Görelim Mevla'm neyler tatlım. Sen yinede içini ferah tut bu doktorun ne olduğunu en başından öğrenmen gerekiyormuş demek ki bak canın sıkıldı korktun ama hayrı görmeye çalışırsak iyi bi doktor değilmiş ya sen bunu çok geç farketseydin? Ben inanıyorum sende bebiş de iyisiniz daha kesesi görünmeyen bebeye ikili test isteyen doktorun canını sıkmasına izin verme. Yanlış yazılmış vs bunu farketmek veznenin görevi mi? Sen sakin ol inşallah herşey çok güzel olacak
Hayırlısı neyse o olsun üzme kendini insallh iyi cıkıcak iyi düşün iyi olsun söylemesi kolay yasiyana zor allah yar ve yardımcın olsun
sen en zor aşamayı hallettingerisi çorap söküğü gibi gelir inan bana içini ferah tut. bol bol kutlama yap artik
artik o seni hissedebiliyordur stres yapma bebis üzülmesin annesiKıyamam kuşumm Yaa.
Varya o sinirim var arada aklıma gelio resmen hastane sınırı acabalar falan.sonra nasip diorum.sabret şükret dua et diyrm.
Sonra da bebeğim büyüyor Yaa diorum.baya büyüdü elhamdülillah.bikaç gün sonra ultrasonda gorcez inşallah.Ne biliim.inşallah sagliklidr bebisim.arada böyle de seviniorm.bakalm hayirlsi inşallah
İnşallah canım Rabbim büyük :)Evet cnm iyiyim elhamdülillah.eşim sağolsun dışarı çıkardı ancak geldik.kabullendim. durumu.bebeğimin gelişimi şuan normal İnşallah.testler de güzel gelirse dahada rahatliicz inşallah
artik o seni hissedebiliyordur stres yapma bebis üzülmesin annesi
İnşallah canım Rabbim büyük :)
Bat ne Zaman? Benim yarın bende bu sabah test yaptım negatif ama umudumu kaybetmedim idrarda çıkması için hcgnin epey yükselmesi gerekiyorKızlar test yaptım negatif çıktı
Canım sana ne kdr sevndm anlatamam hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş doktorlara da çok takılma gittikçe oturur birine devam edersin. Tahlillerini devlet yada araştırma hastanelerinde yaptırabilirsn özelde baya tuzlu olabiliyor. Bende gebelik rutin testlerini yaptrcktm 435 dediler sonra araştrma hastanesnde yaptrdm öğleden sonraydı üstelk akşama çıkmıştı okdar sonç. Sanrm son 802 die yazmştn kan bnmde ilk 114 4 gün sonra 820 4 gün sonra da keseyi görmüştüm 1 hafta sonrada 5 + 6 da alttan bebk ve kalp sesi duyuldu perşembe günü de tahlilleri verrken karından bi bakarmsnz ddm 6+6 da karından bebbk ve kalp atışı duyuldu mucize gibi bişi insan inanamıo içinde bişi olduğuna. Kafaya hiç bişi takma rahat ol o zaman herşey dahada yolunda gidiyor. Ben hala inanamıom hamile oldğuma. Allah diğer arkadaşlara da bu duyguyu tattrsn bizimkini de sağlıklı sonuçlandrsn inşKızlar bencede idrara takılmayın.Ben bat 2 gün geçince kan verdm 83 çıktı Belki test yapsam idrarda cikmazdi yani.
