İnşallah Rabb'im gönlündekini versin tatlım hamileyim desen ben hamileymişim gibi sevincem çok içimden geldi hemen sabah olsun güzel haberler alalımAyyy inşallah cnmcm yaa inşallah.Beraber korunmayi biraktgmz arkadsm vardı.gerçi o benden önce bıraktı da ikimznde eşi istemiodu ortak noktamız.Hep dertlesirdk.o şimdi doğum yapcak bugün yarın.o dogurmadan benm hamile haberimi alalm die dua ediodk.bakalım inşallah hamileyimdir.inşallah saglikliyzdr.inşallah inşallah inşallah
İnşallah Rabb'im gönlündekini versin tatlım hamileyim desen ben hamileymişim gibi sevincem çok içimden geldi hemen sabah olsun güzel haberler alalım
ohh ohhh yarin guzel haberler alcazKisslar maalesef test yaptiramadk bugün.ama hâlâ tertemizimidrarimin rengi normale döndü neden oldu anlamadm.
Neden bu kocalar böyle bende anlamiorm yani.şuan evde öyle bi muhabbetimiz varki şaşıyorum.Ben diyrm yarın gidiorm dimi hastaneye git dio.benm bademciklrm şiş gibi ama yutkunma problemm falan yok ağrı vardı sadece o da noduller falan varya ondan endiselenio..git boğazını göster dio.dedim hamilelik testi yaptrcm tmm onu da yaptır dio.o zaman dedim önce test yaptrym zaten hamileysem hemen endokrine gitmem lazım endokrine muayene olurum.tmm aynen öyle dio.ama o bu konuşmalar sırasında o playstation oynuyo gayet rahat benm tel.elimde ayy dedim ne rahatız sıfır heyecan yanii.Yani yarın sabah test pozitif çıkarsa inşallah çok normal yani yarın akşam da böyle kös kös oturcaz herhaldehay Allah m yaa Şaka gibiyiz yani.bebeği istemem yan cebime koy yapıo sanki eşim böyle heyecan olmaynca garip oluo yani
Bu aradaeejanaika dediğin gibi sabaha bişey kalmadı yani
Kisslar ben bu arada fena korkuorm ya adet olsam rahatliicm sanki.testte negatif görmek istemiyrm.Eğer Allah korusun öyle bişey varsa hamile değilsem gelsin kırmızılar rahatlatlyym yaaSalliala ShinSeGi
Bu topikte birinin şeytanın bacağını kırması şart zaten haydi bismillah :)Ayy Allah razı olsn cnmcm yaa.hepimiz birlikte hep birlikte sevinelim.Hep birlikte hamilelik donemlrmzi paylaşalım birbirimze yardımcı olalım.inşallah.sabah hemen hazırlanıp gitcem inşallah muauenelr 9 da baslio ama kan erkendn alırlar belki.İlk ben vereyim de ilk benim testimi yapsınlar
YqKisslar maalesef test yaptiramadk bugün.ama hâlâ tertemizimidrarimin rengi normale döndü neden oldu anlamadm.
Neden bu kocalar böyle bende anlamiorm yani.şuan evde öyle bi muhabbetimiz varki şaşıyorum.Ben diyrm yarın gidiorm dimi hastaneye git dio.benm bademciklrm şiş gibi ama yutkunma problemm falan yok ağrı vardı sadece o da noduller falan varya ondan endiselenio..git boğazını göster dio.dedim hamilelik testi yaptrcm tmm onu da yaptır dio.o zaman dedim önce test yaptrym zaten hamileysem hemen endokrine gitmem lazım endokrine muayene olurum.tmm aynen öyle dio.ama o bu konuşmalar sırasında o playstation oynuyo gayet rahat benm tel.elimde ayy dedim ne rahatız sıfır heyecan yanii.Yani yarın sabah test pozitif çıkarsa inşallah çok normal yani yarın akşam da böyle kös kös oturcaz herhaldehay Allah m yaa Şaka gibiyiz yani.bebeği istemem yan cebime koy yapıo sanki eşim böyle heyecan olmaynca garip oluo yani
Kisslar ben bu arada fena korkuorm ya adet olsam rahatliicm sanki.testte negatif görmek istemiyrm.Eğer Allah korusun öyle bişey varsa hamile değilsem gelsin kırmızılar rahatlatlyym yaaSalliala ShinSeGi
Olsun yarın oldu bile canım hiç ue kendini gelmeyecekler inşaallah Allah'ın izniyle. Sonuçta gecikti günün ve aksi halde belirti yok. O yüzden ut daha baskın şuanKisslar maalesef test yaptiramadk bugün.ama hâlâ tertemizimidrarimin rengi normale döndü neden oldu anlamadm.
