Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Can'ım sohbet için teşekkürler, görüşmek üzere. Sana kolay gelsin

Yükleyebildim mi bilmiyorum ama ilk defa ovulasyon testinde çift çizgi yakaladım. Sabah yoktu biraz önce belirtilerim artınca tekrarladım. Çizgiler olması gerektiği gibi değil mi? Gözlerim beni yanıltmıyor inşallah..

Gayet net cnmcm çizgi sen bu geceyi de yarını da değerlendir
Bu arada bugünkü yazismalrnzi okudum katilamadm ama şu eşlerin playstation olayı beni de benden alıoBu ay resmen 3 geceyi degerlendrdk nasip olursa eğer mucize olcak yani.adam bize gelince yorgun ağzını bile acamio konusamio.playstation başına gecio son ses bi de kafası nasıl yorgun insanın anlamiyrm yani. mybaby24 cnmcm bende başlarda oynamaya calismstm dediğin gibi gündüzleri de karistriodmfutbolda ona yetisemedm pek beni rakip olarak gormedi.basket aldı benim için birlikte oynayalm die onda da ben hep yenince oynamadı benimle bi dahabende alıştım artık 6 yıldır benden çok onunla ilgilenio yani ama şu bebek işlerinde bari birazck ilgilenseler en azindan yumurtlama dönemini bi algilayablseler

Ben bu akşam gerekeni yaptım bi süre kafam rahat çok oynamaz gözümün içine bakar ama bikaç gün sonra başlar yavaş yavaş eski düzene dönmeye. Resmen kuma oldum oyunlarla..
Bu arada bende baştan itibaren yazılanları okuyorum henüz 106.sayfadayım olan olmuş biten bitmiş ama sizlerin yaşadıklarına üzülüp dualarına âmin diye diye okuyorum Rabb'im katında bi kişinin duası makbul olsa o kişi de âmin dese kim bilir..
Bu akşamı değerlendirmek tamam ama yarın çok erken değil mi? Nette doktorların sayfalarında okuyorum da çok azaltıyormuş sperm sayısını

Kızlar çok kötü günler geçiriyorum malesef Bebeğimi kaybediyorum hatta düşsün artık die bekliyorum dış gebelikten şüphelendiler ilaçla dusurceklerdi bugün kanamam başladı degerde düşüş oldu yarini bekliyorlar dua edin bana şu an sadece kendi sağlığımı düşünüyorum korkuyorum yarın kendiliğinden düşsün ilaca gerek kalmaz insallah dua edin bana

Canım öncelikle geçmiş olsun. İlaç bile kullansan sıkıntılı bi durum yok ki. Zaten doktorlar senin sağlığın risk altında olsa seni eve yollamazdılar. Hcg kaç acaba? Mesela benim fazla yükselmemişti kanamam başladığında daha çok yeni senin sağlığınla ilgili bir risk yok demişlerdi. Dış gebelik de değildir inşallah. Ayrıca korkma adet olmaktan farkı yoktu mesela benim yaşadığımın..

Bugün aksama kadar yattım canim kanama artarsa gel dediler ama benim çok ağrım oluyor ınsallah yarin belli olur değerim 290 a düştü bi iniyor bi cikiyor

Bugün aksama kadar yattım canim kanama artarsa gel dediler ama benim çok ağrım oluyor ınsallah yarin belli olur değerim 290 a düştü bi iniyor bi cikiyor
Yapabileceğin tek şey yatıp dinlenmek zaten. Olacak olan neyse o olacak. Sabırla bekle tatlım bolca dua et yarın haber ver olur mu merakta bırakma. Bak yalnız değilsin. Burda senin yaşadıklarını yaşayan hatta daha zorunu yaşayan nice insanlar var. Ben atlatamam sanıyordum ama bi gecelik duygu patlamasıyla hüngür hüngür ağladım ve sonra topladım kendimi. Çok şükür ben sağlıklıyım eşim sağlıklı yine olur bi kere olduysa yine olcak dedim. Biliyorum şuan beklemek yoruyor ne olcaksa olsun diyosundur belki ama geçicek inan geçicek. Ne zaman istersen yaz arkadaşlar çok ilgili bende bikaç gündür burdayım ama ilgilendiler sağolsunlar beraberce anneliği konuştuğumuz günler gelcek. Bakalım yarın yeni gün neler getirecek sana hayırlar diliyorum

