canım naptın? test filan yaptırdın mı artık?Kızlar bugün sağ kasikta batmalarim oldu ara ara yine kimyasal olmaktan korkuyorumm
çok aradım öyle bişey bulamadımKızlar acaba progesteron artırıcı yiyecekler bitkisel şeyler filan var mıdır ?
Aa ananas mi ilginç. Bu mevsimde var mıdır kiçok aradım öyle bişey bulamadımama bi kaç yerde bebeğin tutunması için ananas tavsiye ediyorlardı. progesteronda bebeğin tutunmasina yardim ediyo ya alakalari var mi bilmiyorum
var var, bi tane ananas alıp hergün 1 dilim kesip yencekmis. tadi da güzel ben seviyorum. hatta bende alayim bak bu ay :)Aa ananas mi ilginç. Bu mevsimde var mıdır ki
evet bende bakayım ona bivar var, bi tane ananas alıp hergün 1 dilim kesip yencekmis. tadi da güzel ben seviyorum. hatta bende alayim bak bu ay :)
Yok canım yapmadım eşim pazartesiye kadar yapmayalım diyor bn zaten idrar testi yapmam direk kanda baktıririm bugün ki belirtiler göguslerim baya bi doldu şişti aakşama kadar hiç akıntı olmadı az once çamaşırıma beyaz akıntınin ama kireç gibi resmen geldiğini gördüm bilmiyorum bunlar bir adet belirtiside olabilir tek dileğim hakkımda hayırlısıcanım naptın? test filan yaptırdın mı artık?
Kaç gün var adete peki ? Ay inşaallah hadi umut ol sende bize :)Yok canım yapmadım eşim pazartesiye kadar yapmayalım diyor bn zaten idrar testi yapmam direk kanda baktıririm bugün ki belirtiler göguslerim baya bi doldu şişti aakşama kadar hiç akıntı olmadı az once çamaşırıma beyaz akıntınin ama kireç gibi resmen geldiğini gördüm bilmiyorum bunlar bir adet belirtiside olabilir tek dileğim hakkımda hayırlısı
kuru kayısı, kuru dut yemek lazımmış. Kabız olmamak önemliymis çünkü. Tup bebek yaptıranların yemeye dikkat ettikleri şeylere bi okudum başta bunlar geliyor. Bol su var bi devar var, bi tane ananas alıp hergün 1 dilim kesip yencekmis. tadi da güzel ben seviyorum. hatta bende alayim bak bu ay :)
Gecmis olsun cok.. Önceki değer neydi ki canım ? Evet kese oluşmadıginda vücut kanama ile atıyor kendisi kürtaja gerek oluyormus.Hanımlar iyi geceler.bhcg 153 çıktı .sanırım kimyasal bi gebelik .kürtaja
kese oluştuktan sonramı ihtiyaç duyuluyor.inşallah gerek kalmaz yaaaa
beta hgc düşmeye basladi mi? beta hgc degeri dusmeye başlarsa artmazsa kimyasal gebelik diyorlarHanımlar iyi geceler.bhcg 153 çıktı .sanırım kimyasal bi gebelik .kürtaja
Daha bugün ilk defa yaptırdım ki 2 gün sonra tekrar bakalım dediGecmis olsun cok.. Önceki değer neydi ki canım ? Evet kese oluşmadıginda vücut kanama ile atıyor kendisi kürtaja gerek oluyormus.
İlk hamileliğimde 902 ikincide 1000 civarıydı bu hamileliğimde 153 çıkınca çok üzüldüm onlar gibi yüksek beklemiştimbeta hgc düşmeye basladi mi? beta hgc degeri dusmeye başlarsa artmazsa kimyasal gebelik diyorlar
Kaç gün gecti adetin ? Hemen neden umutsuzluğa düştün ki bu 800 e yukselmesi dediğin 4 günlük olay sadece. Arada fark varsa normaldir.İlk hamileliğimde 902 ikincide 1000 civarıydı bu hamileliğimde 153 çıkınca çok üzüldüm onlar gibi yüksek beklemiştim
Can'ım ya inşallah .bilmiyorum çok üzüldüm.kızım sadece 1 gün yasadı .o olaydan sonra sanırım çok istiyorum.hayal kırıklığı gibi oldu.çok şükür 4 yAşında oğlum var .dua edin 2 güne artsın nolurKaç gün gecti adetin ? Hemen neden umutsuzluğa düştün ki bu 800 e yukselmesi dediğin 4 günlük olay sadece. Arada fark varsa normaldir.
Bugün adetim geceli 5.günKaç gün gecti adetin ? Hemen neden umutsuzluğa düştün ki bu 800 e yukselmesi dediğin 4 günlük olay sadece. Arada fark varsa normaldir.
Geç döllenme olmuş olabilir geç yumurtlamissindir belki bence hemen kötü düşüncelere kapilma. Çok geçmiş olsun kızın için üzüldümBugün adetim geceli 5.gün
artar insallah umutlu ol, bebeğinin tutunması için mutlu olmana ihtiyacı var...Can'ım ya inşallah .bilmiyorum çok üzüldüm.kızım sadece 1 gün yasadı .o olaydan sonra sanırım çok istiyorum.hayal kırıklığı gibi oldu.çok şükür 4 yAşında oğlum var .dua edin 2 güne artsın nolur
Bence kimyasal değil canım bnm geçen yıl 160 çıktı adetin 31 . Günü normal bir gebelikti kalp atışını duyduk bende kanpihtilaşmasi olduğu için 10 haftalik ken kürtaj oldum ama sonuçta normal gebelikti senin adetin kaçıncı günü? buda önemli tabiki.Hanımlar iyi geceler.bhcg 153 çıktı .sanırım kimyasal bi gebelik .kürtaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?