Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

yarim saat çok önemli değil ateşin gayet yüksek bence sen hamilesin

yuuuuhhh yaa soyguncu bunlar

Kisslar eve geldim.Yine sinir olarak
Saat 1 gibi sonuç çıkar dio kız ne rahat Yaa..Herkes bi rahat bi biziz aceleci yani.ee ben doktora mı gidip alcam sonucu.12 de dersim var yani.Telefon ederim.sonucu söyleyin ona göre Hemen gelcm derim gebelik Yoksa muayene De olmam.uyuz uyuz yorumları dinlemek istemiyrm.belki yarın öbür gün giderim.öff bilmiorm sıkıldım bak şimdi

Günaydınlar topik halkı :)
The_new Canım güzel haberler gelsin de bekleriz 1 e kadar. Eşinden önce bize söyle evet biz daha çok hakediyoruz

Dur hemen kız netten bakarsın sonuca olmuyor mu oyle? Yalbiz cideen soygun neden sadece tahlil yapilamiyor onu anlamiyorum ben. Evet bir saati bulur sonuç sakin sakin güzel olacak merak etme insaaalllaaahhh :)

Dur hemen kız netten bakarsın sonuca olmuyor mu oyle? Yalbiz cideen soygun neden sadece tahlil yapilamiyor onu anlamiyorum ben. Evet bir saati bulur sonuç sakin sakin güzel olacak merak etme insaaalllaaahhh :)

Netten bakilmio galiba cnmcm bilmiorm.
Sadece testi de 50 liraya yapıyolar.devlette bi saate veriyolar burda saat 1 de veriyolar anlamadm yani.inşallah cnm ya inşallahhh.
Aklıma arabalar gelmio değil yani naapiim ya.inanamam yani.

Sadece testi de 50 liraya yapıyolar.devlette bi saate veriyolar burda saat 1 de veriyolar anlamadm yani.inşallah cnm ya inşallahhh.
Devlette acilde çıkıyor hem aynen zaten kadın doğuma da gitsen doktor acil beta HCG yazıyor ayniya geliyor. 50 çok 23 vermiştim ben muayene sonrası beta ya özelde. Neyse güzel sonuç gelsin inşaallah.

Sa
Yok cnm ya saat 1 de cikcakms ya.zannetmiyrm şuan cikablcgni.

Muayene sonrası 20 lira verdm cnmcm hcg ye.muayene de 50 lira.

Eğer muayene olmiicm sadece test dersen 50 tl dedi.bende muayeneyle olsun dedm.Öyle
saat 1 de mi ben bir saat sanmıştım olsun olsun birsey çok olmaz

o kadar para almayi biliyorlar hem hem de netten sonuc bakilamiyor. hangi hastaneye gittin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…