Günler süpermis senin ama canım. Batı beklemekle geçiyor gunlerimiz şimdi senin de önce kese sonra pıt pıt atışlarını sonra cinsiyetini derken geçecek günler inşaallah :)Cnmcm bu ay bende 2 gün çalışma olunca umudum yok diodm rahattım ama ister istemez insan bat i beklio yani
Günler süpermis senin ama canım. Batı beklemekle geçiyor gunlerimiz şimdi senin de önce kese sonra pıt pıt atışlarını sonra cinsiyetini derken geçecek günler inşaallah :)
Progesteron yapabilir canım benim gorumcem klanmisti çok kötü oldum diye anlattı hep tansiyon düşüklüğü ile sıkıntıyla geçmiş hatta baya fenalık geçirmiş bi ara .. Olsun bebise iyi gelsin inşallah gidişata gore bıraktırir doktor da zaten progesteronuGünaydın kisslar.Hayırlı sabahlar.Hayırlı cumalar.
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlı haberler nasip etsin.
Namazdan sonra bir saçıyla uyandım kisslar anlatamam size yok böyle bişey.aklım çıktı.ayaklarımı topladm olmuo uzattim olmuo kalktım oturdm olmuo.dedim Allah korusun bişey mi oluo wc ye gittim.gözüm karara karara ayakta duramiorm.hiçbişey yok elhamdülillah.ama ben çok fenayım.sanciya bi de tansiyon düşüklüğü eklenmesin mi.aç ya karnım yüksek ihtimal ondan.ya da kan şekerim düştü bilmiorm.soğuk terler dokuyrm falan.zor kendimi salona attım hurma vardı 2 tane güç bela yedim dua ede ede.Allah m sen koru.ya Şafi ya Şafi dedim hep.Daha ilk lokmada iyi gelmeye başladı.Sonra elhamdülillah geçti.yavaş yavaş kaşık agrimda geçti.ama korkumdan iki kere wc ye gittim.o ara şeffaf su gibi akintim da oldu zannediorm.islaklk hissettim yani ama görünürde bişey yoktu.Öyle yani.doktora soyliicm bakalm ne diick.progestan mi yapıo acaba.Zaten progestan mahvedio beni geceleri tuvalete gidemiyrm ya.ayağa kalkcak halim olmuo yani.çok fena.
Progesteron yapabilir canım benim gorumcem klanmisti çok kötü oldum diye anlattı hep tansiyon düşüklüğü ile sıkıntıyla geçmiş hatta baya fenalık geçirmiş bi ara .. Olsun bebise iyi gelsin inşallah gidişata gore bıraktırir doktor da zaten progesteronu
bebis tutundugu için oluyordur insallah cnmGünaydın kisslar.Hayırlı sabahlar.Hayırlı cumalar.
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlı haberler nasip etsin.
Namazdan sonra bir saçıyla uyandım kisslar anlatamam size yok böyle bişey.aklım çıktı.ayaklarımı topladm olmuo uzattim olmuo kalktım oturdm olmuo.dedim Allah korusun bişey mi oluo wc ye gittim.gözüm karara karara ayakta duramiorm.hiçbişey yok elhamdülillah.ama ben çok fenayım.sanciya bi de tansiyon düşüklüğü eklenmesin mi.aç ya karnım yüksek ihtimal ondan.ya da kan şekerim düştü bilmiorm.soğuk terler dokuyrm falan.zor kendimi salona attım hurma vardı 2 tane güç bela yedim dua ede ede.Allah m sen koru.ya Şafi ya Şafi dedim hep.Daha ilk lokmada iyi gelmeye başladı.Sonra elhamdülillah geçti.yavaş yavaş kaşık agrimda geçti.ama korkumdan iki kere wc ye gittim.o ara şeffaf su gibi akintim da oldu zannediorm.islaklk hissettim yani ama görünürde bişey yoktu.Öyle yani.doktora soyliicm bakalm ne diick.progestan mi yapıo acaba.Zaten progestan mahvedio beni geceleri tuvalete gidemiyrm ya.ayağa kalkcak halim olmuo yani.çok fena.
