Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kızlar acaba progesteron artırıcı yiyecekler bitkisel şeyler filan var mıdır ?

Kızlar acaba progesteron artırıcı yiyecekler bitkisel şeyler filan var mıdır ?
çok aradım öyle bişey bulamadım ama bi kaç yerde bebeğin tutunması için ananas tavsiye ediyorlardı. progesteronda bebeğin tutunmasina yardim ediyo ya alakalari var mi bilmiyorum

canım naptın? test filan yaptırdın mı artık?
Yok canım yapmadım eşim pazartesiye kadar yapmayalım diyor bn zaten idrar testi yapmam direk kanda baktıririm bugün ki belirtiler göguslerim baya bi doldu şişti aakşama kadar hiç akıntı olmadı az once çamaşırıma beyaz akıntınin ama kireç gibi resmen geldiğini gördüm bilmiyorum bunlar bir adet belirtiside olabilir tek dileğim hakkımda hayırlısı

Kaç gün var adete peki ? Ay inşaallah hadi umut ol sende bize :)

var var, bi tane ananas alıp hergün 1 dilim kesip yencekmis. tadi da güzel ben seviyorum. hatta bende alayim bak bu ay :)
kuru kayısı, kuru dut yemek lazımmış. Kabız olmamak önemliymis çünkü. Tup bebek yaptıranların yemeye dikkat ettikleri şeylere bi okudum başta bunlar geliyor. Bol su var bi de

Hanımlar iyi geceler.bhcg 153 çıktı .sanırım kimyasal bi gebelik .kürtaja
kese oluştuktan sonramı ihtiyaç duyuluyor.inşallah gerek kalmaz yaaaa

Gecmis olsun cok.. Önceki değer neydi ki canım ? Evet kese oluşmadıginda vücut kanama ile atıyor kendisi kürtaja gerek oluyormus.

İlk hamileliğimde 902 ikincide 1000 civarıydı bu hamileliğimde 153 çıkınca çok üzüldüm onlar gibi yüksek beklemiştim
Kaç gün gecti adetin ? Hemen neden umutsuzluğa düştün ki bu 800 e yukselmesi dediğin 4 günlük olay sadece. Arada fark varsa normaldir.

Kaç gün gecti adetin ? Hemen neden umutsuzluğa düştün ki bu 800 e yukselmesi dediğin 4 günlük olay sadece. Arada fark varsa normaldir.
Can'ım ya inşallah .bilmiyorum çok üzüldüm.kızım sadece 1 gün yasadı .o olaydan sonra sanırım çok istiyorum.hayal kırıklığı gibi oldu.çok şükür 4 yAşında oğlum var .dua edin 2 güne artsın nolur

artar insallah umutlu ol, bebeğinin tutunması için mutlu olmana ihtiyacı var...

Bence kimyasal değil canım bnm geçen yıl 160 çıktı adetin 31 . Günü normal bir gebelikti kalp atışını duyduk bende kanpihtilaşmasi olduğu için 10 haftalik ken kürtaj oldum ama sonuçta normal gebelikti senin adetin kaçıncı günü? buda önemli tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…