Canm ya cok gecmis olsun. Takma bence oluruna birak bizde oyle yaptik artik hersey allahtan gelir sitreste cok onemliCanim benim durum da fena ocakta kimyasal oldu onun ustune 1 adet gecti. Simdi 1 gun var digerine. Doktor hsg istedi bi kere kimyasal oldu diye dusunmuyorum suan. 7ayda kimyasal da olsa oldu sonucta. Bu ay ne ilac kullandim ne bisey. Esimin morfoliji kotu cikti o da e vitamini ve keciboynuzu kuru yapiyor sonra ekrar vercek bakalim. Bu ay ovulasyon yaptim net ikinci cizgi yok ates takibine gore de ovulasyon olmadi ama adete 1 gun var. Babam kaza gecirmusti 1 aydir hastanelerdryiz cok stres olduk. Ondan sanirim yumurtlamadim bu ay umut da yok yani
Canım sana ne kdr sevndm anlatamam hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş doktorlara da çok takılma gittikçe oturur birine devam edersin. Tahlillerini devlet yada araştırma hastanelerinde yaptırabilirsn özelde baya tuzlu olabiliyor. Bende gebelik rutin testlerini yaptrcktm 435 dediler sonra araştrma hastanesnde yaptrdm öğleden sonraydı üstelk akşama çıkmıştı okdar sonç. Sanrm son 802 die yazmştn kan bnmde ilk 114 4 gün sonra 820 4 gün sonra da keseyi görmüştüm 1 hafta sonrada 5 + 6 da alttan bebk ve kalp sesi duyuldu perşembe günü de tahlilleri verrken karından bi bakarmsnz ddm 6+6 da karından bebbk ve kalp atışı duyuldu mucize gibi bişi insan inanamıo içinde bişi olduğuna. Kafaya hiç bişi takma rahat ol o zaman herşey dahada yolunda gidiyor. Ben hala inanamıom hamile oldğuma. Allah diğer arkadaşlara da bu duyguyu tattrsn bizimkini de sağlıklı sonuçlandrsn inş
Bnm son adete göre bugün 7+4 ama ultrasona göre 7+1 ben dış gebelkte yaşayınca ondan doktor alttan baktı keseyi görmek için bi önceki hafta cuma 5+6 da alttan bebki gördm kalp atşını duydum tam bi hafta sonra bu perşembe de karından göründü maş. Testlerinde inş bi sorun çıkmaz hayırlısıyla doktora görünmeden stres yapma cnmAminn inşallah cnmcm.bende inanamiyrm.şuan artış çok güzel gidio.perşembe keseyi görmeye çağırmıştı.Başka doktora Çarşamba ya randevu aldım.bakalm inşallah bizimde görünür.hayirlsyla.alttan baktrmayi düşünmüyorm ama alttan mi bakıolar cnmcm.
Bi de okudun mu bilmiorm.cmv die bi enfeksiyon çıktı.dua et inşallah sıkıntı olmasın.hamileliktn önce geçirmiş olayim inşallah.
Sen kaçıncı haftadasn bu arada hamilelik takvimini yapsana cnmcm içimz açılsın
Cmv neymişki tam olrak benm testlere baktım yoktu öle bi ibare acaba bnden istememş mi ki onuAminn inşallah cnmcm.bende inanamiyrm.şuan artış çok güzel gidio.perşembe keseyi görmeye çağırmıştı.Başka doktora Çarşamba ya randevu aldım.bakalm inşallah bizimde görünür.hayirlsyla.alttan baktrmayi düşünmüyorm ama alttan mi bakıolar cnmcm.
Bi de okudun mu bilmiorm.cmv die bi enfeksiyon çıktı.dua et inşallah sıkıntı olmasın.hamileliktn önce geçirmiş olayim inşallah.
Sen kaçıncı haftadasn bu arada hamilelik takvimini yapsana cnmcm içimz açılsın
Bnm son adete göre bugün 7+4 ama ultrasona göre 7+1 ben dış gebelkte yaşayınca ondan doktor alttan baktı keseyi görmek için bi önceki hafta cuma 5+6 da alttan bebki gördm kalp atşını duydum tam bi hafta sonra bu perşembe de karından göründü maş. Testlerinde inş bi sorun çıkmaz hayırlısıyla doktora görünmeden stres yapma cnm
İnşallah dediğin gibi çok da bağlı kalmamak lazım test sonuçlarına ve doktorun her dediğine çünkü çevremde iki kişi var ve çocuğunuz özürlü doğar alalım dedi doktorlar aldırmadılat sonunda tosun gibi oğulları oldu ikisinin de nasipMaşallah cnm.darısı başımıza.korktum da zamanla sakinlesio inşallah inşallah.zaman gerçekten herşeyin ilacı.nasip.Ben yine her sonuca hazirliorm kendimi.sonuçta en iyisini Rabbim bilir.Belki testler sorunlu bilemiicz.doğmasını bekliicz.nasip ya.hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olur.ileride Allah nasip ederse ikili tarama testlrnj yaptırmayı düşünmüyorm.bilsen ne olcak sonuçta ama eşim biraz pimpirikli ondan haptirabilnr ihtimali var.Neyse bakalm.hayırlısı inşallah
Cmv neymişki tam olrak benm testlere baktım yoktu öle bi ibare acaba bnden istememş mi ki onu
İnşallah dediğin gibi çok da bağlı kalmamak lazım test sonuçlarına ve doktorun her dediğine çünkü çevremde iki kişi var ve çocuğunuz özürlü doğar alalım dedi doktorlar aldırmadılat sonunda tosun gibi oğulları oldu ikisinin de nasip
Ne güzel haberler bunlar maşallah heo böyle güzel gitsin :)Bnm son adete göre bugün 7+4 ama ultrasona göre 7+1 ben dış gebelkte yaşayınca ondan doktor alttan baktı keseyi görmek için bi önceki hafta cuma 5+6 da alttan bebki gördm kalp atşını duydum tam bi hafta sonra bu perşembe de karından göründü maş. Testlerinde inş bi sorun çıkmaz hayırlısıyla doktora görünmeden stres yapma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?