bebis tutundugu için oluyordur insallah cnmprogestan çok ağır cidden. istersen doktoruna danisip vajinal fitil olarak kullan hem öyle daha etkiliymis hem de yan etki yapmiyormus
Hamişliktendir mide de :) sor canım doktora bakalım ne diyecekCnmcm mide kazinması bulantısı gibi bişeyler oluo sabahları zaten ama nen bişey atistiramiorm tiroit ilacı aç karnına icilio die.doktora soyliicm onu namaza kalktgmda 5 gibi falan içsem olur mu die.o etkilemesn bari.progestan da akşamları 2 tane iciorm.ondan Gece uykumdan kendimden geciorm zannediorm.Sabah Tek içtiğim için hafif hafif hissediorm bişeyler.dediğin gibi İnşallah sağlıklı oldgnu bileyim sıkıntı yok yani.o sanciyi cekerkende öyle düşündüm.inşallah bunlar normaldir sen iyisin diyedr.öyleyse hiç acımaz yani inşallah
Hamişliktendir mide de :) sor canım doktora bakalım ne diyecek
Ilkde gidiyoduk normal devlete cok sira bekledik vazgectik kimyasal gebelik gecirmeden once simdiyse biliyo ya oluyo biz sorun yok diyo ugrasicam bakalim gtmesi icin cocuk istiyosa gidicek ya bi sorun varsa zaman gecmeden caresine bakilir. Simdiyse adetm geceli 11 gun oldu ama iki gunde kanamam bitti ve halen kahverengi lekelenmem oluyo iliskiden sonrada kimyasal gebelik gecirmeden once doktora gitti simir testi fln yaptilar hic bisey cikmadi bende sag kasigimda batmada oluyo ama agriliCanim imkan varsa ve esin istekliyse test icin bence bir yaptirin. Benim doktor da gerek yok dedi ama biz yatırdık uroloji normal dedi kadin dogum dusuk dedi dogal yöntemlerle biseyler deniyoruz bakalim tekrar yaptircak. Yine bir gitsin derim
Canim ikna et biz durmadan gidiyoruz hormonlari aliyoruz onun da yapmasi lazim sonucta. Tek basina olmuyor cocukIlkde gidiyoduk normal devlete cok sira bekledik vazgectik kimyasal gebelik gecirmeden once simdiyse biliyo ya oluyo biz sorun yok diyo ugrasicam bakalim gtmesi icin cocuk istiyosa gidicek ya bi sorun varsa zaman gecmeden caresine bakilir. Simdiyse adetm geceli 11 gun oldu ama iki gunde kanamam bitti ve halen kahverengi lekelenmem oluyo iliskiden sonrada kimyasal gebelik gecirmeden once doktora gitti simir testi fln yaptilar hic bisey cikmadi bende sag kasigimda batmada oluyo ama agrili
Tabikide canm ilkde devlete gittik cok sira bekleyince bizimki gelemedi oyle seye ozele gideriz dedi tam gidicekken hamile oldugumu ogrendim 10 gun sonra iste kimyasal oldu. doktor bikere gerek yok dedi ya oyuzden olmazsa bu ayda gecsin bakalim gideriz kesin zaten. Benden daha cok o hevesliydi cocuk icin simdi taktim ya ben daha cok heveslendimCanim ikna et biz durmadan gidiyoruz hormonlari aliyoruz onun da yapmasi lazim sonucta. Tek basina olmuyor cocuk
canim ayni seyleri ben yasiyorum suan.tam doktora gitcektik hamile oldugumu ogrendim.tam sevindik kimyasal cikti.esim simdi diyoki aetik gitmemize gerek yok.doktorda gerek yok dedi ya.ama ben taktim suan gebeliğe ne olcak bu halimizTabikide canm ilkde devlete gittik cok sira bekleyince bizimki gelemedi oyle seye ozele gideriz dedi tam gidicekken hamile oldugumu ogrendim 10 gun sonra iste kimyasal oldu. doktor bikere gerek yok dedi ya oyuzden olmazsa bu ayda gecsin bakalim gideriz kesin zaten. Benden daha cok o hevesliydi cocuk icin simdi taktim ya ben daha cok heveslendimher ay hevesle beklerken tutmayinca moreller sıfır isleride yogun buaralar sıkmakta istemiyoruz neyse artik bakicaz iste canm senin son durum neoldu
canim gozun aydin bizlerede dua et.ben suan kimyasal gebelik yasiyorum.cok sevindim senin adinaKisslar değerim 802.83 e yükselmiş.3 katından fazla yine.Allah m sağlıkla nasip et inşallah
canim gozun aydin bizlerede dua et.ben suan kimyasal gebelik yasiyorum.cok sevindim senin adina
Maşallah diyim de ikiz olabilir heKisslar değerim 802.83 e yükselmiş.3 katından fazla yine.Allah m sağlıkla nasip et inşallah
Aynen canm yaben saniyodum tek bende varcanim ayni seyleri ben yasiyorum suan.tam doktora gitcektik hamile oldugumu ogrendim.tam sevindik kimyasal cikti.esim simdi diyoki aetik gitmemize gerek yok.doktorda gerek yok dedi ya.ama ben taktim suan gebeliğe ne olcak bu halimiz
Canm benm cok sevindim desene haftaya kalmaz keseyi gorursun allah tamamini erdirsin sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah dualarim sizinle adina gercekten cok sevindimUzulmemeye takmamaya çalış inşallah cnmcm.Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.
Inan benm bu aydan özel bi beklentim yoktu 2 günü degerlendrdk.eşime yeri geldi kızdım ama içimden.Sen umursamiosan bende umursamiorm dedim hatta.önceki aylar o kadar düzenli çalışmaya rağmen olmadgi için bu aydan beklentim yoktu yani ama nasip oldu.
Inşallah sabret ve dua et cnmcm.kontrollerini ihmal etme tabi benm tiroit değerim etkiledi die düşünyrm.tsh düşünce hamile kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?