Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Cnmcm benm İlk gittiğim doktor 2 3 ay korun dedi.canımı sıktı bi daha ona gitmedim.sonraki gittiğimde en az 1 ay korun degerinn sifirlandgni görelim falan dedi.bilemiyrm ki korumakla alakası var mı ama ben alakali olmadgni düşünüyrm.
Benm tsh den kaynaklandgni dusunuyrm.kimyasaldn sonra hasimato teşhisi kondu ilaca başladım ama ilaç dozu yeterli gelmems tsh dusmems.ilaç dozunu arttirdk 15 gün geçmedi hamile oldgmu öğrendim.benim durumum böyle cnmcm.korunmann veya korunmamann alakalı oldgnu pek dusunmuyrm

Banada folik asit cerdi onu kullaniyorum kan tahlili yaptigimdada b12 dusuk cikmisti. Neyse artik hersey allahtan biz gonlumuzce isteyelim zamani gelince olur hayirlisi neyse o olsun. Sende kendine dikkat et canim buaralar onemli senin icn biliyosun. Bebis tutunuyo bence kendini dikkate albelki ise yarar yaramaz ama onlemini al sık sık iliskiyede girme.

Yok cnm bu aralar yasak zaten
Benm o zaman b12 ye falan bakılması klasik kan testi bi de tsh bakmış ekstra Pardon ben kedim oldgu için istemiştim toxoplazma ya baktılar bi de.Allah tn tsh ye de bakmış da erken ogrendk cnmcm.folikasiti de hiç bırakma.zararı yok zaten ondan hep dem et inşallah çok önemli

Kullaniyorum canm az kaldi ozman bittiginde tekrardan kullanim doktora fln sormaya gerek yok

Valla ediyorum dualarim seninle canim. Bu sefer gerçekten senin icin olumlu hissettim oyle de oldu allahin izniyle yaptik canim dikkat ettim calismalara bakalim hayirlisi. Herseyin zamani var

Canim imkan varsa ve esin istekliyse test icin bence bir yaptirin. Benim doktor da gerek yok dedi ama biz yatırdık uroloji normal dedi kadin dogum dusuk dedi dogal yöntemlerle biseyler deniyoruz bakalim tekrar yaptircak. Yine bir gitsin derim

Kızlar ben bütün algılarımı kendime çevirmiş hamilelik belirtisi beklerken adet belirtileri başladı. Karnımın alt kısmında rahim yumurtalık işte oralarda bugün yarın adet olcam hissi var. Bat 14 mart. Sürekli oldum galiba diyip kontrole koşuyorum

cnm adet belirtileri ile hamilelik belirtileri cok benziyor kafana takmadan beklmeye çalış stres yapma

Az kalmış canım son 3 dur bakalım hepsinin belirtisi aynı canım aynen o yüzden rahat tut içini :)

Bence de cnm belirtilere takılma.ayırt etmek zor çünkü gelen giden var mı ına odaklan bence

Günaydın kisslar.Hayırlı sabahlar.Hayırlı cumalar.
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlı haberler nasip etsin.
Namazdan sonra bir saçıyla uyandım kisslar anlatamam size yok böyle bişey.aklım çıktı.ayaklarımı topladm olmuo uzattim olmuo kalktım oturdm olmuo.dedim Allah korusun bişey mi oluo wc ye gittim.gözüm karara karara ayakta duramiorm.hiçbişey yok elhamdülillah.ama ben çok fenayım.sanciya bi de tansiyon düşüklüğü eklenmesin mi.aç ya karnım yüksek ihtimal ondan.ya da kan şekerim düştü bilmiorm.soğuk terler dokuyrm falan.zor kendimi salona attım hurma vardı 2 tane güç bela yedim dua ede ede.Allah m sen koru.ya Şafi ya Şafi dedim hep.Daha ilk lokmada iyi gelmeye başladı.Sonra elhamdülillah geçti.yavaş yavaş kaşık agrimda geçti.ama korkumdan iki kere wc ye gittim.o ara şeffaf su gibi akintim da oldu zannediorm.islaklk hissettim yani ama görünürde bişey yoktu.Öyle yani.doktora soyliicm bakalm ne diick.progestan mi yapıo acaba.Zaten progestan mahvedio beni geceleri tuvalete gidemiyrm ya.ayağa kalkcak halim olmuo yani.çok fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…