Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Allah razı olsn kisslar.
İnşallah sagliklidir inşallah sağlıklı kucağımıza alırız.
Allah m en yakın zamanda hepimize nasip etsin bu duyguyu hep birlikte tadalim.
Değerimi henüz bilmiorm derstym şuan.dersten çıkınca gitcm inşallah hastaneye doktorla goruscm.
Telefonda bayan bu haberi ben vericm size hamilesinz tebrik ederm dedi.o kadar başka soramadım sordum da bayan anlamadı tekrarlayamadm ağlamaya başladım zaten

Ohhhh benim bile burnum sızladı çoooook sevindim gözümüz aydın kırdık şeytanın bacağını. Rabb'im sağlıklı kolay bi hamilelik geçirmeni nasip etsin canım evladın da hayrla bereketle sağlıkla gelsin herşeyi tam hayırlı imanlı evlat olsun oh oh oh geliyooooo

He bide sakinleşince belirti olarak ne hissettiğini yazar mısın sanırım senin belirtiler bende de vardı o yüzden senin bat Zamanını bekliyordum. Ayyy ne güzel de pay çıkardım kendime

bak gördün mü bu sefer belirtiler bosa çıkmadı

kısslar tek tek tek hepinize tekkür ediorm güzel dualrnz için Allah razı olsn.en yakın zamanda hepimiz yaşayalm bu sevnci.sağlıklı hamilelikler yaşayalım inşallah.
eejanaika cnmcm güzel duan için ekstra teşekkür ediorm inşallah hayırlı ahlaklı ihlaslı evlatlrmz olur hepimizin.
belirti sormuşsn ama şuan varya hiçbir belirti hatırlamıorm.gögüslrm acıo geçen aylarda da acıodu kimyasal sonrası iki ayda da acıdı yani ama sol güğsümde daha çok vardı sağ göğsüm çok çok azdı.bu ay ikisinde de acı var.2 kere çok şiddetli kramp gibi sancı girdi kasıklrma.biri battan 1 gün önce ya da bat günüydü biri de battan en fazla 4 5 gün öncedir.yani bunlar gibi bunun haricinde ekstra bişey hissettim mi bilmiorm şuan hatrlayamıorm.sabahları son 2 3 gündür mide bulantısı gibi kazıntısı gibi uyanıorm.ekstra bi bel ağrım yok.ekstra tuvalete çıkmam yok.normalde de çok çıkarım ama normalde gecelri 1 kere kalkardım bu gece 5 kere kalktım.aklıma şimdilik gelenler bunlar cnmcm.ateşini ölç ama.ateş bencede iyi bir takip yöntemi.tuttum ateşi kısslar.

EE doktor ne dedi değerin nasıl canım ? Eşin ne diyor

doktora da gittim ayrıca.değerimi görünce biraz üzüldüm gbi oldu.83 küsür çıkmış değerim.kimyasal oldğnda da 82.6 mı neydi.ama kimyasalı battan 7 gün sonra öğrenmştm.bu battan 2 gün sonra.inşallah sağlıklıdır.
doktora çıktım hemen kapısı aralklydı içerde de hastası varmış ayaküstü girdim hemen.zeynepcnm hamilesin dedi.ama değerim düşün gibi kimyasalda da böyle çıkmıştı yeniden olur die korkuorm dedm Allah korusun.günaşırı takip etcez değerini dedi.çarşamba gitcm inşallah.ilaç yazcaz sana hemen dedi.progestan yazdı.sabah 1 akşam 2 içceksn dedi.hemen de endokrine gidiosn dedi.bende dedm iyotu bana bıraktrmştı en son gittiğim doktor ilacımı da 50 mg a çıkrmıştı.belki tsh normale dönmediği için mi 2 aydır olmadı.bu ay böyle oldu dedm.iyota başladım simdi tsh yi etkiler mi falan dedm.tiroit değerin düşük üzerinde çok etkili hemen git endokrine dedi.yarın sabah ta inşallah endokrine gitcm bakalm.bütün vitaminlrmi de ölçsün istiicm.bakalm.
bu arada kısslar doktor ilişki yok dedi.ben bunu bildiğimdn duydğmdn engel oluodm ama dün gece eşime engel olamadm şimdi kafama takılıo.etkilemez inşallah dimi.Allah m kötü bişey olmasın inşallah.herşey güzel dvm etsn

EE doktor ne dedi değerin nasıl canım ? Eşin ne diyor

eşimde bu sefer kabul etti gibikimyasalda evde test yapmştm sonra kan vermştm ona rağmen şüpheli şüpheli tutturmştu.bu sefer bişey demedi.inşallah içine doğmuş oldğndandr da bu sefer sağlıklıdr bebişimz.ben hala inanamıyrm kızlar.gerçekten değilmişim gibi mi öyle mym benm rahmimde bişey mi var simdi şok şok şok
ama bu sefer sağlıklı gibi hissediorm çünkü herşey çok normal ekstra bi durum yok yani leke kanama ağrı sancı ne biliiim.az önce çok az yine sarı akıntı gibi gelmiş 2 gündür hiç gelmiodu sanki.bilmiorm ya.ALlah m hayrsını nasip et inşallah hepimize

canim bence de bu sefer sağlıklı ama endokrini ihmal etme. hayirli olsun tekrardan. değerin de çok iyi şimdi hızla artar o endokrin için hangi hastaneye gitceksin? progestan daha önce kullandin mi? cok uyku yapiyo haberin olsun progestan olasi kanamalari da engeller insallah.

Öncelikle âmin progestan kafası istedi canım. Her yerde her türlü uyuyodum ben yaa. Güzel gelişmeleri yaz bize de. Bebiş teyzişleri tanısın şekerim

İnşallah cnmcm sagliklidir.İnşallah dediğin gibi değerim de kat kat yükselir
Endokrin için de yine aynı hastaneye gitcm cnmcm.yakın olduğu için çok iyi oluo.Sende mi İzmir desn yoksa
Progestanda daha önce hiç kullanmadm.Bu akşam eşim getirince İlk iccem bakalım.bende nasıl etki yapcak bilmiorm.bebeğim sağlıklı olsun da naapalm uyuruz
Kiss ben seni eejanaika zannettm ondan soruor İzmir de msn die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…