Devlet hastanesine git ucretsiz yapmiyolarmikısslarrr.ben naapcm yaa.dua edin noolur.cmv ıgm die bi değerim yüksek çıkmş.bebeğimin hasta olma ihtimali var galiba.doktor öyle bişey demedi ama int.ten okudğm kadaryla.
hastaneye de uyuz oldum 150 lira istiolar 2 tane teste.şimdiden 2li tarama testi istemiş doktor.anlamadm ben bu hastaneyi.gitmiicm bi daha.geçen gün 180 lira verdim bugün 150 istio bu ne ya.derdime mi yanayım senin saçmalığına mı yani.sinir oldum.para tuzağı resmen
Allah allah. Çok şaşırdım şimdi. Ne olabilirmiş en azından bi açıklama yapsa anlatsa ona gore gerçekten yapılması gereken birşey ise yapılır elbet ama bende onu ileriki zamanda yapılan birşey diye biliyorum. Başka doktora da bi sorsan mi acaba ? İnşaallah yoktur bir sıkıntıkısslarrr.ben naapcm yaa.dua edin noolur.cmv ıgm die bi değerim yüksek çıkmş.bebeğimin hasta olma ihtimali var galiba.doktor öyle bişey demedi ama int.ten okudğm kadaryla.
hastaneye de uyuz oldum 150 lira istiolar 2 tane teste.şimdiden 2li tarama testi istemiş doktor.anlamadm ben bu hastaneyi.gitmiicm bi daha.geçen gün 180 lira verdim bugün 150 istio bu ne ya.derdime mi yanayım senin saçmalığına mı yani.sinir oldum.para tuzağı resmen
sen bu gidişle haftaya değil keseyi görmek kalp atışlarını bile duyarsin maşallahKisslar değerim 802.83 e yükselmiş.3 katından fazla yine.Allah m sağlıkla nasip et inşallah
aaa resmen para tuzağı başka hastaneye git en iyisi yaa. peki o değer neymiş cnm? daha simdiden ne ikili testi yavkısslarrr.ben naapcm yaa.dua edin noolur.cmv ıgm die bi değerim yüksek çıkmş.bebeğimin hasta olma ihtimali var galiba.doktor öyle bişey demedi ama int.ten okudğm kadaryla.
canim gecikme olabiliyormus ama eğer korunmadiysan belki bebis vardirKızlar benim kimtasaldan sonra ki ilk adetim olacak ama adet olmadım 4 gün gecikti normal mi acaba
Canım geçmiş olsun. Nette okuduğun herşeyi kendine yorma lütfen. İyi bi doktora git güvenebileceğin bi doktor olsun ki her testte böyle acaba demekısslar eşim git kan ver dedi başka doktora gitsemde aynı testi istiick sonuçta.velhasıl gittim sağolsun veznedeki arkadaş doktorumzdn daha dikkatli oldğndan kaç haftalk hamilesn dedi..daha belli değil çok yeni dedm nasıl ikili tarama istemiş dedi.daha ultrasonda görnmedi haftaya keseyi görcz inşallah dedm.doktoru aradı.ikili tarama testini yanlış yazmşlar.sadece kan verdim diğer test için.sonucu alıp diğer daha güvenilir oldğnu düşündğm doktora götürcm.
haklı değil mym ama kızlar ya.bu kadar olur mu.ayrıca bu testleri de ben istemştm çarşamba günü vitamn eksiklğm falan var mıdr dedm testlrni yapmadk mı senin dedi öyle yaptı.inşallah arkadşm şimdi verdğm kan negatif çıkar.ya da dediğn gibi erken dönem oldğu için etkisi olmaz.her an yeni bişey öğreniyrz yani.hamile olmayan arkadaşlar da bence baktırsnlar.gebelik önceside bakılan bi değermş.yeni öğrendm.
diğer sayfada yazdğmı kopyaladm kızlar buraya.hakkınzı helal edin.dua edin inşallah.sizde baktrn bence
neymis o değer? ben anlayamadim cnmkısslar eşim git kan ver dedi başka doktora gitsemde aynı testi istiick sonuçta.velhasıl gittim sağolsun veznedeki arkadaş doktorumzdn daha dikkatli oldğndan kaç haftalk hamilesn dedi..daha belli değil çok yeni dedm nasıl ikili tarama istemiş dedi.daha ultrasonda görnmedi haftaya keseyi görcz inşallah dedm.doktoru aradı.ikili tarama testini yanlış yazmşlar.sadece kan verdim diğer test için.sonucu alıp diğer daha güvenilir oldğnu düşündğm doktora götürcm.
