yarim saat çok önemli değilYazmam mı cnm benim siz heycanimin Tek ortagisinz şuan da eşimden önce size yazabilirm yani
Inşallah güzel sonuçlar alırız kisslar
ShinSeGi ateşimi ölçtüm cnmcm ama şöyle oldu ben saati 7.45 e kurmuştum eşimde işe erken gitckms 7.25 e de kuruluydu.Ben gözümü açmadan ateş olctgm için farketmedm 36.8 çıktı.sonradan farkettm yarım saat erken oldgnu.sonra mecbur wc ye kalktm eşimi gönderdim falan biraz ayaklandm yine yattım.7.45 de tekrar uyandm ölçtüm 36.7 çıktı bilemiyrm yani kötü mü.
Bu arada sabahki tuvaletmle birlikte bu gece 5 kere tuvalete kalkms oldumnormalde 1 kere kalkarm.bilmiorm ihtimal dvm edio mu Bu arada göğüs uçlarımda büyümüş gibi hissettim ve rengi koyulasms sanki.Allah m dedim bu seferde psikolojik gebelik gecirmiiiim
yuuuuhhh yaa soyguncu bunlarKisslar sinir oldum yaa.Sadece test 50 tl dio test + muayene 70 tmm dedm.ama önce muayene olcaksnz doktor yazck dio.dojtorumu bekliicm dedm.doktorun sekreterine de yazdrablrsnz dedi.Onu bekliicktm.Allahtn size yazarken geldi kız da testi yazdı.şimdi kan vermek için bekliorm
yuuuuhhh yaa soyguncu bunlar
Günaydınlar topik halkı :)Kisslar eve geldim.Yine sinir olarak
Saat 1 gibi sonuç çıkar dio kız ne rahat Yaa..Herkes bi rahat bi biziz aceleci yani.ee ben doktora mı gidip alcam sonucu.12 de dersim var yani.Telefon ederim.sonucu söyleyin ona göre Hemen gelcm derim gebelik Yoksa muayene De olmam.uyuz uyuz yorumları dinlemek istemiyrm.belki yarın öbür gün giderim.öff bilmiorm sıkıldım bak şimdi
Günaydınlar topik halkı :)
The_new Canım güzel haberler gelsin de bekleriz 1 e kadar. Eşinden önce bize söyle evet biz daha çok hakediyoruz
Dur hemen kız netten bakarsın sonuca olmuyor mu oyle? Yalbiz cideen soygun neden sadece tahlil yapilamiyor onu anlamiyorum ben. Evet bir saati bulur sonuç sakin sakin güzel olacak merak etme insaaalllaaahhh :)Kisslar eve geldim.Yine sinir olarak
Saat 1 gibi sonuç çıkar dio kız ne rahat Yaa..Herkes bi rahat bi biziz aceleci yani.ee ben doktora mı gidip alcam sonucu.12 de dersim var yani.Telefon ederim.sonucu söyleyin ona göre Hemen gelcm derim gebelik Yoksa muayene De olmam.uyuz uyuz yorumları dinlemek istemiyrm.belki yarın öbür gün giderim.öff bilmiorm sıkıldım bak şimdi
Dur hemen kız netten bakarsın sonuca olmuyor mu oyle? Yalbiz cideen soygun neden sadece tahlil yapilamiyor onu anlamiyorum ben. Evet bir saati bulur sonuç sakin sakin güzel olacak merak etme insaaalllaaahhh :)
Devlette acilde çıkıyor hem aynen zaten kadın doğuma da gitsen doktor acil beta HCG yazıyor ayniya geliyor. 50 çok 23 vermiştim ben muayene sonrası beta ya özelde. Neyse güzel sonuç gelsin inşaallah.Netten bakilmio galiba cnmcm bilmiorm.
Sadece testi de 50 liraya yapıyolar.devlette bi saate veriyolar burda saat 1 de veriyolar anlamadm yani.inşallah cnm ya inşallahhh.
Aklıma arabalar gelmio değil yani naapiim ya.inanamam yani.
The_new çıkmıs mıdır ??
saat 1 de mi ben bir saat sanmıştımYok cnm ya saat 1 de cikcakms ya.zannetmiyrm şuan cikablcgni.
Muayene sonrası 20 lira verdm cnmcm hcg ye.muayene de 50 lira.
Eğer muayene olmiicm sadece test dersen 50 tl dedi.bende muayeneyle olsun dedm.Öyle
Sa
saat 1 de mi ben bir saat sanmıştımolsun olsun birsey çok olmaz
o kadar para almayi biliyorlar hem hem de netten sonuc bakilamiyor. hangi hastaneye gittin sen?Netten bakilmio galiba cnmcm bilmiorm.
Sadece testi de 50 liraya yapıyolar.devlette bi saate veriyolar burda saat 1 de veriyolar anlamadm yani.inşallah cnm ya inşallahhh.
Aklıma arabalar gelmio değil yani naapiim ya.inanamam yani.
o kadar para almayi biliyorlar hem hem de netten sonuc bakilamiyor. hangi hastaneye gittin sen?
biz sana dedik. ooolllleeeeeyyyyKizlaaarrrr hamileymismmm
Ay bak herkes hissetti super haber canim. Seytanin bacagini kirdik.Kizlaaarrrr hamileymismmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?