Can'ım sohbet için teşekkürler, görüşmek üzere. Sana kolay gelsincanım ne güzel yazmışsın Rabbim neylerse güzel eyler
bende aslına bakarsan kimyasal yaşadıgım ay umursamaz moddaydım
çünkü başka bişeye kafamı takmıştım bebek hiç aklıma gelmiyordu
benccede stres çok önemli bi faktör
ama ne yaparsam yapayım bi türlü aklımdan çıkaramıyorum bebek fikrini
düşünmücem artık derken bile düşünüyorum aslında
Dua ve sabır ile bekliyorum canım.
ben şimdi çıkıyorum mutfaga geçmem lazım
görüşürüz yine
Yükleyebildim mi bilmiyorum ama ilk defa ovulasyon testinde çift çizgi yakaladım. Sabah yoktu biraz önce belirtilerim artınca tekrarladım. Çizgiler olması gerektiği gibi değil mi? Gözlerim beni yanıltmıyor inşallah..
Eki Görüntüle 1784976
Canım öncelikle geçmiş olsun. İlaç bile kullansan sıkıntılı bi durum yok ki. Zaten doktorlar senin sağlığın risk altında olsa seni eve yollamazdılar. Hcg kaç acaba? Mesela benim fazla yükselmemişti kanamam başladığında daha çok yeni senin sağlığınla ilgili bir risk yok demişlerdi. Dış gebelik de değildir inşallah. Ayrıca korkma adet olmaktan farkı yoktu mesela benim yaşadığımın..Kızlar çok kötü günler geçiriyorum malesef Bebeğimi kaybediyorum hatta düşsün artık die bekliyorum dış gebelikten şüphelendiler ilaçla dusurceklerdi bugün kanamam başladı degerde düşüş oldu yarini bekliyorlar dua edin bana şu an sadece kendi sağlığımı düşünüyorum korkuyorum yarın kendiliğinden düşsün ilaca gerek kalmaz insallah dua edin bana
Bugün aksama kadar yattım canim kanama artarsa gel dediler ama benim çok ağrım oluyor ınsallah yarin belli olur değerim 290 a düştü bi iniyor bi cikiyorCanım öncelikle geçmiş olsun. İlaç bile kullansan sıkıntılı bi durum yok ki. Zaten doktorlar senin sağlığın risk altında olsa seni eve yollamazdılar. Hcg kaç acaba? Mesela benim fazla yükselmemişti kanamam başladığında daha çok yeni senin sağlığınla ilgili bir risk yok demişlerdi. Dış gebelik de değildir inşallah. Ayrıca korkma adet olmaktan farkı yoktu mesela benim yaşadığımın..
Yapabileceğin tek şey yatıp dinlenmek zaten. Olacak olan neyse o olacak. Sabırla bekle tatlım bolca dua et yarın haber ver olur mu merakta bırakma. Bak yalnız değilsin. Burda senin yaşadıklarını yaşayan hatta daha zorunu yaşayan nice insanlar var. Ben atlatamam sanıyordum ama bi gecelik duygu patlamasıyla hüngür hüngür ağladım ve sonra topladım kendimi. Çok şükür ben sağlıklıyım eşim sağlıklı yine olur bi kere olduysa yine olcak dedim. Biliyorum şuan beklemek yoruyor ne olcaksa olsun diyosundur belki ama geçicek inan geçicek. Ne zaman istersen yaz arkadaşlar çok ilgili bende bikaç gündür burdayım ama ilgilendiler sağolsunlar beraberce anneliği konuştuğumuz günler gelcek. Bakalım yarın yeni gün neler getirecek sana hayırlar diliyorumBugün aksama kadar yattım canim kanama artarsa gel dediler ama benim çok ağrım oluyor ınsallah yarin belli olur değerim 290 a düştü bi iniyor bi cikiyor
Canim cok uzuldum inankiKızlar çok kötü günler geçiriyorum malesef Bebeğimi kaybediyorum hatta düşsün artık die bekliyorum dış gebelikten şüphelendiler ilaçla dusurceklerdi bugün kanamam başladı degerde düşüş oldu yarini bekliyorlar dua edin bana şu an sadece kendi sağlığımı düşünüyorum korkuyorum yarın kendiliğinden düşsün ilaca gerek kalmaz insallah dua edin bana
ayyy kiyamam cnm yaa Allah yardimcin olsunBugün aksama kadar yattım canim kanama artarsa gel dediler ama benim çok ağrım oluyor ınsallah yarin belli olur değerim 290 a düştü bi iniyor bi cikiyor
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm... Yoktur ama senin böyle bir durum başta ne güzel sevindik.. İnşaallah kendiliğinden olur canım.Kızlar çok kötü günler geçiriyorum malesef Bebeğimi kaybediyorum hatta düşsün artık die bekliyorum dış gebelikten şüphelendiler ilaçla dusurceklerdi bugün kanamam başladı degerde düşüş oldu yarini bekliyorlar dua edin bana şu an sadece kendi sağlığımı düşünüyorum korkuyorum yarın kendiliğinden düşsün ilaca gerek kalmaz insallah dua edin bana
Ben bu akşam gerekeni yaptım bi süre kafam rahat çok oynamaz gözümün içine bakar ama bikaç gün sonra başlar yavaş yavaş eski düzene dönmeye. Resmen kuma oldum oyunlarla..
