben gerekli tüm tahlilleri yaptırdım şükür bi sorunum yok
ama benimki dediğim gibi 6 yılı geçmiş bi süreç
hsg laporoskopi histeroskopi gibi operasyonlarda geçirdim
genetik testlerimizi de yaptırdık onlarda temiz
pıhtılaşma testini üniversiteye gittim genetik bölümnde yapıldı
3 degerimde pıhtılaşmam çıktı kan sulandırıcı iğne kullanıcam gebe kalırsam 9 ay boyunca
pıhtılaşma için sağlık ocakları test yapmıyor diye biliyorum iyice araştır canım
tabi sen elinden geleni yap gerisi Rabbim in takdiri
ama çokda kafana takma çünkü ilk aydan gebe kalmış olman kolay hamile kaldıgını gösteriyor
doktorunda demiş ya hemen hamile kalırsın diye
Pıhtılaşma dışında sorunun olmaması yakın Zamanda kendiliğinden hamile kalman bence güzel bi işaret. Kimyasalla sonuçlandı ama sana bişey gösterdi ki bebeğin olabiliyor demek. Allah dermansız dert vermesin inşallah hiç çocuk sahibi olamayacağını bilen insanlarda var.canım ben gerekli tüm tahlilleri yaptırdım şükür bi sorunum yok
ama benimki dediğim gibi 6 yılı geçmiş bi süreç
hsg laporoskopi histeroskopi gibi operasyonlarda geçirdim
genetik testlerimizi de yaptırdık onlarda temiz
pıhtılaşma testini üniversiteye gittim genetik bölümnde yapıldı
3 degerimde pıhtılaşmam çıktı kan sulandırıcı iğne kullanıcam gebe kalırsam 9 ay boyunca
pıhtılaşma için sağlık ocakları test yapmıyor diye biliyorum iyice araştır canım
tabi sen elinden geleni yap gerisi Rabbim in takdiri
ama çokda kafana takma çünkü ilk aydan gebe kalmış olman kolay hamile kaldıgını gösteriyor
doktorunda demiş ya hemen hamile kalırsın diye
Ama işte kimyasalın ardından sen şimdi şıp diye hamile kalırsın dedi. Yani forumlarda okuduğumda kimyasal ve kürtaj sonrası hemen gebelik oluyor diye acabaaaa diyodum ama doktorda böyle söyleyince hadi inşallah dedim ne diyim Rabb'im isteyen herkese versin. Bu tahliller aç karnına yapılır mı o konuda fikrin var mı acaba? Doktorumun söylediği aile hekimine sen gitmesen bile onlar seni sürekli arayacaklar peşini bırakmayacaklar kaydını yapmak vs için. Çünkü Hamile kaldığında kayıtlıysan eğer Bebek en lüks hastanelerin bile aciline gitsen ücretsiz tedavi ediliyormuş 18 yaşına kadar. Her neyse bende artık burdayım birbirimizi bilgilendirelim duayla destekleyelim. Geçmişi okuyorum bi yandan..
Pıhtılaşma dışında sorunun olmaması yakın Zamanda kendiliğinden hamile kalman bence güzel bi işaret. Kimyasalla sonuçlandı ama sana bişey gösterdi ki bebeğin olabiliyor demek. Allah dermansız dert vermesin inşallah hiç çocuk sahibi olamayacağını bilen insanlarda var.
valla canım hiç açlık tokluk diye bişey söylemediler ama
ben genelde zaten sabah saatlerinde aç gidiyorum hastaneye
kimsede sormuyo açmısın tokmusun diye
bende sağlık ocagına kayıtlıyım arada sırada arayıp gebelik varmı diye soruyorlar hemşireler
bebek ücretsiz mi bakılıyormuş ?nasıl yani
benm arkadaşım hem sağlık oacagına gidiyo hem özele gidiyo özele gidince para veriyo ama
evet canım kendiliğinden olması çok mutlu etti bizi
çünkü tedavisiz asla olmaz diyorduk
hatta çevremiz bile hep sordu hangi tedaviyle oldu diye
yok tedavisiz diyincede pek inanmadılar sanki
Rabbim biliyo ya neler yaşadıgımı kimse inanmasa da olur
Amin canım dermansız dert vermesin Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın
dayanma gücü versin derdi olanlarada
Doktorumun anlattığı acil durumlarda mesela çocuğun üstüne çaydanlık döküldü memorial a götürdün acilde tedavisi yapılır 5 kuruş ödemezsin dedi. Yeni kanun böyle 18 yaşına kadar acil durumlarda özel hastaneye bile gitsen para almıyorlarmış.
Bu insanları ben anlamıyorum ya tedavi gördüğünü söyleyen tedaviyle hamile kalsa söylemez mi? Arkadaş herkes doktor herkes alim ulema olmuş bi biz kör cahil kalmışız
Bunların bide hadi sıra sende hadi yaşın geçiyo hadi bilmem kim bak kaçıncıyı doğurdu diyen türleri var. Ama doğurmakla bitiyor mu? Bitmiyo ki önce emzirmene uyutmana vs sonrada ikinciyi ne Zaman yapacağına karışacaklar. Stres çok önemli bi faktör biz mevsim değişikliğinden bile etkileniyoruz stresten adetler geç yada sancılı olabiliyor azcık üşütsek Ağrımız artıyor mesela. Bu yüzden rahatlamamız lazım. Burda çok topik okudum çok kişi ne zaman hesabı kitabı bıraktım olursa olur olmazsa olmaz dedim o ay hamile kaldım yazmış. Tesadüf mü? Belki bi kısmı ama illa ki stresin azalmasınında payı vardır. Dua çok güzel bir terapi yöntemi. Rabb'im neylerse güzel eyler bekleyip görelim inşallahAllah korusun şimdi anladım demek istediğini.hastaneler eksik de olmasın muhtaç da olmayalım
ahhh ahh neler yaşadıgımı bi ben bilirim valla
Rabbim ol derse oluyo ama kimse bunu bilmiyo sanırım
çocuk yap çocuk yap çocuk diyorlar sadece
Bunların bide hadi sıra sende hadi yaşın geçiyo hadi bilmem kim bak kaçıncıyı doğurdu diyen türleri var. Ama doğurmakla bitiyor mu? Bitmiyo ki önce emzirmene uyutmana vs sonrada ikinciyi ne Zaman yapacağına karışacaklar. Stres çok önemli bi faktör biz mevsim değişikliğinden bile etkileniyoruz stresten adetler geç yada sancılı olabiliyor azcık üşütsek Ağrımız artıyor mesela. Bu yüzden rahatlamamız lazım. Burda çok topik okudum çok kişi ne zaman hesabı kitabı bıraktım olursa olur olmazsa olmaz dedim o ay hamile kaldım yazmış. Tesadüf mü? Belki bi kısmı ama illa ki stresin azalmasınında payı vardır. Dua çok güzel bir terapi yöntemi. Rabb'im neylerse güzel eyler bekleyip görelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?