Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kasıklarım agriyo biraz korkuyorum moralin bozuldu hiç akıntı lekede yok ama yinede çekiliyorum ya bi olsa varya basma

Canim benim durum da fena ocakta kimyasal oldu onun ustune 1 adet gecti. Simdi 1 gun var digerine. Doktor hsg istedi bi kere kimyasal oldu diye dusunmuyorum suan. 7ayda kimyasal da olsa oldu sonucta. Bu ay ne ilac kullandim ne bisey. Esimin morfoliji kotu cikti o da e vitamini ve keciboynuzu kuru yapiyor sonra ekrar vercek bakalim. Bu ay ovulasyon yaptim net ikinci cizgi yok ates takibine gore de ovulasyon olmadi ama adete 1 gun var. Babam kaza gecirmusti 1 aydir hastanelerdryiz cok stres olduk. Ondan sanirim yumurtlamadim bu ay umut da yok yani

degerin gayet güzel artmış cnm.

Canim nolur olumsuz dusunme hemen netten bakinca en ufak basit bir belirtiui kansere kadar yorabiliyorlar. Sakin ol bebisimizi etkileme ama doktor konusunda da tek birine bagli kalma guven de zedelenmis sonucta baska doktora da git The_new

Kisslar cvplarnz güzel yorumlar için ayrı ayrı teşekkür ediorm.Allah razı olsun.inşallah İlk şoku atlattım diyelim.doktor beni ekstra sinirlendrmsti.gözümün içine bakarak ikili tarama istemiş benden.Neyse yarın sabah inşallah yeni doktoruma gitm.randevusz almioms ama sonuç göstercm inşallah alır.bu soyguncu hastaneye kan verdim 100 lira 1 test.Çarşamba sonuç çıkınca çıkcak .inşallah yeni hastane de hemen çıkarsa orda da yaptrcm.çıkmazsa bekliicz nasip.
Inşallah çok erken dönem oldgu için daha umutlym.enfeksiyonu kapalı 1. Ay falan olmuştu inşallah bişey olmaz.olcakla öleceğin çaresi yokmuş sabredip dua edip sonucu bekliicz inşallah.

Canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Allah razı olsn cnmcm.sabah erkenden başka bi hastaneye gittik.belki bugün test yapılır sonucunu verir die ama malesef onlarda hemen vermiolar.Öyle olunca mecbur bekliicz Çarşamba gününü.salı günü de sorcam inşallah Belki gelmiş olur sonuç.Ama çarşambaya başka doktora randevu aldım.Artık o hastane ve doktora gitmek istemiorm.Çarşamba Belki kese de görünür inşallah.Ne biliim öyle bekliicz sabretcez sukretcez dua etmez inşallah.dua vakti geldi

Görelim Mevla'm neyler tatlım. Sen yinede içini ferah tut bu doktorun ne olduğunu en başından öğrenmen gerekiyormuş demek ki bak canın sıkıldı korktun ama hayrı görmeye çalışırsak iyi bi doktor değilmiş ya sen bunu çok geç farketseydin? Ben inanıyorum sende bebiş de iyisiniz daha kesesi görünmeyen bebeye ikili test isteyen doktorun canını sıkmasına izin verme. Yanlış yazılmış vs bunu farketmek veznenin görevi mi? Sen sakin ol inşallah herşey çok güzel olacak

Hayırlısı neyse o olsun üzme kendini insallh iyi cıkıcak iyi düşün iyi olsun söylemesi kolay yasiyana zor allah yar ve yardımcın olsun

sen en zor aşamayı hallettin gerisi çorap söküğü gibi gelir inan bana içini ferah tut. bol bol kutlama yap artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…