9. gün çıkabilir doktorum bana varsa bisi 9. gün çıkar demişti ama bence de erken negatif cikarsa kafana takilir acaba erken yaptirdim ondan mi böyle oldu diye. en iyisi 2 gün daha bekle öyle yaptirYarın hcg baktırsam çıkar mı ki. 9. Gün oluyor yarın
Hemşireeee patlat bi hcg Neşemizi bulalım
İnşaallah güzel gelecek canim mutluluk daim olacak :)Günaydın kisslar nasilsnz
Ben bugün de hastaneye gitcm.kan vermeye.hcg ye bakilcak
Korkuyorummm
Allah m bi daha yaşatmasın inşallah hepimize.Şu sonuç kağıdını elime alıp bakmaya korkuorm yani
Bu arada kızlar ben bat günü farketmistm onu size söyledim dimi.Ben göğüs uclarmin karardigini ve büyüdüğünü farketmstm.ve değerim de aman aman yüksek de değil yani.Neden acaba dedim.inşallah güzel yerleşmiş de ondan mı ki dedm.inşallah öyledir yaa
Belirtilrmdn biri diyenler bunun içinde
İnşaallah güzel gelecek canim mutluluk daim olacak :)
Yaz hemen sonucuAyy inşallah cnmcm yaa Allah razı olsn.o güzellikler hepimize birlikte gelcek inşallah
Akşam yaptırsam 9,5 gün olsa9. gün çıkabilir doktorum bana varsa bisi 9. gün çıkar demişti ama bence de erken negatif cikarsa kafana takilir acaba erken yaptirdim ondan mi böyle oldu diye. en iyisi 2 gün daha bekle öyle yaptir
Bugün 9 evet. Bilmiyorum akşam eve gitmeden yaptırırım belki. Olumsuz çıkarsa 2 gün sonra yine yaptırırım napim böyle de acaba acaba acaba zor oluyo. Sen güzel haberlerini ver yine bize. Bebiş Allah'a emanet hayırla gelcek bak görBen de kan verdim zannettim heyecanlandım Yaa.
Vermedn mi cnmcm.bugün mu 9.gün oluo.
Bugün 9 evet. Bilmiyorum akşam eve gitmeden yaptırırım belki. Olumsuz çıkarsa 2 gün sonra yine yaptırırım napim böyle de acaba acaba acaba zor oluyo. Sen güzel haberlerini ver yine bize. Bebiş Allah'a emanet hayırla gelcek bak gör
Yaz hemen sonucubu arada eşimin alçısı çıktı çok sukur :)
Bende kilo filan yok işte maalesef olsa da zayiflasam geçse.. Kalıtsal benim o yüzden kendi halinde zor. Soğan kuru 2 ay yaptım hiçbir değişiklik olmadı.. Bilemiyorum.bende kür yapmak istemiyorum hiç. İlaca güveniyorum nedense.. Bakalım hayırlısı çok sağol. Çalışma zor baya bi evde yatılı misafirler var. Kaynana görümce babaanne filan.. Kafam çok karışıkHadi geçmiş olsn cnmcm.çalışmalara tam gaz dvm inşallah
Saat 12 de cikcakms sonuç.Bence daha erken de çıkarda bana geç soyluolar zannediorm.Çünkü geçen gün 1 de dediler ya 10.30 da çıkmış sonuc.kağıtta sonuç onay tarihi yazio orda.gördüm.ama doktorum amelyattayms 10.30 da cikcakms bende 11.30 gibi gideyim diorm.inşallah güzel sonuç alırız yaa
Cnmcm bu arada pcosu olup hamile kalan arkadaşımla konuştum.o takip etmems ovu.falan.Bence sende rakipleri biraz ara ver derim.o arkadsmn kilo problemi vardı 5 kilo kadar vermişti.zayiflaynca yumurtlama artio.zayıfladın dedi.tiroidine baktirmistin dimi guatr na falan.Bir de insülin direncine baktırmış Son dönemde.bir de adetin 2.günü soğan kimine baslamsti o ay hamile kalmıştı.Sana da tavsiye edio cnmcm.bence de adetin 2.günü başla sende.inşallah şifa olur.Bişey sebep olcak ama takip yapmayalım Yaa.Gerçekten çok etkilio.Sadece aaa ben baya geçti adet olmayalm diyelim yani.Ne biliiim ya
Bende kilo filan yok işte maalesef olsa da zayiflasam geçse.. Kalıtsal benim o yüzden kendi halinde zor. Soğan kuru 2 ay yaptım hiçbir değişiklik olmadı.. Bilemiyorum.bende kür yapmak istemiyorum hiç. İlaca güveniyorum nedense.. Bakalım hayırlısı çok sağol. Çalışma zor baya bi evde yatılı misafirler var. Kaynana görümce babaanne filan.. Kafam çok karışık
İnsülin direnci yok ama şeker balina başladım.Hadi yaa hayırlı olsn misafir gider sıkıntı yok
Cnmcm soğan kurunu adetin 2.günü mü baslamstn.bi de insülin direnci tiroit baktrms mydn
İnsülin direnci yok ama şeker balina başladım.
Tiroid de yok çok sukur
Çok sağol canım He pko biraz farklı ama gerçekten fayda giren çok kişi var kilo vererek doktorlar şaşırıyor bana baya. Soğan kurunu yaptığım 2. Ay hele nasıl umutla bakıyorum ultrasona. Ama her yer yine folikül idi... Nasip elbet bana da şifa verecek birşey vardırInşallah şifa olsun cnmcm ya nebiliim inşallah en yakın zamanda mutlu sona ulaşırsn.yardımcı olmak istedim ama bişey yapamiyrz işte
Çok sağol canım He pko biraz farklı ama gerçekten fayda giren çok kişi var kilo vererek doktorlar şaşırıyor bana baya. Soğan kurunu yaptığım 2. Ay hele nasıl umutla bakıyorum ultrasona. Ama her yer yine folikül idi... Nasip elbet bana da şifa verecek birşey vardırmerakla bekliyoruz sonucu
ay ben hemen pozitif yaklaşıp acaba üstüne mi gördün hamilemisin diyerek ortalığı heyecana vermek istiyorumKizlar bende rahatsizlandim adetimle ayni hun bogazlarim fln sisti baya oksuruyorum zencefilli bal yaptim onuiciyorum ama bi ise yaramadi artik oksurrken sag kasigim acayip agriyo ve batiyo mesela dus alinca baya batiyo ani hareket yapincada. Acaba zencefilli bal ters tepkimi yapti. Adetimde bitti buseferkinde cok sancim oldu kimyasaldan sonra ilk adetim baya kotu gecti ama uc gun surdu fazla degil icine kusku dustu acaba kasiklarimda bi terslikmi oluyoyumurtaliklar birbirinemi girdi
Kizlar bende rahatsizlandim adetimle ayni hun bogazlarim fln sisti baya oksuruyorum zencefilli bal yaptim onuiciyorum ama bi ise yaramadi artik oksurrken sag kasigim acayip agriyo ve batiyo mesela dus alinca baya batiyo ani hareket yapincada. Acaba zencefilli bal ters tepkimi yapti. Adetimde bitti buseferkinde cok sancim oldu kimyasaldan sonra ilk adetim baya kotu gecti ama uc gun surdu fazla degil icine kusku dustu acaba kasiklarimda bi terslikmi oluyoyumurtaliklar birbirinemi girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?