Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Cnmcm bu ay bende 2 gün çalışma olunca umudum yok diodm rahattım ama ister istemez insan bat i beklio yani
Günler süpermis senin ama canım. Batı beklemekle geçiyor gunlerimiz şimdi senin de önce kese sonra pıt pıt atışlarını sonra cinsiyetini derken geçecek günler inşaallah :)

Günler süpermis senin ama canım. Batı beklemekle geçiyor gunlerimiz şimdi senin de önce kese sonra pıt pıt atışlarını sonra cinsiyetini derken geçecek günler inşaallah :)

Ayy inşallah cnmcm.bakalm bugün kan sonucum nasil çıkcak.
Günlerim güzeldi ama önceki aylar daha güzeldi olmadı yani.ondan pek ümitli değildim.Bi. de erken yumurtladgmi dusunuodum.Ne biliiim nasip olunca ne düşündüğünün anlami kalmio.Allah m hayirlsini nasip etsin

Progesteron yapabilir canım benim gorumcem klanmisti çok kötü oldum diye anlattı hep tansiyon düşüklüğü ile sıkıntıyla geçmiş hatta baya fenalık geçirmiş bi ara .. Olsun bebise iyi gelsin inşallah gidişata gore bıraktırir doktor da zaten progesteronu

Cnmcm mide kazinması bulantısı gibi bişeyler oluo sabahları zaten ama nen bişey atistiramiorm tiroit ilacı aç karnına icilio die.doktora soyliicm onu namaza kalktgmda 5 gibi falan içsem olur mu die.o etkilemesn bari.progestan da akşamları 2 tane iciorm.ondan Gece uykumdan kendimden geciorm zannediorm.Sabah Tek içtiğim için hafif hafif hissediorm bişeyler.dediğin gibi İnşallah sağlıklı oldgnu bileyim sıkıntı yok yani.o sanciyi cekerkende öyle düşündüm.inşallah bunlar normaldir sen iyisin diyedr.öyleyse hiç acımaz yani inşallah

bebis tutundugu için oluyordur insallah cnm progestan çok ağır cidden. istersen doktoruna danisip vajinal fitil olarak kullan hem öyle daha etkiliymis hem de yan etki yapmiyormus

bebis tutundugu için oluyordur insallah cnm progestan çok ağır cidden. istersen doktoruna danisip vajinal fitil olarak kullan hem öyle daha etkiliymis hem de yan etki yapmiyormus

Bugün soyliicm bakalm.dediğim gibi gündüz sıkıntı yokda Gece 2 tane ictigim için belki.bi de Gece de en az 3 kere wc ye kalkinca sıkıntıyı hissediosn yani.wc ye kalkmasam ohh me güzel mışıl.mışıl uyu

Hamişliktendir mide de :) sor canım doktora bakalım ne diyecek

Hamişliktendir mide de :) sor canım doktora bakalım ne diyecek

Inşallah cnm yaa.değerim bi güzel çıksın da hamislikten diyeym rahat rahat.komşum da bende içtim progestan bana öyle etki yapmadı.Senin hamileligndn kaynaklanio dio.inşallah bakalm hayrlsi

Ilkde gidiyoduk normal devlete cok sira bekledik vazgectik kimyasal gebelik gecirmeden once simdiyse biliyo ya oluyo biz sorun yok diyo ugrasicam bakalim gtmesi icin cocuk istiyosa gidicek ya bi sorun varsa zaman gecmeden caresine bakilir. Simdiyse adetm geceli 11 gun oldu ama iki gunde kanamam bitti ve halen kahverengi lekelenmem oluyo iliskiden sonrada kimyasal gebelik gecirmeden once doktora gitti simir testi fln yaptilar hic bisey cikmadi bende sag kasigimda batmada oluyo ama agrili

Canim ikna et biz durmadan gidiyoruz hormonlari aliyoruz onun da yapmasi lazim sonucta. Tek basina olmuyor cocuk

Canim ikna et biz durmadan gidiyoruz hormonlari aliyoruz onun da yapmasi lazim sonucta. Tek basina olmuyor cocuk
Tabikide canm ilkde devlete gittik cok sira bekleyince bizimki gelemedi oyle seye ozele gideriz dedi tam gidicekken hamile oldugumu ogrendim 10 gun sonra iste kimyasal oldu. doktor bikere gerek yok dedi ya oyuzden olmazsa bu ayda gecsin bakalim gideriz kesin zaten. Benden daha cok o hevesliydi cocuk icin simdi taktim ya ben daha cok heveslendim her ay hevesle beklerken tutmayinca moreller sıfır isleride yogun buaralar sıkmakta istemiyoruz neyse artik bakicaz iste canm senin son durum neoldu

canim ayni seyleri ben yasiyorum suan.tam doktora gitcektik hamile oldugumu ogrendim.tam sevindik kimyasal cikti.esim simdi diyoki aetik gitmemize gerek yok.doktorda gerek yok dedi ya.ama ben taktim suan gebeliğe ne olcak bu halimiz

canim gozun aydin bizlerede dua et.ben suan kimyasal gebelik yasiyorum.cok sevindim senin adina

Uzulmemeye takmamaya çalış inşallah cnmcm.Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.
Inan benm bu aydan özel bi beklentim yoktu 2 günü degerlendrdk.eşime yeri geldi kızdım ama içimden.Sen umursamiosan bende umursamiorm dedim hatta.önceki aylar o kadar düzenli çalışmaya rağmen olmadgi için bu aydan beklentim yoktu yani ama nasip oldu.
Inşallah sabret ve dua et cnmcm.kontrollerini ihmal etme tabi benm tiroit değerim etkiledi die düşünyrm.tsh düşünce hamile kaldm

canim ayni seyleri ben yasiyorum suan.tam doktora gitcektik hamile oldugumu ogrendim.tam sevindik kimyasal cikti.esim simdi diyoki aetik gitmemize gerek yok.doktorda gerek yok dedi ya.ama ben taktim suan gebeliğe ne olcak bu halimiz
Aynen canm yaben saniyodum tek bende var artik obur aya kaldik baktik olacak gibi degil tutup kolundan goturucez hic demiyolar bi sorun varmi diye tutdumu bitti

Canm benm cok sevindim desene haftaya kalmaz keseyi gorursun allah tamamini erdirsin sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah dualarim sizinle adina gercekten cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…