Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

İnşallah Rabb'im gönlündekini versin tatlım hamileyim desen ben hamileymişim gibi sevincem çok içimden geldi hemen sabah olsun güzel haberler alalım

İnşallah Rabb'im gönlündekini versin tatlım hamileyim desen ben hamileymişim gibi sevincem çok içimden geldi hemen sabah olsun güzel haberler alalım

Ayy Allah razı olsn cnmcm yaa.hepimiz birlikte hep birlikte sevinelim.Hep birlikte hamilelik donemlrmzi paylaşalım birbirimze yardımcı olalım.inşallah.sabah hemen hazırlanıp gitcem inşallah muauenelr 9 da baslio ama kan erkendn alırlar belki.İlk ben vereyim de ilk benim testimi yapsınlar

ohh ohhh yarin guzel haberler alcaz

Bu topikte birinin şeytanın bacağını kırması şart zaten haydi bismillah :)

Yq
Olsun yarın oldu bile canım hiç ue kendini gelmeyecekler inşaallah Allah'ın izniyle. Sonuçta gecikti günün ve aksi halde belirti yok. O yüzden ut daha baskın şuan eş konusuna gelince benimki kesin ve kesin hamile kalirsam ilk 2 ay boyunca hiç sevindirmeyecek beni kendine sevinmeyecek kimyasal korkusu ile hep bi çekinik kalacak eminim o konuda .. yani o yüzden seninki de etkilenmiş olabilir önceki durumdan daha tedbirli yaklaşıyordur çok üzülmemek için. Ferah tut içini inşaallah güzel şeyler olacak canım yarın sabah da ateş yüksek çıkar inşaallah sonrasında da güzel bir kan değeri haberi yolla bize

Benimki ilk seferinde bile inanamamıştı tahliller karışmamıştır dimi demişti ya şimdide belirtiler var diyorum Adam umutlanmayalım diyo haklı galiba. Bu sefer bende bi size söylerim bi aileme. Eşimin tarafına kese görünsün pıt pıtları duyalım öyle..

Ben 2 aileye de söylemem bi buraya yazarı gibi geliyor..

Ben 2 aileye de söylemem bi buraya yazarı gibi geliyor..
Benimkiler anlıyo ya geçen sefer benim ruhum duymamışken hamilesin demişlerdi bende yok canııııım daha neler diyodum. Ne bilim gözlerimden nefes alışımdan anlamışlar. Zaten kendi aileme söylemekte sıkıntı yok da eşimin ailesi ikinci de düşük olursa ne der bilmiyorum durduk yere canım sıkılmasın

Bu topikte birinin şeytanın bacağını kırması şart zaten haydi bismillah :)

Ayy kızlar Allah razı olsn ya iyi ki varsınz.sabah ateş ölçmeye de korkarım bak ben şimdi
Bu arada benim eşim de ilkinde daha bişey belli değil diyodu.ya mübarek kan da çıkmış idrarda çıkmış herşey ortada diodum.şüpheli şüpheli dedi durdu.Sonra da bebisimz gitmişti.yani bizimki eskidend böyleydi

Benimkiler görmüyir beni pek ayda bir gidip geliyoruz memlekete o yüzden anlamazlar yok yok söyleyemem kimseye birşey diyeceklerinden değil benimkisi Allah korusun olumsuzu söylemek çok zor geldi bana ondan dolayı...

Benimki de ilkinde bile temkinliydi ben durup durup baba oluyorsun diyordum 2 gün boyunca. Ay güzel zamanlardı Rabbim yaşatsın tekrar inşaallah. Canım çok merak ediyorum hemen ama hemen yaz sonucu ilk fırsatta ne oluuur. her hamile haberine seviniyorum ama bu topiktekilere ayrı bir seviniyorum umut Doluyorum.

Yazmam mı cnm benim siz heycanimin Tek ortagisinz şuan da eşimden önce size yazabilirm yani
Inşallah güzel sonuçlar alırız kisslar

ShinSeGi ateşimi ölçtüm cnmcm ama şöyle oldu ben saati 7.45 e kurmuştum eşimde işe erken gitckms 7.25 e de kuruluydu.Ben gözümü açmadan ateş olctgm için farketmedm 36.8 çıktı.sonradan farkettm yarım saat erken oldgnu.sonra mecbur wc ye kalktm eşimi gönderdim falan biraz ayaklandm yine yattım.7.45 de tekrar uyandm ölçtüm 36.7 çıktıbilemiyrm yani kötü mü.
Bu arada sabahki tuvaletmle birlikte bu gece 5 kere tuvalete kalkms oldumnormalde 1 kere kalkarm.bilmiorm ihtimal dvm edio muBu arada göğüs uçlarımda büyümüş gibi hissettim ve rengi koyulasms sanki.Allah m dedim bu seferde psikolojik gebelik gecirmiiiim

Yok yok normal ateş güzel kan ver koş.

Kisslar sinir oldum yaa.Sadece test 50 tl dio test + muayene 70 tmm dedm.ama önce muayene olcaksnz doktor yazck dio.dojtorumu bekliicm dedm.doktorun sekreterine de yazdrablrsnz dedi.Onu bekliicktm.Allahtn size yazarken geldi kız da testi yazdı.şimdi kan vermek için bekliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…