Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

doktorlar bi sorun bulamadi cnm herşeye bakıldı. aşılama, iğne, klomen rutin tedavilerin hepsi denendi... temmuza kadar olmazsa artik tüp bebek arastirmalarina başlıcaz
Bi sorun yok diye yüz asılır mı hiç demek vakti saati gelmemiş daha. Çevremde öyle örnekler var ki 12 yıl çocuk sahibi olamayıp artık oyuncak Bebek alıp seven bi bayan var annemin sokağında oturur biliyorum öyle kulaktan dolma değil yani. Sonra peşpeşe 2 oğlu oldu. Kuzenimin eşinin dayısı defalarca tüp bebek denemişler maddi manevi tükenmişken son denemede 3 yumurta koymuşlar 3 ü de tuttu adam her gördüğüne üçüz düşünebiliyor musun üçüz diye sarılıyordu. Demem o ki çıkmadık Candan umut kesilmez. Ben düşük yaptığım gece hastanede bi bayan vardı 46 yaşında hamile başka bi sıkıntıdan gelmiş de doktorları konuşurken duymuştum. Görelim Mevla'm neyler neylerse güzel eyler umudunu kaybetme

benim çevremde de öyle örnekler var canim ama zor bi süreç... Rabbim artik daha fazla bekletmez insallah

Salliala ovu.testi yapmaya da korkuorm Yaa.ya silik çıkarsa.silik çıkarsa kesin hamile değilsin değil ki dimi.eşime test mi aldrsam gelirken getirsn.ama idrar yapmak istemiorm ya.kan daha iyi olur sanki

Ovu.a korkuorm ya.kan vermek istiyorm ama ne zaman nasip olcak bilmiorm
Komşu gibi dememiş miydin? Hımmm ama biliyo musun eğer dayanabilirsen bikaç gün bekle ki sonra da acaba erken mi test yaptırdım şimdi yaptırsam çıkar mı diye şüphe kalmasın içinde

Komşu gibi dememiş miydin? Hımmm ama biliyo musun eğer dayanabilirsen bikaç gün bekle ki sonra da acaba erken mi test yaptırdım şimdi yaptırsam çıkar mı diye şüphe kalmasın içinde

Özel hastane yakın cnmcm devlet hastanesi uzak.p.tesi zaten gitcm inşallah hastaneye de.orda şimdi test yaptrym ihtimalini düşünmüyorm.devlet hastanesine eşim goturrse bu akşam dışarı çıkcaz o zaman yaptrrm belki.p.tesiye 1 gün kaldı zaten.sabah erkendn giderin inşallah kırmızılar gelmezse tabi

Gelmesiiinn insaaalllaaahhh

Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar ya şimdi de idrarimin rengi çok koyuldu ya neden ki.
Şu içmiştim hemde folikul asit içmiştim ardından tuvalete gittim idrarim ciddi koyuydu turuncu gibi kahve gibi garip bi renk.az önce bi daha gittim yine aynı renk akıntı falan yok su da içtim yani bugün.bi de şu içmediğim zamanki gibi de değil.hay Allah ya.

İdrar renginde değişiklik de bir belirti olabilir sık mi çıkıyorsun peki ?

Bende çok içerim anlıyorum seni ama kırmızı yok bebis gelecek inşaallah cee diyecek

Cnmcm ya çok ciddi yine acayip şeyler yasiyrm Yaa.eşimle disardaydk yemeğe gittik yine 2 bardak su içtim içecek içtim geldim wc ye girdim yine aynı manzara.akıntı falan yok peçeteye gelen bişey yok akıntı leke.ama idrarin rengi kırmızı gibi kahve gibi.sasiriyrm yani kendime.Allah m inşallah hayırlara işarettir bu.Ne diyim yaa.gerçekten Evde test yapmaya cekiniyrm korkuorm.hamileysem die iyot takviyesini de içmeye başladım.Ne bilim ya az kaldı galiba pazartesiye.sabah İlk idrarla ovu.testi yapsam mı diorum ama korkuorm da.koyu çıkmazsa da yorum yapcam ama şöyle de böyle de.24 saat daha bekle git kanser diorum.Ne bilim ya karıştım.adet olmadan önce hiç böyle idrar görmedim.hicbizaman gormedim yani.Neyse bakalm.hakkını helal et cnmcm uzattım yine

Kafanda cok soru oluşmuş canim sabah bir ovulsyon test yap varsa elinde ama hemen net sonuc alamiycagini da bil cika sonuca da ne sevin ne de üzül. Kirmizilar gelene kadar umut var sloganimiz oldu. Cok takma bu arada böbrekde olusan problemlerde de idrar kanli gibi olabiliyor renk kanliysa dikkat et canim

Sağol cnm benm.kanlı değil dediğim gibi peçete ye gelen herhangi bişey de yok renk koyu sadece koku falan da yok.Bir ay da karismasam şaşcam yani.idrar testi yapmiicm ama direk kan vercm p.tesi sabahı inşallah

Kan değildir canım koyudur yanı sadece demi ? Korkutma bizi kan man diyerek bam o ciddi birşey olabilir çünkü. Ama koyu sarı olabilir tabii ay şuan bi gebelik testi süper olurdu ovu yerine hayırlısı canım inşaallah güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…