Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Günaydın kisslar.nasilsnz.
Sabah kalkar kalkmaz yine ölçtüm ateşimi 36.8 çıktı. eejanaika Dediğin gibi hissederim garantisi yok ama insan yine de bu mevzuyu takio.ama kendimce hesap yaptm.baştan 2 gün sonra 83 ya bat günü 40 falan o zaman bat a 2 gün kala falan da 20 falan olmasi lazim.o zaman normal zeynep dedim kendi kendime rahatladm gibi
Salliala cnmcm benm pco lu bi arkadaşm hamile kaldı ona sorcam sana nasıl oldu kullandığı ay ilaç falan icio mydu.o da akışına birakmsti die hatrliorm ama sormadan kesin bişey soylemiiim.
Ama kızlar Hani diolar ya kafaya takmadgm ay oldu o çok doğru ya.Ben bu ay çalışma günlerine bile dikkat etmedim.
Önceden eşime derdim sen çocuk istemiosn galiba yani böyle olmaz.Allah bilir olacaksa olur derdi.bende ben meryem ana mym haşa çalışmadan nasıl olcak iş derdim yani sen depoyu dolu turta Allah nasip ederse olur derdm.Bu ay biliosnz 13 15.geceler oldu.13 une kadar dedim yani olması lazım ya erken çatlasa falan.içimden biraz kizdm Hatta ama amaaan banane dedm yani olursa olur ne kendimi uzcem adamın umrunda değil dedim.Hatta 15 nden sonra olcak oldu kavga cikardm hiçte geri adım atmadım olmadı 20 sine kadar.o da işe yaramaz düşündüm.

Velhasıl kisslar uzun uzun yazdım ama bence de unutmaya çalışın.hiçbişey yapmayın.Ben o doktorun peşine gitseydim geçen ay yok hormon yok rahim filmi.kadının yüzüne de diyesim var da boşver.Bu kadar hızlı olmazdı Belki Bence olmazdı.kendinzi rahat bırakın benden size tavsiye
Şuan progestan i bile birakasim var tutcaksa zaten tutuncak die ama işte insan doktor verdgi halde bırakmak istemio.Allah korusun.
Şimdi hazırlanıp endokrin gidiorm inşallah ShinSeGi aklimdsn cnmcm haber verim sana hemen inşallah

hmmm anladim cnm. valla kürler beni de korkutuyor. benim de prolaktin sınıra yakın dikkat etmem lazım

doğru söylüyorsun cnm zaten zoraki ilişki olunca da insan stres yapiyor. ama sen zaten en verimli iki günü degerlendirmissin masallah iyi denk gelmiş bu arada ateş ölümüyle bu kadar kisa süre de hamile kalan bi sen varsindir heralde

Sağol canım gerçekten senin çok süper zamanda oldu maasaallah :) dikiş makinası ise yaradı sende sağol canım bekliyorum bakalım cevap

Allah iyiliğini versin.aynen öyle galiba.sizde benim gibi bat tan bir gün önce ölçmeye başlayın
Bu arada cnmcm insan kafaya takınca ben bu ay erken yumurtladm die düşünüodm.12 snde yumrtladm zannedip depolar boştu ah vah edesim gelmişti o gece sinir olmstm eşime de ama nasip dedim nasip olmuş inşallah

Acayip batıyor kasıklar bugün akıntı da çok yine.. Bu ay biitsin artık..

Sağol canım gerçekten senin çok süper zamanda oldu maasaallah :) dikiş makinası ise yaradı sende sağol canım bekliyorum bakalım cevap

Aynen cnmcm dikiş makinası da uğurlu geldi.hastanelere koştururken iyi kafamı dağıttı.sizinle uğraşamam benim dikişlerim var dedirtti yani
Hastaneden geldim muayene oldum. ShinSeGi cnmcm doktor iyi gibi bana hemen tel.unu verdi sonucu telefonla da ogreneblrsn gibisndn.evin yakın mı dedi evet diyince o zaman gel yüzyüze görüşelim dedi.odasında ultrason var cnmcm o da çok iyi bence.ali bey n odasında yoktu gidiodn ultrason bekliodn bi de.ultrasona bakınca kadın hmm yaptı.Senin o zaman hasimaton başlangıç asamasndyms şimdi baya ilerlemiş dedi.tiroit n çok küçülmüş nodul kist falan hiçbişey kalmams dedi.ilacinin dozunu arttircaz büyük ihtimal dedi.Zaten hamilelik de var heray gelcksn dedi.Öyle yani.İyi inşallah sevdim doktoru.inşallah vercgi ilaçlardan şifa olur.2 gibi gitm sonuçlar çıkınca bakalım durumlar nasıl.
Bu arada kisslar progestan benimle baş edemio galibaİlk yatınca gece iyi uyudum ama malum wc seyahatlrmn 2.snde kafam baya güzeldi yalpalayarak yuruodm yani.sabah namazndn sonra gozlrm agrio yani uykum var ama ben düşünmekten uyuyamadm resmen herşeyi dusunuyrm ihtimaller ihtiyaçlar nasıl olcak inşallah yükselir mi değerim ya yukselmezse Allah korusun.Öyle 2 saat düşününce uyumuşum rüyamda da kanamam vardı bilio msnz.lekelenme şeklinde bende diorm ki ama ilaç kullaniorm düşmez yani bişey olmaz inşallah.sonra rüya oldunu farkettim uyandım mı uyanmadn mi bilmiorm.ama diorm kan görünce rüya bozulurkafayı yedim resmen yaniTabi direk wc ye miss tertemiz

Ayy canm cok sevindim insallah sag salim kucagina alirsin desene bebisler geliyo

Güzle olacak inşaallah dikkat et kendine ilaçlarına aman diyim

lekelenme olabiliyormus cnm eğer olurda onu takma arkadasiminda 2-3 gün leke oldu geçti gayet iyi herseyi sen artik mutlu ol gerisini boşver. endokrin bölümünün ücreti ne kadardi cnm? tahliller için de para aldilar mi?

Allah razı olsn kisslar inşallah iyiym ya.mutluyum umutluyum.
ShinSeGi cnm ben memnun kaldım söyle doktorun odasında ultrason var ekstra ultrason parası verip sıra beklemiosn.muayene 75 tl.şifa da 125 vermistm.kan tahlili içinde 10 lira verdim.sifada ultrason+kan 30 lira vermiştim.orda 155 liraya malolmustu.burda 85 lira.ve ekstra da zamandan tasarruf var.öyle tavsiye ederm yani.evin uzak diyelm mesela sonuç için gelmene de gerek yok telefonla doktorla konuş ilaç dozunu söylesin zaten 4 5 liralık ilaç receteye gerek yok

tamam cnm cok sağol

Kızlar bana bi bakar mısınız regl olacağım gün gibi hissediyorum şuan yani ağrısıyla şişliğiyle her an oldum diye wc ye gidiyorum. Ama ovulasyona göre 5-6 gün sonra olmam gerekiyor. Daha erken oluyo mu illa 14 gün sonra mı gelir regl?

evet cnm 14 gün sonra oluyor. adet olcan ya da hamilesin demek için erken bazen erkden olabiliyor böyle şeyler stres yapmamaya çalış cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…