Biz hic korunmadik doktora gittim gerek yok dedi rahim zaten kendini toplucak ozmanda tutar dedi. Acaba korunamak gerekiyomuydu. Bzde yedi aydir deniyoruz doktora gittik benim bi sorunum yok allaha sukur ozel doktorumuz var sordum esiminede test yapmaya gerek varmi yok dedi ama insanin icinde suphe kaliyo yetersizlik olabilirmi diye. Belki bu ikinci kimyasal dusugumdu cunku ilkinde on gun gecikmitim ama test fln yapmadim doktora gittim catlamis dedi ama icine kanaman olmustu dedi taa ozman simdi zaten kimyasal gebelik gecirdigim belli oldu doktor dedi ücuncu olursa vardir bi problem simdi fazla takmaniza gerek yok dedi. Ama suda varmis dusukten sonra diger ay hamile kalma ihtimali cok yuksekmis bu ay hastalandim ya acaba esimdr srnmu var dedim
Banada folik asit cerdi onu kullaniyorum kan tahlili yaptigimdada b12 dusuk cikmisti. Neyse artik hersey allahtan biz gonlumuzce isteyelim zamani gelince olur hayirlisi neyse o olsun. Sende kendine dikkat et canim buaralar onemli senin icn biliyosun. Bebis tutunuyo bence kendini dikkate albelki ise yarar yaramaz ama onlemini al sık sık iliskiyede girme.Cnmcm benm İlk gittiğim doktor 2 3 ay korun dedi.canımı sıktı bi daha ona gitmedim.sonraki gittiğimde en az 1 ay korun degerinn sifirlandgni görelim falan dedi.bilemiyrm ki korumakla alakası var mı ama ben alakali olmadgni düşünüyrm.
Benm tsh den kaynaklandgni dusunuyrm.kimyasaldn sonra hasimato teşhisi kondu ilaca başladım ama ilaç dozu yeterli gelmems tsh dusmems.ilaç dozunu arttirdk 15 gün geçmedi hamile oldgmu öğrendim.benim durumum böyle cnmcm.korunmann veya korunmamann alakalı oldgnu pek dusunmuyrm
Banada folik asit cerdi onu kullaniyorum kan tahlili yaptigimdada b12 dusuk cikmisti. Neyse artik hersey allahtan biz gonlumuzce isteyelim zamani gelince olur hayirlisi neyse o olsun. Sende kendine dikkat et canim buaralar onemli senin icn biliyosun. Bebis tutunuyo bence kendini dikkate albelki ise yarar yaramaz ama onlemini al sık sık iliskiyede girme.
Kullaniyorum canm az kaldi ozman bittiginde tekrardan kullanim doktora fln sormaya gerek yokYok cnm bu aralar yasak zaten
Benm o zaman b12 ye falan bakılması klasik kan testi bi de tsh bakmış ekstra Pardon ben kedim oldgu için istemiştim toxoplazma ya baktılar bi de.Allah tn tsh ye de bakmış da erken ogrendk cnmcm.folikasiti de hiç bırakma.zararı yok zaten ondan hep dem et inşallah çok önemli
Kullaniyorum canm az kaldi ozman bittiginde tekrardan kullanim doktora fln sormaya gerek yok
Hiç yok ki bi tane o da salı günüBelli olmaz cnmcm bizimde 2 çalışmayla bu haldeyiz bak.nasipse olur belli olmazinşallah sıkıntı yoktur içini ferah tut cnmcm
Hiç yok ki bi tane o da salı günüateş oyun oynadı benle bu ay çatlama gorunuyor ilişkiden 2 gün öncesine ama
Folikasit bunu vermisti gunde bi taneAynen cnm hiç bırakma.folbiol mu iciosn
Folikasit bunu vermisti gunde bi tane
Aynen öyle bakalım ne rahat etcem diyordum bu ay yok yine bana rahatHmm ya tutarsa hesabı bekleyelm yanii
Valla hic bakmadim canm aldim oylemarkasını söylemştm cnmcm
Valla ediyorum dualarim seninle canim. Bu sefer gerçekten senin icin olumlu hissettim oyle de oldu allahin izniyle yaptik canim dikkat ettim calismalara bakalim hayirlisi. Herseyin zamani varSağol cnmcm Allah razı olsn dua et inşallah böyle dvm etsin.sonuç kağıdıni alırken hatim indirdim nerdeyse.kızın mimiklrndn tahmin ediorm falan.Allah m hayirlsini nasip etsn.inşallah hayirlidir ve dvm ederiz.
Ovu.da da en koyu günü çatlamış kabul edilio ya.Sen ona göre çalışmalara avm etseydin cnmcm.inşallah olmuştur bişeyler.
Canim imkan varsa ve esin istekliyse test icin bence bir yaptirin. Benim doktor da gerek yok dedi ama biz yatırdık uroloji normal dedi kadin dogum dusuk dedi dogal yöntemlerle biseyler deniyoruz bakalim tekrar yaptircak. Yine bir gitsin derimBiz hic korunmadik doktora gittim gerek yok dedi rahim zaten kendini toplucak ozmanda tutar dedi. Acaba korunamak gerekiyomuydu. Bzde yedi aydir deniyoruz doktora gittik benim bi sorunum yok allaha sukur ozel doktorumuz var sordum esiminede test yapmaya gerek varmi yok dedi ama insanin icinde suphe kaliyo yetersizlik olabilirmi diye. Belki bu ikinci kimyasal dusugumdu cunku ilkinde on gun gecikmitim ama test fln yapmadim doktora gittim catlamis dedi ama icine kanaman olmustu dedi taa ozman simdi zaten kimyasal gebelik gecirdigim belli oldu doktor dedi ücuncu olursa vardir bi problem simdi fazla takmaniza gerek yok dedi. Ama suda varmis dusukten sonra diger ay hamile kalma ihtimali cok yuksekmis bu ay hastalandim ya acaba esimdr srnmu var dedim
cnm adet belirtileri ile hamilelik belirtileri cok benziyor kafana takmadan beklmeye çalış stres yapmaKızlar ben bütün algılarımı kendime çevirmiş hamilelik belirtisi beklerken adet belirtileri başladı. Karnımın alt kısmında rahim yumurtalık işte oralarda bugün yarın adet olcam hissi var. Bat 14 mart. Sürekli oldum galiba diyip kontrole koşuyorum
Az kalmış canım son 3 dur bakalım hepsinin belirtisi aynı canım aynen o yüzden rahat tut içini :)Kızlar ben bütün algılarımı kendime çevirmiş hamilelik belirtisi beklerken adet belirtileri başladı. Karnımın alt kısmında rahim yumurtalık işte oralarda bugün yarın adet olcam hissi var. Bat 14 mart. Sürekli oldum galiba diyip kontrole koşuyorum
Aynen öyle bakalım ne rahat etcem diyordum bu ay yok yine bana rahat
Valla ediyorum dualarim seninle canim. Bu sefer gerçekten senin icin olumlu hissettim oyle de oldu allahin izniyle yaptik canim dikkat ettim calismalara bakalim hayirlisi. Herseyin zamani var
Kızlar ben bütün algılarımı kendime çevirmiş hamilelik belirtisi beklerken adet belirtileri başladı. Karnımın alt kısmında rahim yumurtalık işte oralarda bugün yarın adet olcam hissi var. Bat 14 mart. Sürekli oldum galiba diyip kontrole koşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?