Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

ayyy ne güzel masallah çok heves yaptım. en yakin zamanda biz de takvim yapariz insallah Salliala
Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda :) benim bu ay yumurta çatladı ya önümüzdeki aya pek umutluyum. Ama kaynanamla büyük babaanne bizde kalıyor... Çalışma günlerine kadar gitmezlerse işim çok zor.. Salon kapısız bi de bizim çünkü nasip kısmet.

Kizlar ben de bu ay kirmizilar gördüm. Ay canim benim de durum oyle Salliala babam tam bir aydir hastanede haftasonlari yaninda ben kaliyorum. 15 gundur kayinvalidem ve kayinpederim bende. Ona ragmen tum zorluklari asip.iliskiye dikkat ettim bu ay da olmadi. Bide atese gore yumurtlamamis olmak da beni strese soktu suan. Doktor problem yok demisti ama aslinda onceden pko vardi bende. Off cok.konustim

Aklına takılıyorsa bi kontrole git 3. Gün. Ama kimyasal sonrası farklılıklar yaşayabilirsin. Bu ilk regl idi bi ay daha bekle olmazsa gidersin

Aklına takılıyorsa bi kontrole git 3. Gün. Ama kimyasal sonrası farklılıklar yaşayabilirsin. Bu ilk regl idi bi ay daha bekle olmazsa gidersin
valla zor gibi canım gitmem çok yoğunum bu ara ama bakalım deniycem artık. ay sormayın ben bütün ay ne zaman yumurtluycam denk gelcek mi derken 1 kere bile hamile kalan canlarımız olunca anladım bunu. zaten çok takıntı durumunda değilim allahtan hep rabbim hayırlı zamanda vericek diyorum daha erken bakalım

Kızlar hamis olmak için çok çalışmaya gerek yok bakin bu ay bunuo öğrendim ben de
Aynen nasip denk gelirse geliyor işte :) benimde ilişki çatlamadan bi gün sonrası gösteriyor şuan. O ilişkide akşam misafirler gelmeden yapılan hop diye ayağa kalkıp banyoya gittiğim birseydi zaten bak bu da tutarsa teori full destekli olacak

belli mi olur canım hayırlısı bakalım :))

sürprizlere haziriz

Ufff daha adet olmadım testede negatif çıktı cumartesi napıcam ya ilk ay bu kadar geciyomu arkadaşlar ;(

Ufff daha adet olmadım testede negatif çıktı cumartesi napıcam ya ilk ay bu kadar geciyomu arkadaşlar ;(

Yumurtlama olup olmadığı biliyor musun ? Takip ettin mi gününü. Normalde herhangi bir sorun var mıydı sende ?

Yumurtlama olup olmadığı biliyor musun ? Takip ettin mi gününü. Normalde herhangi bir sorun var mıydı sende ?
Yumurtlamaya yakın gittim doktora yumurtalar iyi bi sorun yok dedi 7 gün geçti kimyasaldan sonra hiç adet olmadım o yüzden takiyorum kafama ya yine aynısı olur diye senin ne kadar geçti

Bizim bat aynıydı sanırım. Bende bugün kırmızıları gördüm. Ovulasyon testinde çift çizgi görünce çok umutlanmıştım ama nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…