bi de senij dunki ateşi bilmioz ya ondan yükselmiş ya da düşmüş diyemiyoruz36.8 çıktı işte.kurtarmio galiba
aman boşver ben inanmiyom ovuya filanKisslar ovulasyon testi yaptım.ovu.m bile gelmemiş.utanmasa bembeyaz çıkcakhcg umutsuz vaka yani
aman boşver ben inanmiyom ovuya filansonuçta bilimsel diik
ben de yakinda sana katilirim cnm yakinda gelir benim de kırmızılarKizlar hastalandimmorelim cok bozuk sogan kuru yapicam krndime simdi kanamam varken icimde iiltihap fln nevarsa gitsin peki nasil yapabilirim kabuklarinimi kaynaticam
Malesf bu ay ki umutlar yine yikildi kaldi obur aya umutlara devammm bende sogan kuru yapmayi dusundum bide incir kuru varmis cok iyi geliyomus onu denicem acaba adetliyken bi sorun olurmu sogan kurunu icsem zaten nevarsa gider. Doktoe bisey yok dedi ama su bizceler varyaben de yakinda sana katilirim cnm yakinda gelir benim de kırmızılarben hiç yapmadim soğan kuru bilmiorum. bu ay maydanoz süt buhari denicem ben. The_new eğer hamile degilsen (ki insallaaahhhh hamilesindir) bakalim önce hangimiz hasta olcak ?
incir kurunu daha önce denedim faydali ama prolaktini yükseltiyormus benim zaten üst sınıra yakın korktum bi daha yapmadim. soğan kurune baksana netten nette yaziyodur nasil yapıldığıMalesf bu ay ki umutlar yine yikildi kaldi obur aya umutlara devammm bende sogan kuru yapmayi dusundum bide incir kuru varmis cok iyi geliyomus onu denicem acaba adetliyken bi sorun olurmu sogan kurunu icsem zaten nevarsa gider. Doktoe bisey yok dedi ama su bizceler varyabelki yarar belki yaramaz
Baktim zaten canm dedim belki sizin icine attiginiz farkli seyler vardirincir kurunu daha önce denedim faydali ama prolaktini yükseltiyormus benim zaten üst sınıra yakın korktum bi daha yapmadim. soğan kurune baksana netten nette yaziyodur nasil yapıldığı
ben soğanı hiç sevmem ondan yapmadimBaktim zaten canm dedim belki sizin icine attiginiz farkli seyler vardir
Malesf bu ay ki umutlar yine yikildi kaldi obur aya umutlara devammm bende sogan kuru yapmayi dusundum bide incir kuru varmis cok iyi geliyomus onu denicem acaba adetliyken bi sorun olurmu sogan kurunu icsem zaten nevarsa gider. Doktoe bisey yok dedi ama su bizceler varyabelki yarar belki yaramaz
ben de yakinda sana katilirim cnm yakinda gelir benim de kırmızılarben hiç yapmadim soğan kuru bilmiorum. bu ay maydanoz süt buhari denicem ben. The_new eğer hamile degilsen (ki insallaaahhhh hamilesindir) bakalim önce hangimiz hasta olcak ?
her an herşey olabilir bi baskmissin hamilesinAyy walla bilmiorm.arada sarimtrak akıntı gelio çok açık hiç bilemiyrm ya.Böyle belirszlgi de sevmem.gelse kurtulsak derim yani.bilemedim şimdi
bence hiç korunma zaten sanki hemen oluveriyo mu ha deyinceKızlar ben hala pozitif görüyorum az kaldı sifirlanmasina beta 10 kaldı.bugün doktorda içerden bebeklerin kalp atislarini duydum yeniden umutlandim sizce ben bu ay bekliyim mi çalışmalar için ne dersiniz
Doktor 3 ay Korun dedi kafam karıştı yahuubence hiç korunma zaten sanki hemen oluveriyo mu ha deyince
bana korunma dedi ama ben basit sekilde atlattim zaten beta hcg fazla yukselmedi korunmasamda hamile kalamadim zatenDoktor 3 ay Korun dedi kafam karıştı yahuu
Cok saol canm insallh bi ise yarar obur ay hepimiz hamile haber lerimizi alirizCnmcm hayirlsi olsun üzülme yapcak bişey yok yeni döneme hazırlanalm inşallah
Soğan kurunu ben yaptim.normal şartlarda adet bitiminden 2 gün sonra baslanio sabah akşam aç karnına içilio.ama bi arkadaşım adetinn 3.günü başladı yapmaya ve o ay hamile kaldı.inşallah Sende öyle olursn.
Normal yemeklik soğanın diş ince kabuğunu soyup 4 e boluosun.fokur fokur kaynayan suyun içine atıp 5 dk kaynatiosn.sonra süzüp iciosn.iliktan sıcak bi şekilde diyodu Saraçoğlu yudum yudum icilio.öyle inşallah şifa olsn cnmcm
her an herşey olabilir bi baskmissin hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?