Hastanelerin acili yapıyor ama yakınında var mı bilmiyorum tabi. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallahDoğru da işte haftasonu naapiim beklemektn Başka şansım yok
Bende hep acilde yaptırdım devlette. Günüm geçti deyince hiç bakmadan yazıyorlar zaten Direk bi de burada çok kalabalık oluyor o yüzden doktor hemen yazıp yazıp gönderiyorHastanelerin acili yapıyor ama yakınında var mı bilmiyorum tabi. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
Hastanelerin acili yapıyor ama yakınında var mı bilmiyorum tabi. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
Aa onlara neymiş ayol tuzları kuru tabii bizim gibi her ay telaşla bekleseler görürüm ben onları azarla kız işlerini yapsınlar boş konuşmasınlarÖzel hastane var cnmcm komşu gibiyiz
Yapiolar mi ama.bi de ne diicm ya duyuyrm acilde yapiolar die de sabredemedn mi 2 gün bekleseydn ya demesinler
Belki işten geç çıkıyorsun yada belki acil bi durum var kim bilebilir ve kime ne? Ben hep akşam saati acilde yaptırdım ama şimdi düşündüm de zaten hep farklı çalışanlara denk gelmişim :)Özel hastane var cnmcm komşu gibiyiz
Yapiolar mi ama.bi de ne diicm ya duyuyrm acilde yapiolar die de sabredemedn mi 2 gün bekleseydn ya demesinlerSalliala
Aa onlara neymiş ayol tuzları kuru tabii bizim gibi her ay telaşla bekleseler görürüm ben onları azarla kız işlerini yapsınlar boş konuşmasınlar
Özelde de yapıyorlar tabi. Orda nasıl bilmiyorum nerde yaşıyosun ona göre değişebilir ama ben burda bi yerde 30 bi yerde 40 a yaptırmıştım özeldeÖzel de de yaparlar mı acaba devlete mi gitmeye ugrassam
İkisinde de yaparlar. Devlette para vermezsinÖzel de de yaparlar mı acaba devlete mi gitmeye ugrassam
İkisinde de yaparlar. Devlette para vermezsinbekleyecektin hani pazartesiye
Canim bence git devlete açile hiç sormuyorlar inan benim bat a 10 gün kala yaptrdim hiç açıklamada yapmadım gebelik testi yaptrmak istiyorum dedim o kadar hadi güzel haber ver 1 saate de sonuç cikiyor
Sormazlar olur da sorarlarsa doktorum istedi dersin ama sormuyorlar beta hcg yaptırcam diyosun kimlik lütfen diyolar :)düşünüyorum.eşime sormam lazım.o da olcaksa olur der.gitme der.bilemiyrm.aklımda olsun gidersemde sorarlarsa sehirdisina çıkma durumum var ondan ogrenmem lazım bat geçti derim planımı yaptim
Haber et bakalım bizlere dedüşünüyorum.eşime sormam lazım.o da olcaksa olur der.gitme der.bilemiyrm.aklımda olsun gidersemde sorarlarsa sehirdisina çıkma durumum var ondan ogrenmem lazım bat geçti derim planımı yaptim
Sormazlar olur da sorarlarsa doktorum istedi dersin ama sormuyorlar beta hcg yaptırcam diyosun kimlik lütfen diyolar :)
Haber et bakalım bizlere derahat ol ya test yapacaklar tabii bahaneye hiç gerek yok
Aynen 1 saate cikio hiç kimse bana sormadi walla yok Kaç gün geçti falan rahat ol güzel haberler ver bize
Kızlar etutum vardi bugun ondan yazamadim kusurabakmayin. sabah ateş yine düşü cikti ve 1 saat sora adet oldum :) maşallah çok porgramliyimdir yumurta çatlar 14. gün adet olurum. yaaavvvv artik bi gecikse de hamile çıksam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?