Benimki ilk seferinde bile inanamamıştı tahliller karışmamıştır dimi demişti ya şimdide belirtiler var diyorum Adam umutlanmayalım diyo haklı galiba. Bu sefer bende bi size söylerim bi aileme. Eşimin tarafına kese görünsün pıt pıtları duyalım öyle..Yq
Olsun yarın oldu bile canım hiç ue kendini gelmeyecekler inşaallah Allah'ın izniyle. Sonuçta gecikti günün ve aksi halde belirti yok. O yüzden ut daha baskın şuaneş konusuna gelince benimki kesin ve kesin hamile kalirsam ilk 2 ay boyunca hiç sevindirmeyecek beni kendine sevinmeyecek kimyasal korkusu ile hep bi çekinik kalacak eminim o konuda .. yani o yüzden seninki de etkilenmiş olabilir önceki durumdan daha tedbirli yaklaşıyordur çok üzülmemek için. Ferah tut içini inşaallah güzel şeyler olacak canım yarın sabah da ateş yüksek çıkar inşaallah sonrasında da güzel bir kan değeri haberi yolla bize
Ben 2 aileye de söylemem bi buraya yazarı gibi geliyor..Benimki ilk seferinde bile inanamamıştı tahliller karışmamıştır dimi demişti ya şimdide belirtiler var diyorum Adam umutlanmayalım diyo haklı galiba. Bu sefer bende bi size söylerim bi aileme. Eşimin tarafına kese görünsün pıt pıtları duyalım öyle..
ohh ohhh yarin guzel haberler alcaz
Benimkiler anlıyo ya geçen sefer benim ruhum duymamışken hamilesin demişlerdi bende yok canııııım daha neler diyodum. Ne bilim gözlerimden nefes alışımdan anlamışlar. Zaten kendi aileme söylemekte sıkıntı yok da eşimin ailesi ikinci de düşük olursa ne der bilmiyorum durduk yere canım sıkılmasınBen 2 aileye de söylemem bi buraya yazarı gibi geliyor..
Bu topikte birinin şeytanın bacağını kırması şart zaten haydi bismillah :)
Yq
Olsun yarın oldu bile canım hiç ue kendini gelmeyecekler inşaallah Allah'ın izniyle. Sonuçta gecikti günün ve aksi halde belirti yok. O yüzden ut daha baskın şuaneş konusuna gelince benimki kesin ve kesin hamile kalirsam ilk 2 ay boyunca hiç sevindirmeyecek beni kendine sevinmeyecek kimyasal korkusu ile hep bi çekinik kalacak eminim o konuda .. yani o yüzden seninki de etkilenmiş olabilir önceki durumdan daha tedbirli yaklaşıyordur çok üzülmemek için. Ferah tut içini inşaallah güzel şeyler olacak canım yarın sabah da ateş yüksek çıkar inşaallah sonrasında da güzel bir kan değeri haberi yolla bize
Ben 2 aileye de söylemem bi buraya yazarı gibi geliyor..
Benimkiler görmüyir beni pek ayda bir gidip geliyoruz memlekete o yüzden anlamazlar yok yok söyleyemem kimseye birşey diyeceklerinden değil benimkisi Allah korusun olumsuzu söylemek çok zor geldi bana ondan dolayı...Benimkiler anlıyo ya geçen sefer benim ruhum duymamışken hamilesin demişlerdi bende yok canııııım daha neler diyodum. Ne bilim gözlerimden nefes alışımdan anlamışlar. Zaten kendi aileme söylemekte sıkıntı yok da eşimin ailesi ikinci de düşük olursa ne der bilmiyorum durduk yere canım sıkılmasın
Benimki de ilkinde bile temkinliydi ben durup durup baba oluyorsun diyordum 2 gün boyunca. Ay güzel zamanlardı Rabbim yaşatsın tekrar inşaallah. Canım çok merak ediyorum hemen ama hemen yaz sonucu ilk fırsatta ne oluuur.Ayy kızlar Allah razı olsn ya iyi ki varsınz.sabah ateş ölçmeye de korkarım bak ben şimdi
Bu arada benim eşim de ilkinde daha bişey belli değil diyodu.ya mübarek kan da çıkmış idrarda çıkmış herşey ortada diodum.şüpheli şüpheli dedi durdu.Sonra da bebisimz gitmişti.yani bizimki eskidend böyleydi
Benimki de ilkinde bile temkinliydi ben durup durup baba oluyorsun diyordum 2 gün boyunca. Ay güzel zamanlardı Rabbim yaşatsın tekrar inşaallah. Canım çok merak ediyorum hemen ama hemen yaz sonucu ilk fırsatta ne oluuur.her hamile haberine seviniyorum ama bu topiktekilere ayrı bir seviniyorum umut Doluyorum.
Yok yok normal ateş güzelYazmam mı cnm benim siz heycanimin Tek ortagisinz şuan da eşimden önce size yazabilirm yani
Inşallah güzel sonuçlar alırız kisslar
ShinSeGi ateşimi ölçtüm cnmcm ama şöyle oldu ben saati 7.45 e kurmuştum eşimde işe erken gitckms 7.25 e de kuruluydu.Ben gözümü açmadan ateş olctgm için farketmedm 36.8 çıktı.sonradan farkettm yarım saat erken oldgnu.sonra mecbur wc ye kalktm eşimi gönderdim falan biraz ayaklandm yine yattım.7.45 de tekrar uyandm ölçtüm 36.7 çıktı bilemiyrm yani kötü mü.
Bu arada sabahki tuvaletmle birlikte bu gece 5 kere tuvalete kalkms oldumnormalde 1 kere kalkarm.bilmiorm ihtimal dvm edio mu Bu arada göğüs uçlarımda büyümüş gibi hissettim ve rengi koyulasms sanki.Allah m dedim bu seferde psikolojik gebelik gecirmiiiim
Yok yok normal ateş güzelkan ver koş.
Dönüşte kutlama var inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?