- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
insallah canim.ultrasonla rahime bakti doktor bisey yok dedi. doktor hanim bi test yapalimmi defim yok dedi.acaba diyorum hormon testi falan mi yaptirsam.ne dusunecegimi sasirdim vallaCo
Geçmiş olsun canım.. Aynen Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın. Bir sorunun yoksa hemencecik hamile kalırsın tekrardan
Aklım rahat olsun diyorsan 3. Günü yaptir hormon testlerini ama ne güzel rahim temizmis.insallah canim.ultrasonla rahime bakti doktor bisey yok dedi. doktor hanim bi test yapalimmi defim yok dedi.acaba diyorum hormon testi falan mi yaptirsam.ne dusunecegimi sasirdim valla
Kanama varken alttan bakmazlar genelde ultrason ile yumurtaya bakar. Hormon değerleri için de yine 3. Gün kanda bakılıyor.cok sukur canim.bu ay sogan suyu ictim ondan mi acaba bilmiyorum.dogru diyosun canim 3.gunu gideyim ben aklimda bisey kalmasin.yine kan tahliki mi yapiliyo.yoksa alttan muayene mi canim
wuuuuuuuu maşallah ne güzel bi değerRabbim bize de nasip etsin insallah. bu gidişle haftaya keseyi görürsün sen
Âmin canım. Bende ekonometri mezunuyum da biliyosun neden ekonomist dediğimi
Ben çocuk bakımı konusunda idmanlıyım zaten bi sürü yiğenim var ama bakalım nasip olursa kendi bebişimde acemilik çekebilirim
Ay canim 41 kere maşallah değer super artmisThe_new cok sevindim. Olumlu düşün hep akışına bırak Rabbim hayırlısıni verir insallah. Kizlar ben bu ay yumurtlamadim neden olur acaba. Ovulasyonda test 16. Gun baya koyuydu ama tam degil ates takibi yapiyorum o da olmamis gibi gösteriyor hep 36.2 36.4 arasinda.adete de 3 gun var gibi
Misafirler var bende canım :) giremiyorum o yüzden pek. Belim agriyor nedense.. Bebiş nasıl bebişhamiş zeynep
nolsun cnm koşuşturmacaasil sen nasilsin? mide bulantilarin başlar yakında
gunaydin kizlar bende suan kimyasal geciriyorum.yani oyle umut ediyorum doktor dis gebelikte olabikir dedi.ilk kan testim 479.9 sonra 533.3.cok uzucu bi durum.allahtan ben kendimi alistirmamistim.insan hissederya hissetmistim bi sorun oldugunu ama esim cok uzuldu.rabbim beterlerinden korusun
Anladım canım. Metreyle mi ölçüyorsunuz esprisi yapıldı mı sana hiçInşallah bebistendr cnmcm.sorma ben hâlâ hamile moduna giremedm.anneme söyledim geçen gün kimseye söylemeyin ama dedim.babamla kardeşim inanmamslr hadi cnm inanmiyrz demişlerannemde 9 ay sonra getirrm yanınıza demis.dün de anneme diorum kan sonucum güzel inşallah hamilelik dvm edio.Annem de dio sen hamile msn değil msn.dedm kesin değil hala yani.test sonucun ne kızım dio.pozitif yüksek işte yukselio dedim.hamilesin işte dio ne belli değil diosun dedi babamlri söyledi onlarda inanmiolar die.bende dedim bende inanamiorm ki yani Şimdi Hamis zeynep diyince garip gelio hâlâ
Bende de koşturmaca cnmcm hamileligimi ogrendgmdn beri ilk defa evdeym yani uyuyabldm rahat.Yine telefonla uyandım Tabi.henüz rahatszlk veren bi sıkıntım yok cnm çok şükür.anneme sordum o da kusma yaşamams ama tiksiniodm ve herseyden midem bulaniodu soğan kokusundn parfüm kokusundan falan dedi.bakalm.Bu sabahtan ağrım var biraz.Şuan idrar ve gaz en barış belirtilrm.göğüs ucu muhabbeti de bi benim belirti herhalde bu kadar erkenbi arkadsn doktoru kalp atışını duyduktan sonra bulantı baslayablr demiş.bekliyrz bakalm.inşallah sağlıklı olsn da sıkıntı yok herşey hallolur inşallah
Kanama varken alttan bakmazlar genelde ultrason ile yumurtaya bakar. Hormon değerleri için de yine 3. Gün kanda bakılıyor.
