Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Sen ne zaman kullanmstn cnmcm.İnşallah yazmam mı cnmcmm
Ben istanbuldayım. Benim hamileliğimi öğrendiğimde kahverengi lekelerim vardı. İlk doktor sabah akşam iç dedi. İkincisi ağızdan aldığın çerez niyetine gider zaten kullanma dedi. Üçüncü doktor kese oluşmadan faydası değil zararı olur dedi. Kafanı bulandırmak istemem ama benim progestan maceram böyle

Kimyasal oldugu ay miydi cnmcm.Ben de ilk kan sonucumu aldgmda doktora gitmemstm sonra gittiğimde de degerim dusmustu bişey de kullanmamstm.şuan doktora guvenmek istiyrm cnm.tanidigm 2 kişi de içmiş.İnşallah bana da şifa olur.lekelenmem kanamam falan yok inşallah da olmaz ne biliim.bilmiyrm gerçekten.Sadece sağlıklı olsn istiorm.

Şuan varya müthiş bir baş ağrım var. biran önce eşim gelse de progestan i içsem de uyusam diorm

Evet zaten ilk ve tek hamileliğim kimyasal oldu. Herşey yolunda olsun sağlıkla kolayca geçir tadını çıkar bugünlerin. Tüm bekleyenlere de nasip olsun dilerim

Ohh ohh inşaallah çok güzel olacak bu sefer canım musmutlu ol Allah razı olsun amiin.

Ohh ohh inşaallah çok güzel olacak bu sefer canım musmutlu ol Allah razı olsun amiin.

Inşallah cnmcm inşallah bu değer yukselmeden içim rahatliick gibi değil ama bende bu sefer sağlıklı olcak gibi hissediorm inşallah.olmazsa Allah korusun çok üzülürüm die kendimi hamilesin die inandiramiorm suan

endokrin doktorunu beğenirsen belki bende giderim karataşa bu arada progestan beni sarhoş gibi yapiyordu ama vajinal fitil olarak da kullanabiliyormussun ayni hapi. eğer çok yan etki yaparsa doktoruna danışıp öyle de kullanabilirsin o zaman yan etki yapmiyor

Inşallah iyidir cnmcm bi gideym sabah bakalım haber verirm sana da konuşuruz yine inşallah.
Progestani İlk defa içtim bakalım 2 tane hemde.bakalım bana nasıl etki etcek.Kaç saatte etki eder ya başımın ağrısından gözümü zor aciorm ama harika bir uyku istiorm progestan yardım et bana

Öyle düşünmeeeee kötü ihtimaller her zaman var sonuçta gece yattığımız uykudan sabaha çıkacağımızın garantisi var mı? Sen bu güzel duyguyu yaşamak için bekliyordun şimdi Rabb'im nasip etti sana da teslim olmak düşer

Hanımlaaaaar bizde beklenmeyen adet tarihlerimizi bi yazalım mı bakalım kimlerden güzel (inş) haberler gelcek yakında?
Ben kimyasaldan sonra hiç regl olmadım ama ovulasyona göre hesaplarsam 13-14 mart olması lazım. Sizler?

Benim yumurtlama ve calisma olmadan geçecek bu ay ama söktürücü kullanacağım yarından itibaren başlayıp o yüzden 22 mart bat olacak inşaallah en geç. Uzun zamandır bildiğim beklenen bir bat yoktu iyi olacak bana

1 ya da 2 nisan cnm

Yumurtlama niye yok bi sorun yoktur inşallah

cnm sen bal tarçın çörek otu karışımını denemiş miydin? klomen gibi etkisi varmış
Ben onu geçen ay yapım pişmanım. Çünkü klomeni ilk kullandığımda günde 1 tane ile gebe kalmıştım bu sefer klomenle bal tarçın çörek otu yaptım bu sefer büyümedi ve göğüs ağrısı acayip kötü oldu. Bende prolaktin dengesiz biraz o yüzden iyi gelmiyor bana canım mesela incir kuru de yapamam ben bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…