Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Hastanelerin acili yapıyor ama yakınında var mı bilmiyorum tabi. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
Bende hep acilde yaptırdım devlette. Günüm geçti deyince hiç bakmadan yazıyorlar zaten Direk bi de burada çok kalabalık oluyor o yüzden doktor hemen yazıp yazıp gönderiyor

Özel hastane var cnmcm komşu gibiyiz
Yapiolar mi ama.bi de ne diicm ya duyuyrm acilde yapiolar die de sabredemedn mi 2 gün bekleseydn ya demesinler
Aa onlara neymiş ayol tuzları kuru tabii bizim gibi her ay telaşla bekleseler görürüm ben onları azarla kız işlerini yapsınlar boş konuşmasınlar

Özel hastane var cnmcm komşu gibiyiz
Yapiolar mi ama.bi de ne diicm ya duyuyrm acilde yapiolar die de sabredemedn mi 2 gün bekleseydn ya demesinler Salliala
Belki işten geç çıkıyorsun yada belki acil bi durum var kim bilebilir ve kime ne? Ben hep akşam saati acilde yaptırdım ama şimdi düşündüm de zaten hep farklı çalışanlara denk gelmişim :)

Aa onlara neymiş ayol tuzları kuru tabii bizim gibi her ay telaşla bekleseler görürüm ben onları azarla kız işlerini yapsınlar boş konuşmasınlar

Ne biliim cnm ya.gittimde biri bana bişey demedi de.giderimde bahane isterlerse acaba sehirdisina cikcam Ona göre mi diyimm ne diyim ya

Canim bence git devlete açile hiç sormuyorlar inan benim bat a 10 gün kala yaptrdim hiç açıklamada yapmadım gebelik testi yaptrmak istiyorum dedim o kadar hadi güzel haber ver 1 saate de sonuç cikiyor

Canim bence git devlete açile hiç sormuyorlar inan benim bat a 10 gün kala yaptrdim hiç açıklamada yapmadım gebelik testi yaptrmak istiyorum dedim o kadar hadi güzel haber ver 1 saate de sonuç cikiyor

Devlete yalnız gidemem herhalde cnmcm ya.bakalım nasip ama Belli de olmaz da benm çevremdeki herkes de pişmiş ya.Bekle nolcak der hepsidevlette de mi 1 saat sonra veriolar sonucu

düşünüyorum.eşime sormam lazım.o da olcaksa olur der.gitme der.bilemiyrm.aklımda olsungidersemde sorarlarsa sehirdisina çıkma durumum var ondan ogrenmem lazım bat geçti derimplanımı yaptim
Sormazlar olur da sorarlarsa doktorum istedi dersin ama sormuyorlar beta hcg yaptırcam diyosun kimlik lütfen diyolar :)

düşünüyorum.eşime sormam lazım.o da olcaksa olur der.gitme der.bilemiyrm.aklımda olsungidersemde sorarlarsa sehirdisina çıkma durumum var ondan ogrenmem lazım bat geçti derimplanımı yaptim
Haber et bakalım bizlere de rahat ol ya test yapacaklar tabii bahaneye hiç gerek yok

Aynen yaa bat geldi

ShinSeGi ne alemdesin cnm
Kızlar etutum vardi bugun ondan yazamadim kusurabakmayin. sabah ateş yine düşü cikti ve 1 saat sora adet oldum :) maşallah çok porgramliyimdir yumurta çatlar 14. gün adet olurum. yaaavvvv artik bi gecikse de hamile çıksam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…