Yapabilirsin bence de bi cesaretiçin içini yemektense
Canim benim durum da fena ocakta kimyasal oldu onun ustune 1 adet gecti. Simdi 1 gun var digerine. Doktor hsg istedi bi kere kimyasal oldu diye dusunmuyorum suan. 7ayda kimyasal da olsa oldu sonucta. Bu ay ne ilac kullandim ne bisey. Esimin morfoliji kotu cikti o da e vitamini ve keciboynuzu kuru yapiyor sonra ekrar vercek bakalim. Bu ay ovulasyon yaptim net ikinci cizgi yok ates takibine gore de ovulasyon olmadi ama adete 1 gun var. Babam kaza gecirmusti 1 aydir hastanelerdryiz cok stres olduk. Ondan sanirim yumurtlamadim bu ay umut da yok yaniTabikide canm ilkde devlete gittik cok sira bekleyince bizimki gelemedi oyle seye ozele gideriz dedi tam gidicekken hamile oldugumu ogrendim 10 gun sonra iste kimyasal oldu. doktor bikere gerek yok dedi ya oyuzden olmazsa bu ayda gecsin bakalim gideriz kesin zaten. Benden daha cok o hevesliydi cocuk icin simdi taktim ya ben daha cok heveslendimher ay hevesle beklerken tutmayinca moreller sıfır isleride yogun buaralar sıkmakta istemiyoruz neyse artik bakicaz iste canm senin son durum neoldu
Ayyy super super 41 kere maşallahKisslar değerim 802.83 e yükselmiş.3 katından fazla yine.Allah m sağlıkla nasip et inşallah
degerin gayet güzel artmış cnm.merhaba kızlar. birşey sorucam ben salı gunu batgunumdu test yaptırdım beta hcg 55 cıktı. bırgun sonra 105.57 cıktı. progesteronum 44 tu. bugun beta 296.57 cıkarken progesteron 32 ye dustu. doktor sancım olup olmadığını sordu yok dedim. kanamam olursa gel dedi. sizce dusuk tehlikesimi var. dalgalanma normal dedi ama içime kurt düşürdü.
sabah yap eğer yaparsan testiKorunmadık canım bi bebeğim olsun istiyorum halada daha adet olmadım test aldım cesaret edemiyorum korkuyorum ya ;(
Progesteron biraz oynadi ya obdan korktum cnmdegerin gayet güzel artmış cnm.
değer şöyle 20 lere falan düşünce geliyor hemen hemenkizlar kimyasal gebelikten kac gun sonra regloldunuz
The_new iyisin demi biraz daha toplandı mi kafan sakinledin mi ?
Canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleEvet cnm iyiyim elhamdülillah.eşim sağolsun dışarı çıkardı ancak geldik.kabullendim. durumu.bebeğimin gelişimi şuan normal İnşallah.testler de güzel gelirse dahada rahatliicz inşallah
Canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Görelim Mevla'm neyler tatlım. Sen yinede içini ferah tut bu doktorun ne olduğunu en başından öğrenmen gerekiyormuş demek ki bak canın sıkıldı korktun ama hayrı görmeye çalışırsak iyi bi doktor değilmiş ya sen bunu çok geç farketseydin? Ben inanıyorum sende bebiş de iyisiniz daha kesesi görünmeyen bebeye ikili test isteyen doktorun canını sıkmasına izin verme. Yanlış yazılmış vs bunu farketmek veznenin görevi mi? Sen sakin ol inşallah herşey çok güzel olacakAllah razı olsn cnmcm.sabah erkenden başka bi hastaneye gittik.belki bugün test yapılır sonucunu verir die ama malesef onlarda hemen vermiolar.Öyle olunca mecbur bekliicz Çarşamba gününü.salı günü de sorcam inşallah Belki gelmiş olur sonuç.Ama çarşambaya başka doktora randevu aldım.Artık o hastane ve doktora gitmek istemiorm.Çarşamba Belki kese de görünür inşallah.Ne biliim öyle bekliicz sabretcez sukretcez dua etmez inşallah.dua vakti geldi
Hayırlısı neyse o olsun üzme kendini insallh iyi cıkıcak iyi düşün iyi olsun söylemesi kolay yasiyana zor allah yar ve yardımcın olsunAllah razı olsn cnmcm.sabah erkenden başka bi hastaneye gittik.belki bugün test yapılır sonucunu verir die ama malesef onlarda hemen vermiolar.Öyle olunca mecbur bekliicz Çarşamba gününü.salı günü de sorcam inşallah Belki gelmiş olur sonuç.Ama çarşambaya başka doktora randevu aldım.Artık o hastane ve doktora gitmek istemiorm.Çarşamba Belki kese de görünür inşallah.Ne biliim öyle bekliicz sabretcez sukretcez dua etmez inşallah.dua vakti geldi
sen en zor aşamayı hallettinAllah razı olsn cnmcm.sabah erkenden başka bi hastaneye gittik.belki bugün test yapılır sonucunu verir die ama malesef onlarda hemen vermiolar.Öyle olunca mecbur bekliicz Çarşamba gününü.salı günü de sorcam inşallah Belki gelmiş olur sonuç.Ama çarşambaya başka doktora randevu aldım.Artık o hastane ve doktora gitmek istemiorm.Çarşamba Belki kese de görünür inşallah.Ne biliim öyle bekliicz sabretcez sukretcez dua etmez inşallah.dua vakti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?