Canim cok uzuldum inanki

Dualarimda olacaksin arkadasim

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm... Yoktur ama senin böyle bir durum başta ne güzel sevindik.. İnşaallah kendiliğinden olur canım.

ahh sorma o kumayı ben de neler yaptım kabloları sakladım cd leri kırmakla tehdit ettim ama nafile dediğin gibi 2 3 gün sonra eskiye dönüo herşey
inşallah aminlrn kabul olur cnmcm Allah razı olsn.hakkımzda hayrlsı inşallah dediğin gibi ne endişeler yaşadık ama nasipten öteye gidilmio.
bende hep gün aşırı ilişki olayına sıcak bakıorm hatta haftada 2 kere yazan yazılar okudum ama yumurtlama günlerinde hergün ilişkiyle hamile kalan çok var ve tavsiye eden doktor da duydum.bana sorsan sen uyguladın mı hayır tabiki.o kadar zamanımz yok maalesefama şu var önceden mesela dün oldu bugün olmaz diodum ama artık öyle yapmııcm akışına bırakmayı düşünüyrm inşallah

cnmcmm nooldu yaa çok üzüldüm.
değerin güzel yükselmişti en son yazmadın sonra bize.değerinde iniş çıkışlar oldu herhalde.
üzülme inşallah en hayırlı şekilde atlat bu günleri birlikte önümüze bakalm inşallah.
ilk aydan hamile kaldın bak bu çok güzel şuan tek ihtiyacın kafanı rahatlatmak cnmcm.
noolur üzülme doktorunu dinle dış gebeliği de sağlıklı bi şekilde atlatan çok çok fazla.kimyasaldan belki bi tık zor.hemen aramıza dönceksn cnmcm inanıyrm.kendine dikkat et Allah a emanet ol

Allah Allah merak ettim inşaallah yoktur canım dur bakalım ne diyecek

kızlar randevumu iptal ettim yrn gideceğim sabahtan.
neden iptal ettim dersenizde eşime sabahki testin negatif oldugunu söyledim şimdi
oda yrn izin alayım beraber gidelim dedi öyle yani hastane baya bi uzak çünkü bana

kızlar randevumu iptal ettim yrn gideceğim sabahtan.
neden iptal ettim dersenizde eşime sabahki testin negatif oldugunu söyledim şimdi
oda yrn izin alayım beraber gidelim dedi öyle yani hastane baya bi uzak çünkü bana
Ha bugün ha yarın senin için hangisii daha iyi olacaksa öyle yap tabii. Umarım kötü birsy yoktur dur bakalım. Markası neydi testin bazı testler yanlış gösteriyor deniliyor

Sokma akıl 2 adım gider diye demiyolar :) gün aşırı ilişki en doğrusu bence. Çünkü testler çift çizgi çıktığı günden en erken 24 saat sonra yumurtlama olacağını gösteriyor. Çift çizgi çıktığı gün ilişki oldu diyelim. Bigün ara verdik o gün yumurtlama olsa e yumurtada 24 saat yaşıyor yani yumurta ölmeden bi ilişki daha olabilir üstelik sperm sayısında azalma olmamış olur. Hem ben hep min sürelerle hesapladım hemde sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama geçen ay test bile yapmadım sadece olası yumurtlama günlerini değerlendirdim günaşırı. Bu ay titizlenme nedenim belli o duyguyu bi kere yaşayınca....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…