haklı değil mym ama kızlar ya.bu kadar olur mu.ayrıca bu testleri de ben istemştm çarşamba günü vitamn eksiklğm falan var mıdr dedm testlrni yapmadk mı senin dedi öyle yaptı.inşallah arkadşm şimdi verdğm kan negatif çıkar.ya da dediğn gibi erken dönem oldğu için etkisi olmaz.her an yeni bişey öğreniyrz yani.hamile olmayan arkadaşlar da bence baktırsnlar.gebelik önceside bakılan bi değermş.yeni öğrendm.
diğer sayfada yazdğmı kopyaladm kızlar buraya.hakkınzı helal edin.dua edin inşallah.sizde baktrn bence
The_new sen söyleyince eski testlere baktim kimyasal olduğu ay doktor bende bakmış o değerlere hepsi iyi demisti
Canım geçmiş olsun. Nette okuduğun herşeyi kendine yorma lütfen. İyi bi doktora git güvenebileceğin bi doktor olsun ki her testte böyle acaba deme
insallah cnm bi de bebegi etkileme ihtimali çok düşük mus kafana takma nolur olumsuzu çağırmacnm sen diyince bende baktım.kimyasal oldğu ay bende de negatifmiş 0.242 ymş.
şimdi 3.531.
inşallah hamilelikten önce olmuştur.
Bende hiç bakilan bir değer değil testlere baktım da. İnşaallah kötü birşey çıkmaz Canım. Ama en iyisi güvendiğin doktora git için rahat etsin. Moral bozmak yok bebis seninle inşaallah sağlıcakla kalınkısslar eşim git kan ver dedi başka doktora gitsemde aynı testi istiick sonuçta.velhasıl gittim sağolsun veznedeki arkadaş doktorumzdn daha dikkatli oldğndan kaç haftalk hamilesn dedi..daha belli değil çok yeni dedm nasıl ikili tarama istemiş dedi.daha ultrasonda görnmedi haftaya keseyi görcz inşallah dedm.doktoru aradı.ikili tarama testini yanlış yazmşlar.sadece kan verdim diğer test için.sonucu alıp diğer daha güvenilir oldğnu düşündğm doktora götürcm.
Hiç Bilmiyorm canım maalesef umarım kötü birşey yokturmerhaba kızlar. birşey sorucam ben salı gunu batgunumdu test yaptırdım beta hcg 55 cıktı. bırgun sonra 105.57 cıktı. progesteronum 44 tu. bugun beta 296.57 cıkarken progesteron 32 ye dustu. doktor sancım olup olmadığını sordu yok dedim. kanamam olursa gel dedi. sizce dusuk tehlikesimi var. dalgalanma normal dedi ama içime kurt düşürdü.
allah allah.insallah bisey yoktur canim.icini ferah tut.daha bebis minnacik ne testi bu kadar.allahin izniyle sag salim buyur canim.kısslar eşim git kan ver dedi başka doktora gitsemde aynı testi istiick sonuçta.velhasıl gittim sağolsun veznedeki arkadaş doktorumzdn daha dikkatli oldğndan kaç haftalk hamilesn dedi..daha belli değil çok yeni dedm nasıl ikili tarama istemiş dedi.daha ultrasonda görnmedi haftaya keseyi görcz inşallah dedm.doktoru aradı.ikili tarama testini yanlış yazmşlar.sadece kan verdim diğer test için.sonucu alıp diğer daha güvenilir oldğnu düşündğm doktora götürcm.
Korunmadık canım bi bebeğim olsun istiyorum halada daha adet olmadım test aldım cesaret edemiyorum korkuyorum ya ;(Kızlar benim kimtasaldan sonra ki ilk adetim olacak ama adet olmadım 4 gün gecikti normal mi acaba
Yapabilirsin bence de bi cesaretKorunmadık canım bi bebeğim olsun istiyorum halada daha adet olmadım test aldım cesaret edemiyorum korkuyorum ya ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?