- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Valla kendim.olmus kadar sevindim. Iyi haberler alalım artik. Ben takvime gore 5 gun sonra adet olcam ama atese gore daha ovulasyon olmadi. Kizlar hadi goreyim sizi. Siralanininşallah peş peşe hamile kalırız artikooohhh ne sevindim valla çok mutluyum
Ohh be hadi gözün aydın canım çok sevindim yaaKizlaaarrrr hamileymismmm
Ay kiyamam ben olsam bende ağlarımŞok m Yaa şok ağlıyormuş derse gtcm nasıl gitcm
Ohhhh benim bile burnum sızladı çoooook sevindim gözümüz aydın kırdık şeytanın bacağını. Rabb'im sağlıklı kolay bi hamilelik geçirmeni nasip etsin canım evladın da hayrla bereketle sağlıkla gelsin herşeyi tam hayırlı imanlı evlat olsun oh oh ohAllah razı olsn kisslar.
İnşallah sagliklidir inşallah sağlıklı kucağımıza alırız.
Allah m en yakın zamanda hepimize nasip etsin bu duyguyu hep birlikte tadalim.
Değerimi henüz bilmiorm derstym şuan.dersten çıkınca gitcm inşallah hastaneye doktorla goruscm.
Telefonda bayan bu haberi ben vericm size hamilesinz tebrik ederm dedi.o kadar başka soramadım sordum da bayan anlamadı tekrarlayamadm ağlamaya başladım zaten
He bide sakinleşince belirti olarak ne hissettiğini yazar mısın sanırım senin belirtiler bende de vardı o yüzden senin bat Zamanını bekliyordum. Ayyy ne güzel de pay çıkardım kendimeAllah razı olsn kisslar.
İnşallah sagliklidir inşallah sağlıklı kucağımıza alırız.
Allah m en yakın zamanda hepimize nasip etsin bu duyguyu hep birlikte tadalim.
Değerimi henüz bilmiorm derstym şuan.dersten çıkınca gitcm inşallah hastaneye doktorla goruscm.
Telefonda bayan bu haberi ben vericm size hamilesinz tebrik ederm dedi.o kadar başka soramadım sordum da bayan anlamadı tekrarlayamadm ağlamaya başladım zaten
bak gördün mü bu sefer belirtiler bosa çıkmadıYazmam mı cnm benim siz heycanimin Tek ortagisinz şuan da eşimden önce size yazabilirm yani
Inşallah güzel sonuçlar alırız kisslar
ShinSeGi ateşimi ölçtüm cnmcm ama şöyle oldu ben saati 7.45 e kurmuştum eşimde işe erken gitckms 7.25 e de kuruluydu.Ben gözümü açmadan ateş olctgm için farketmedm 36.8 çıktı.sonradan farkettm yarım saat erken oldgnu.sonra mecbur wc ye kalktm eşimi gönderdim falan biraz ayaklandm yine yattım.7.45 de tekrar uyandm ölçtüm 36.7 çıktı bilemiyrm yani kötü mü.
Bu arada sabahki tuvaletmle birlikte bu gece 5 kere tuvalete kalkms oldumnormalde 1 kere kalkarm.bilmiorm ihtimal dvm edio mu Bu arada göğüs uçlarımda büyümüş gibi hissettim ve rengi koyulasms sanki.Allah m dedim bu seferde psikolojik gebelik gecirmiiiim
Aynen bende
Kıyamam size hemen geliorm 5 dk
EE doktor ne dedi değerin nasıl canım ? Eşin ne diyorkısslar tek tek tek hepinize tekkür ediorm güzel dualrnz için Allah razı olsn.en yakın zamanda hepimiz yaşayalm bu sevnci.sağlıklı hamilelikler yaşayalım inşallah.
eejanaika cnmcm güzel duan için ekstra teşekkür ediorm inşallah hayırlı ahlaklı ihlaslı evlatlrmz olur hepimizin.
belirti sormuşsn ama şuan varya hiçbir belirti hatırlamıorm.gögüslrm acıo geçen aylarda da acıodu kimyasal sonrası iki ayda da acıdı yani ama sol güğsümde daha çok vardı sağ göğsüm çok çok azdı.bu ay ikisinde de acı var.2 kere çok şiddetli kramp gibi sancı girdi kasıklrma.biri battan 1 gün önce ya da bat günüydü biri de battan en fazla 4 5 gün öncedir.yani bunlar gibi bunun haricinde ekstra bişey hissettim mi bilmiorm şuan hatrlayamıorm.sabahları son 2 3 gündür mide bulantısı gibi kazıntısı gibi uyanıorm.ekstra bi bel ağrım yok.ekstra tuvalete çıkmam yok.normalde de çok çıkarım ama normalde gecelri 1 kere kalkardım bu gece 5 kere kalktım.aklıma şimdilik gelenler bunlar cnmcm.ateşini ölç ama.ateş bencede iyi bir takip yöntemi.tuttum ateşi kısslar.
EE doktor ne dedi değerin nasıl canım ? Eşin ne diyor
canim bence de bu sefer sağlıklıeşimde bu sefer kabul etti gibikimyasalda evde test yapmştm sonra kan vermştm ona rağmen şüpheli şüpheli tutturmştu.bu sefer bişey demedi.inşallah içine doğmuş oldğndandr da bu sefer sağlıklıdr bebişimz.ben hala inanamıyrm kızlar.gerçekten değilmişim gibi mi öyle mym benm rahmimde bişey mi var simdi şok şok şok
ama bu sefer sağlıklı gibi hissediorm çünkü herşey çok normal ekstra bi durum yok yani leke kanama ağrı sancı ne biliiim.az önce çok az yine sarı akıntı gibi gelmiş 2 gündür hiç gelmiodu sanki.bilmiorm ya.ALlah m hayrsını nasip et inşallah hepimize
Öncelikle âmineşimde bu sefer kabul etti gibikimyasalda evde test yapmştm sonra kan vermştm ona rağmen şüpheli şüpheli tutturmştu.bu sefer bişey demedi.inşallah içine doğmuş oldğndandr da bu sefer sağlıklıdr bebişimz.ben hala inanamıyrm kızlar.gerçekten değilmişim gibi mi öyle mym benm rahmimde bişey mi var simdi şok şok şok
ama bu sefer sağlıklı gibi hissediorm çünkü herşey çok normal ekstra bi durum yok yani leke kanama ağrı sancı ne biliiim.az önce çok az yine sarı akıntı gibi gelmiş 2 gündür hiç gelmiodu sanki.bilmiorm ya.ALlah m hayrsını nasip et inşallah hepimize
canim bence de bu sefer sağlıklıama endokrini ihmal etme. hayirli olsun tekrardan. değerin de çok iyi şimdi hızla artar o endokrin için hangi hastaneye gitceksin? progestan daha önce kullandin mi? cok uyku yapiyo haberin olsun progestan olasi kanamalari da engeller insallah.
Öncelikle âminprogestan kafası istedi canım. Her yerde her türlü uyuyodum ben yaa. Güzel gelişmeleri yaz bize de. Bebiş teyzişleri tanısın şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?