Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Yok Kiss Allah korusun ne kanı.zaten biliosn ağrım sancım biseyim yok çok şükür.bi göğüs acim var bariz işte.ama sarıdan da koyu yani.sorunlu bişey olsa illaki farklı bişeyler olurdu gibime gelio.ama idrar renginde koyulasma olabilioms galiba.bünyeye göre.Öyle okudum ama

Bende böyle biliyorum olumlu bakıyorum buna oh göğüs ağrısı da tamam

cnmcim hamilelik olabilir ya da belki enfeksiyon olmustur o da idrarda öyle değişim yapabiliyor ve bazen belirti de vermiyor. gecen ay ben sinuzit oldugumda doktor idrar tahlili yaptirdi idrar yollarinda enfeksiyon var dedi ben şok çünkü hic bi belirtim yoktu bugünü atlattin çok şükür dilediğin zaman test yap artik

Cnmcm Geçen ay doktor idrar tahlili yapmıştı temizdi ama birden cikablrse bilemiyrm.dedigim gibi benim bi şikayetim yok ama.Belki başka biseyden böyle yumurtlamam da geç oldu die adetim gecikio.bilemiyrm ki herşey olabilr herşeye hazırım maalesef

Valla dua etmeye basladim bile canim. Bu topic de bebekler görsün insallah o da hemen senin olsun hayırlısı ile

Canm benim ozelde sonuclari iki saat icinde veriyolar git yap hadi da bekliyoruz biz bile senden daha cok heyecanlandik haberlerini bekliyoruz

Ohhh bee çok sukur çok sevindim hadi git koş ver kan sen bence de olmuyor böyle

Salliala kisafile ShinSeGi
Kışlar çok sağolun inşallah geliodr bebisimz ama hastaneyi aradım uyuzlar açmadılar.Daha önce kimyasal oldugu ay yine o hastaneye gitmiştim yarın veririz sonucu dediklrndn önce telefon la sorayım dedim de acmadilar ya.Şimdi dışarı çıkıyor eşimi ikna edeblrsm gidelm diorum ama neden acele edişin ve yarın gidersn dio o da bilmiorm inşallah diyelim.
Pıtırcık bey de çok tatlı salihacm Yeni uyeniz Hayırlı olsun canım ailenize bereket getirsn

Amin canım sağol sizin de yeni üye geliyor inşaallah bu eşler neden bu kadar sakin yada biz mi çok heyecan yapıyoruz

hayirli olsun cnm çok tatlu masallah. bizim de var papağanimiz çok akıllı çok tatlı oluyorlar
Bakalım inşaallah daha tam alışamadı ele gelmiyor pek kapağı açıyoruz kendi kendine çıkıyor kendi kendine giriyor inşaallah alışır. Konuşmuyormuş taklit ediyormus sadece bu sultan papağanları.

Merakla bekliyoruz bugün de bitti sayılır hadi inşallah

Kisslar maalesef test yaptiramadk bugün.ama hâlâ tertemizimidrarimin rengi normale döndü neden oldu anlamadm.
Neden bu kocalar böyle bende anlamiorm yani.şuan evde öyle bi muhabbetimiz varki şaşıyorum.Ben diyrm yarın gidiorm dimi hastaneye git dio.benm bademciklrm şiş gibi ama yutkunma problemm falan yok ağrı vardı sadece o da noduller falan varya ondan endiselenio..git boğazını göster dio.dedim hamilelik testi yaptrcm tmm onu da yaptır dio.o zaman dedim önce test yaptrym zaten hamileysem hemen endokrine gitmem lazım endokrine muayene olurum.tmm aynen öyle dio.ama o bu konuşmalar sırasında o playstation oynuyo gayet rahat benm tel.elimde ayy dedim ne rahatız sıfır heyecan yanii.Yani yarın sabah test pozitif çıkarsa inşallah çok normal yani yarın akşam da böyle kös kös oturcaz herhaldehay Allah m yaaŞaka gibiyiz yani.bebeği istemem yan cebime koy yapıo sanki eşim böyle heyecan olmaynca garip oluo yani
Bu arada eejanaika dediğin gibi sabaha bişey kalmadı yani
Kisslar ben bu arada fena korkuorm ya adet olsam rahatliicm sanki.testte negatif görmek istemiyrm.Eğer Allah korusun öyle bişey varsa hamile değilsem gelsin kırmızılar rahatlatlyym yaa Salliala ShinSeGi

Kış kış kırmızılar kış kış ayyy hadi bu sakin ortama bi heyecan bi aksiyon rabbimmmm

Kış kış kırmızılar kış kış ayyy hadi bu sakin ortama bi heyecan bi aksiyon rabbimmmm

Ayyy inşallah cnmcm yaa inşallah.Beraber korunmayi biraktgmz arkadsm vardı.gerçi o benden önce bıraktı da ikimznde eşi istemiodu ortak noktamız.Hep dertlesirdk.o şimdi doğum yapcak bugün yarın.o dogurmadan benm hamile haberimi alalm die dua ediodk.bakalım inşallah hamileyimdir.inşallah saglikliyzdr.inşallah inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…