Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Doktor 3 ay Korun dedi kafam karıştı yahuu

Cnmcm bana da ilk gittiğim doktor 3 ay korun dedi.sonra başkasına gittim o da bir ay korun 1 adet dönemi geçir dedi değerinin sifirlandgni görelim dedi ondan bende ilk adetimi olana kadar korundm.Sen içinden nasıl geliosa öyle yap cnmcm

Benimde tahlillerim çıktı şükür bi sıkıntım yok sadece d vitamini çok düşük. Ptesi aile hekimiyle görüşcem bakalım o iğrenç iğneden mi verir napar. Umarım gebeliğe engel değildir
d vitamini bebeğin tutunmasina yardimci oluyormuş. benim de çok düşük çıktı 4 çıktı. 15 günde 1 kere 1 ampulu 1 kaşık zeytinyağına kırıp içiyorum 2 aydır

bisey olmaz cnm ama bazi doktorlar d vitamini önemsemiyor sen yine de ihnal etme
Teşekkür ederim ihmal etmem elbette. O iğneden ben de kullanmıştım daha önceden de d vitaminim düşüktü. Yarın alıp içeyim diyorum. Ptesi doktor da büyük ihtimal onu vercek zaten. Güneşten bu kadar kaçarsam olacağı bu işte bebişlere bişey olmasın da çaresi var neyse ki

CNim sen ne tahlilleri yaptirdin

Anladım canım ben de kan pihtilasma si için test yaptrmak istiyorum da
Onu sağlık ocağı yapar mı bilmiyorum canım. Benim mesela proteinim eksik bi süredir gitmişken ona da bakılmasını rica ettim doktor kanda protein olmaz diye ısrar etti. Ama ben geçen sene 3 ayda bir kan verdim bunun için. Yani sanırım sağlık ocakları da aile hekimleri de çok donanımlı değil. İhmal etme İst da yaşıyorsun galiba 182 yi arayıp bilgi alabilirsin belki

Ailem istanbulda canim ben batmanda ogretmenim batmanda yaşıyoruz artık istanbula gidince herseyi yaptrcam insallah

İnşallah ama okulların kapanmasına daha çok var. Batman da devlet hastanesi yapmıyor mu pıhtılaşma tahlilini? Allah hayırlı kapılar açsın önünüzde inşallah

İnşallah ama okulların kapanmasına daha çok var. Batman da devlet hastanesi yapmıyor mu pıhtılaşma tahlilini? Allah hayırlı kapılar açsın önünüzde inşallah
Rapor alıp gelebilirim canim araştırma hastaneleri yapıyor burda da en yakın diyarbakirda var eee şimdide karışık oralar o yüzden istanbula gelmek için beklicem artik saol kuzum hepimiz için insallah

Hayırlı sabahlar kisslar.
Gece erkenden uykum gelio bikaç gündür erkenden uyuyrm Hatta namazımı da kilamadm.4 buçuk gibi yatsıyı kılmaya kalktım midem bulaniodu.bikaç gündür bu mide bulantım da oluo ama üşütmüşümdr diorm hep.Bugün fazla olarak bi de afedersnz ogurdumyelegimi giydim sonra ateş bastı.Zaten ayağımda hep çorabım olur.Gerçekten usutuo mym bilmiorm.bunlar belirti olabilr mi acaba.hâlâ da tertemizim çok şükür.dua edelim inşallah birbirimize ya.boşa ümitlenmek de istemiyrm

Bence belirti bunlar. Bende kendimi geçen ay ki gibi hissediyorum. Kokuya hassasiyet sık idrara çıkmak. Bende senin gibiyim ama sonradan üzülmemek için kendime hep hadi ordan hamile olsam bile daha tırnak kadar bile değil neyin belirtisi olcak diyorum sonradan üzülmemek için. Sende çok alışma bu fikre olur mu sonradan daha çok üzülmeyelim. Senin kırmızıların beklenmeyen tarihi bugün dimi?

Aynen cnmcm o gün bugün.bende çok düşünmemeye calisiorm.Şimdi kafamı dağıtmaya basliicm inşallah.beklerim sonra pazartesiyi.Zaten sağolsun öyle bi eşim varki kimyasal oldugu ay kan sonucumu aldgmda bile inanmamsti daha belli değil diyoduondan daha pek heycanlanamam. bişey belli değil bekliicez bakalm

Ben kimyasaldan sonra erken test yapmam dedim ama daha bugün bile test yapmamak için zor dayanıyorum. Ptesi çok ya akşamdan bi kan vereydin :)

Ben kimyasaldan sonra erken test yapmam dedim ama daha bugün bile test yapmamak için zor dayanıyorum. Ptesi çok ya akşamdan bi kan vereydin :)

kimyasaln arkasndn ben nasildm tahmin bile edemezsn cnmcm.seni anlayabliorm ama zaman geçtikçe duruluosn ya.o heyecan gidio maalesef.korku gelio falan.Ne biliiim.bekliicm cnm ya.idrar testi de yapmak istemiyrm.p.tesi kan vereyim diorum.Ama bilmiorm ki test aldirsam mi ki eşime.evde ovu.testi var

Nolur idrar testi yapma ya. Ben adetime 1 gün kala kan baktırdım yoktu 2 gün sonra yine kan verdim hcg 13 çıktı. Yani bu idrarda çıkması için hcgnin epey yükselmesi gerekiyor ya çıkmıyor o zamanda üzülüyoruz. Boşuna üzülmektense kan ver garanti olsun

Şimdi bugün bat demi hadi hayırlısı zeynepcim

Doğru da işte haftasonu naapiim beklemektn Başka şansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…