Anladım canım. Metreyle mi ölçüyorsunuz esprisi yapıldı mı sana hiçcanım Allah korusun kimyasal bile olsa ki bence değil tadını çıkar. Ben sonradan çok üzüldüm 2 gün bile sürse hamilelik sonlanana kadar niye tadını çıkarmadım diye. Hep bi pesimistlik bu ne ya diye kızdım kendime. Bu Arada hcg yükseldikçe belirtilerin artacak sen hiç endişelenme güzel düşün güzel olsun
Kimyasal gebelik gecirdikten kac ay sonra hamile kaldin ikinci adetini gormusmuydunYok cnm yapılmadı o da mı varmış
Inşallah cnm ya dediğin gibi tadını cikarmaliyz her anın
Çok geçmiş olsun sağlıkla atlatın inşallahgunaydin kizlar bende suan kimyasal geciriyorum.yani oyle umut ediyorum doktor dis gebelikte olabikir dedi.ilk kan testim 479.9 sonra 533.3.cok uzucu bi durum.allahtan ben kendimi alistirmamistim.insan hissederya hissetmistim bi sorun oldugunu ama esim cok uzuldu.rabbim beterlerinden korusun
Kimyasal gebelik gecirdikten kac ay sonra hamile kaldin ikinci adetini gormusmuydun
benim de 3 kere oldu. 4.yü olmam insallahCnmcm kimyasal sonrası korunmustuk.ondan İlk adetimi saymiorm.korunmaya bırakınca 2 kere adet oldum.3.ye olmadım elhamdülillah
Kız ne bebişi çalışma yok kiInşallah bebistendr cnmcm.sorma ben hâlâ hamile moduna giremedm.anneme söyledim geçen gün kimseye söylemeyin ama dedim.babamla kardeşim inanmamslr hadi cnm inanmiyrz demişlerannemde 9 ay sonra getirrm yanınıza demis.dün de anneme diorum kan sonucum güzel inşallah hamilelik dvm edio.Annem de dio sen hamile msn değil msn.dedm kesin değil hala yani.test sonucun ne kızım dio.pozitif yüksek işte yukselio dedim.hamilesin işte dio ne belli değil diosun dedi babamlri söyledi onlarda inanmiolar die.bende dedim bende inanamiorm ki yani Şimdi Hamis zeynep diyince garip gelio hâlâ
Bende de koşturmaca cnmcm hamileligimi ogrendgmdn beri ilk defa evdeym yani uyuyabldm rahat.Yine telefonla uyandım Tabi.henüz rahatszlk veren bi sıkıntım yok cnm çok şükür.anneme sordum o da kusma yaşamams ama tiksiniodm ve herseyden midem bulaniodu soğan kokusundn parfüm kokusundan falan dedi.bakalm.Bu sabahtan ağrım var biraz.Şuan idrar ve gaz en barış belirtilrm.göğüs ucu muhabbeti de bi benim belirti herhalde bu kadar erkenbi arkadsn doktoru kalp atışını duyduktan sonra bulantı baslayablr demiş.bekliyrz bakalm.inşallah sağlıklı olsn da sıkıntı yok herşey hallolur inşallah
Biz hic korunmadik doktora gittim gerek yok dedi rahim zaten kendini toplucak ozmanda tutar dedi. Acaba korunamak gerekiyomuydu. Bzde yedi aydir deniyoruz doktora gittik benim bi sorunum yok allaha sukur ozel doktorumuz var sordum esiminede test yapmaya gerek varmi yok dedi ama insanin icinde suphe kaliyo yetersizlik olabilirmi diye. Belki bu ikinci kimyasal dusugumdu cunku ilkinde on gun gecikmitim ama test fln yapmadim doktora gittim catlamis dedi ama icine kanaman olmustu dedi taa ozman simdi zaten kimyasal gebelik gecirdigim belli oldu doktor dedi ücuncu olursa vardir bi problem simdi fazla takmaniza gerek yok dedi. Ama suda varmis dusukten sonra diger ay hamile kalma ihtimali cok yuksekmis bu ay hastalandim ya acaba esimdr srnmu var dedimCnmcm kimyasal sonrası korunmustuk.ondan İlk adetimi saymiorm.korunmaya bırakınca 2 kere adet oldum.3.ye olmadım elhamdülillah
Insallah canm benim daha birinci ikinciyi gormem umarimbenim de 3 kere oldu. 4.yü olmam insallah
Kız ne bebişi çalışma yok kiçok agriyor bu ar ya var bi sıkıntı da Çözemedik . inanırlar zamanla gelsin bebiş sağlıcakla da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?