Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Puff yine mi ya önünüze ki ay beraberce inşaallah adet gecikmesi yaşarız şöyle bir 9 ay filan

Hayırlısı olsun Rabb'im daha fazla bekletmesin inşallah. Ovu testi yapmış mıydın

Puff yine mi ya önünüze ki ay beraberce inşaallah adet gecikmesi yaşarız şöyle bir 9 ay filan
aynen cnm birlikte 1 ay daha bekliyelim ama ateş ölçümü ne harika bişey bunca zaman boşa test yapmışız ates 2 gun üstüste düşükse bebek yok demek oluyor iyiki öyle oldu bugun adet olunca üzülmedim mesela, zaten bekliyordum. dün üzüldüm gerçi bayaga bu ay da ateşe devam edeyim dimi? azicik stres de yapiyo gibiyim ateş ölçerken ondan kararsiz kaldim.

Bn devam ediyorum mesela canım.bu ay boş geçmemize rağmen bünyeyi kendini tanımak açısından iyi oluyor. Aslında regle yakın da bakabilirsin artık az çok 2 aydır takip ediyorsun ateşi stress yapiyit diyorsan

Benimde her gün kasıklar ağrıyor her gün akıntı var dün aktara giriyodum tam tuttum kendimi hayır saliha kür yok bu ay dedim bu hafta pazardan soğan almadım patates aldım taşıyamam tek başıma diye evde yetecek kadar var ama soğan kürü yaparım belki diyordum ondan da Vazgeçtim böylece. Salı günü kaynanam gelecek onun yanında kaynatıp icemem zaten.

The_new ben senden umutluyum cnm artık istedigin zaman git kan ver nasılsa bat günü erken daha bekle dencek bi durum yok ama illa geciksin garanti olsun dersen o ayri tabi

Inşallah cnmcm ya ben pek de umutlanamiyrm.üzülmek istemiyrm da.bugün gideblsem giderdim de pazartesiye kalır büyük ihtimal.eşim de bakarız dedi bakalım.
Bu arada sabah yataktn kalkmadan 7.45 de ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı.ama 2 saatlik uykuyla öncesinde uyanmstm.forumda en az 3 saatlik uykuyla diyodu.düşük mu acaba.Ne biliim onu da pek bilmiorm da işte

Adetin biteli Kaç gün olduki cnmcm.adet bitiminden 2 gün sonra baslanio.İnşallah yaparsın ya

Çift çizgiyi yakaladığımız halde yani yumurtlama döneminde ilişki olduğu halde neden döllenme olmaz acaba
ya bence bizim döllenme de değil ondan sonrasında bi sorun oluyo anlayamadim. 22 ayin çok rahat bi 15 ayinda hep yumurtlama gününe denk getirdik ama olmuyor

Ya ben bu kürlere inanmıyorum zaten. Mesela kendi doktorumun sitesinde ilişkiden 1 saat önce eşinize sert kahve içirin yazıyor buna inanırım. Hurma keçiboynuzu pekmezi yemek tamam Bebek için değilse bile sağlığa faydalı ama kür şeklinde uygulamak çok başka bişey. Bunların kaynama süresi vs herşeyi önemlidir ben kaş yaparken göz çıkarmaktan korkarım

ben soğan kuru zaten icemem Allah mecbur birakmasin

ya bence bizim döllenme de değil ondan sonrasında bi sorun oluyo anlayamadim. 22 ayin çok rahat bi 15 ayinda hep yumurtlama gününe denk getirdik ama olmuyor
Peki doktora danıştınız mı ne diyor acaba? Ben geçmişi tek tek okudum kimin ne yaptığını vs unutuyorum o yüzden sordum. Geçen gün aile hekimim bazen vücudun değişime hazır olması 2 sene sürebiliyor hu yüzden 2 seneden önce çok da bi sorun aramıyoruz demişti

gayet iyi bence

Hepimizde ayri ayri hikayeler ama hepimizin istek ayni. Kizlar hepimize dua ediyorum hayirlisini versin rabbim. Benim takvim adete 7 gun kaldi gosteriyor ama ayes ölçümüne gore daha ovulasyon olmadi. Adeti 30-33 arasi oluyorum ama sanirim bu ay gec olcam daha ateste hareket yok. Ovulasyon testi de yaptim cift cizgi gibi geldi demek degilmis. Belki de bu ay yumurtlamiycam. Bat i gelenler umutlar sizlerde

Yok kız gayet yüksek ay heyecan yaptım şuan test yap ne oluuurrrovu da olur bakalım çift koyu olacak mi ?

ölç cnm eğer yarin çok aşırı düşmezse bebiş olabilir bak benim ateş tablom. yumurtlamadan sonra yükseldi son iki gün düşmesiydi iyidi

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-03-05-14-59-42.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 37
doktorlar bi sorun bulamadi cnm herşeye bakıldı. aşılama, iğne, klomen rutin tedavilerin hepsi denendi... temmuza kadar olmazsa artik tüp bebek arastirmalarina başlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…