Bu arada bende baştan itibaren yazılanları okuyorum henüz 106.sayfadayım olan olmuş biten bitmiş ama sizlerin yaşadıklarına üzülüp dualarına âmin diye diye okuyorum Rabb'im katında bi kişinin duası makbul olsa o kişi de âmin dese kim bilir..
Bu akşamı değerlendirmek tamam ama yarın çok erken değil mi? Nette doktorların sayfalarında okuyorum da çok azaltıyormuş sperm sayısını
Kızlar çok kötü günler geçiriyorum malesef Bebeğimi kaybediyorum hatta düşsün artık die bekliyorum dış gebelikten şüphelendiler ilaçla dusurceklerdi bugün kanamam başladı degerde düşüş oldu yarini bekliyorlar dua edin bana şu an sadece kendi sağlığımı düşünüyorum korkuyorum yarın kendiliğinden düşsün ilaca gerek kalmaz insallah dua edin bana
mybaby24 cnm suan bi arkadasimda hamile hatta keseyi bile gördüler ama adet gününden beri hafif hafif kahverengi lekelenmeleri oluyor onunda ama bak kimyasal olmadi keseyi gördüler
Ogleden sonra gidecegim kizlar.sabah erken gebelik testi yaptim negatifmybaby24 canım gidiyorsun demi doktora ?
Allah Allah merak ettim inşaallah yoktur canım dur bakalım ne diyecekOgleden sonra gidecegim kizlar.sabah erken gebelik testi yaptim negatif
İnsallah onemli bisey yoktur.
Allah Allah merak ettim inşaallah yoktur canım dur bakalım ne diyecek
Ha bugün ha yarın senin için hangisii daha iyi olacaksa öyle yap tabii. Umarım kötü birsy yoktur dur bakalım. Markası neydi testin bazı testler yanlış gösteriyor deniliyorkızlar randevumu iptal ettim yrn gideceğim sabahtan.
neden iptal ettim dersenizde eşime sabahki testin negatif oldugunu söyledim şimdi
oda yrn izin alayım beraber gidelim dedi öyle yanihastane baya bi uzak çünkü bana
Sokma akıl 2 adım gider diye demiyolar :) gün aşırı ilişki en doğrusu bence. Çünkü testler çift çizgi çıktığı günden en erken 24 saat sonra yumurtlama olacağını gösteriyor. Çift çizgi çıktığı gün ilişki oldu diyelim. Bigün ara verdik o gün yumurtlama olsa e yumurtada 24 saat yaşıyor yani yumurta ölmeden bi ilişki daha olabilir üstelik sperm sayısında azalma olmamış olur. Hem ben hep min sürelerle hesapladım hemde sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama geçen ay test bile yapmadım sadece olası yumurtlama günlerini değerlendirdim günaşırı. Bu ay titizlenme nedenim belli o duyguyu bi kere yaşayınca....ahh sorma o kumayı ben de neler yaptım kabloları sakladım cd leri kırmakla tehdit ettim ama nafile dediğin gibi 2 3 gün sonra eskiye dönüo herşey
inşallah aminlrn kabul olur cnmcm Allah razı olsn.hakkımzda hayrlsı inşallah dediğin gibi ne endişeler yaşadık ama nasipten öteye gidilmio.
bende hep gün aşırı ilişki olayına sıcak bakıorm hatta haftada 2 kere yazan yazılar okudum ama yumurtlama günlerinde hergün ilişkiyle hamile kalan çok var ve tavsiye eden doktor da duydum.bana sorsan sen uyguladın mı hayır tabiki.o kadar zamanımz yok maalesefama şu var önceden mesela dün oldu bugün olmaz diodum ama artık öyle yapmııcm akışına bırakmayı düşünüyrm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?