Ohh maaşallah süper bir değerInşallah cnmcm yaa en yakın zaman da nasip etsin Rabbim.inanın kendime sevinemiyrm bile.Siz hep aklimdsnz.
Değerim 270 çıkmışinanamiyrm.gulemiyrm Yaa.
Doktordan tahlil istedim b12 d vitamini falan.yapmams mydik dedi hayır dedim.yazalım dedi.istemez olaydim dedim Sonra 180 lira tutuoNeyse eejanaika cnmcm doktor bana da dedi d vitaminin düşüktür yüksek ihtimal ama ilaç veremeyiz.İlk 3 ay d vitamini takviyesi veremiyrz dedi.ondan sana da vermemesi normal bence.dusuge mi sebep oluo acaba die düşündüm bende.çok takma inşallah sıkıntı olmaz.bak d vitaminsizde olabilioms deriz inşallah
Ya ben inanamiyrm ama değerim yükseldi.elhamdülillah
Ayyy deme oyle bak simdi testmi yapsam neay ben hemen pozitif yaklaşıp acaba üstüne mi gördün hamilemisin diyerek ortalığı heyecana vermek istiyorum
Insallah canm. Buaradada degerlerin yukselmis cok sevindim insallah devami gelir biz demedikmi sana canini sıkma insan hissediyo simdi hamileliginin tadini cikar bebisssss geliyooooooCnmcm bende kimyasaldan sonra sol kasığımda ağrı vardı.ikinci adetten sonra Hatta doktora gittim ama rahim temiz fıtık olablr genel cerrahiye git demişti.benm hafif şişlik gibi de var.ama gitmem ben İnşallah yoktur bişey bende de Sende de
İyi bari ya içim rahatladı benimki bol bol Güneşlen dedi aklında olsun Güneş'e çıkınca vücut üretiyor ya d vitaminini.. Değerin yükselmiş hadi zıplasın da kese görünsün pıtpıtlar duyulsunInşallah cnmcm yaa en yakın zaman da nasip etsin Rabbim.inanın kendime sevinemiyrm bile.Siz hep aklimdsnz.
Doktordan tahlil istedim b12 d vitamini falan.yapmams mydik dedi hayır dedim.yazalım dedi.istemez olaydim dedim Sonra 180 lira tutuoNeyse eejanaika cnmcm doktor bana da dedi d vitaminin düşüktür yüksek ihtimal ama ilaç veremeyiz.İlk 3 ay d vitamini takviyesi veremiyrz dedi.ondan sana da vermemesi normal bence.dusuge mi sebep oluo acaba die düşündüm bende.çok takma inşallah sıkıntı olmaz.bak d vitaminsizde olabilioms deriz inşallah
İyi bari ya içim rahatladı benimki bol bol Güneşlen dedi aklında olsun Güneş'e çıkınca vücut üretiyor ya d vitaminini.. Değerin yükselmiş hadi zıplasın da kese görünsün pıtpıtlar duyulsun
Ben burdayım canım donarak ölmezsem şayet kanım çekiliyo sankiKisslar naapiosnz nerelerdsnz.sesinz çıkmıo
Ben burdayım canım donarak ölmezsem şayet kanım çekiliyo sanki
Can'ım evlendiğimden beri çalışmıyorum aslında ekonomistim ama yoruldum artık. Bi süre yiğenime bakıyorum ablam işe başladı. Böyle işte .. Ayağınıda sıcak tut e mi sen hasta olmamalısınHadi ya dikkat et cnm.calisio msn dışarda msn.Bu arada benmde arada bi sıcak gelio arada bi üşüme.yeleklerim kiymetlendi
Can'ım evlendiğimden beri çalışmıyorum aslında ekonomistim ama yoruldum artık. Bi süre yiğenime bakıyorum ablam işe başladı. Böyle işte .. Ayağınıda sıcak tut e mi sen hasta olmamalısın
canim bana kadin doğum doktoru verdi d vitamini için devit ampul. hatta hamile kalabilmek için kullanmam gerekiyor. bebeğin tutunmasi için gerekliymis. ama ben adet döneminde kullaniyorum bebek kesin yok nasilsa diyeKızlar benim d vitamini eksik çıkmıştı. Aile hekimi çocuk düşünüyosun ilaç vermiyorum dedi ya
wuuuuuuuu maşallah ne güzel bi değerInşallah cnmcm yaa en yakın zaman da nasip etsin Rabbim.inanın kendime sevinemiyrm bile.Siz hep aklimdsnz.
Âmin canım. Bende ekonometri mezunuyum da biliyosun neden ekonomist dediğimiMeslektaş sayilirmsz cnmcm bende ekonometrisyen mevlenmeden önce bende calisiodm ama mesleğimi hiç yapmadm Şimdi Osmanlıca öğretiorm.alakasız gibi De nasip yani Sen şimdiden alistirmalara baslamssn ne güzel.darısı kendi bebisini sağlıkla inşallah cnmcm.
Dikkat ediorm inşallah cnmcm
Ay bilemedim ki ben şuan beklemedeyim bikaç güne belli olur hamile olup olmadığım artık ona göre kadın doğumcu verirse kullanırımcanim bana kadin doğum doktoru verdi d vitamini için devit ampul. hatta hamile kalabilmek için kullanmam gerekiyor. bebeğin tutunmasi için gerekliymis. ama ben adet döneminde kullaniyorum bebek kesin yok nasilsa diye
Misafirler var bende canım :) giremiyorum o yüzden pek. Belim agriyor nedense.. Bebiş nasıl bebişKisslar naapiosnz nerelerdsnz.sesinz çıkmıo
nolsun cnm koşuşturmacaKisslar naapiosnz nerelerdsnz.sesinz çıkmıo
Geçmiş olsun canım.. Aynen Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın. Bir sorunun yoksa hemencecik hamile kalırsın tekrardangunaydin kizlar bende suan kimyasal geciriyorum.yani oyle umut ediyorum doktor dis gebelikte olabikir dedi.ilk kan testim 479.9 sonra 533.3.cok uzucu bi durum.allahtan ben kendimi alistirmamistim.insan hissederya hissetmistim bi sorun oldugunu ama esim cok uzuldu.rabbim beterlerinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?