Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

insallah bizde o gunleri goruruz canim.masallah sana bebisine

kizlar kimyasal gebelikten sonra regl cokmu sanciki oluyor.benim normaldede cok agrim olur.bunu dusunemiyorum

Kizlar ya benim halen kahverengi akintim var
kizlar kimyasal gebelikten sonra regl cokmu sanciki oluyor.benim normaldede cok agrim olur.bunu dusunemiyorum
Canim benm cok sancili gecmisti normaldede sancili donem geciriyorum ama kimyasaldan sonra ilk reglm daha sancili olmustu ama ben galiba usuttum ondanda olabilir kisiden kisiye degisir bide bende kahverengi akinti adetim bittikten sonra bir hafta boyunca devam etti

Kızlar kimyasaldan sonra ilk adet geçtiğinde yumurtlama eskisi gibi mi oluyor. Benim 14.gün olurdu şimdi de aynı mı olur acaba?

İnşallah canım senin dualar şimdi daha makbul eksik etme siz nasılsınız annesi bebeği?

Inşallah cnmcm.iyiyiz inşallah ya annemler geldi.dünden beri iş yapiodm evi süpürdüm ettim.inşallah iyiyzdr.bi yanlışlık yapmamsmdr inşallah

Kızlar kimyasaldan sonra ilk adet geçtiğinde yumurtlama eskisi gibi mi oluyor. Benim 14.gün olurdu şimdi de aynı mı olur acaba?

Cnm benm herhangi bi problemm yoktu.yumurtlamamda dediğin gibi 14.gün olurdu genelde ve değişmedi.bigün one bigün geriye gibi ama düzensizlik olmadı yani çok şükür

normale göre biraz daha fazla cnm ama ayaklarina sıcak su koy ağrı kesicini iç atlatilmayacak gibi değil ama ilk gün kanamam çok olmuştu benim saat başı ped değiştirdim nerdeyse ona hazirlikli ol

bemim aklimdaki soruyu sornussun canim.yumurtlama degisirmi acep
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin daha yeni yani düşükten sonra hiç regl görmedin dimi? Eğer öyleyse yumurtlama değişiyor. Benim düşük kanaması başladıktan 19 gün sonra yumurtlamam olmuştu. Dün regl oldum da reglden sonra eski düzen mi diye sormuştum ben

The_new canım tşk ederim cevap için. Netten ov testi sipariş ettim erken gelirse adetten sonra her gün yaparım belki. Bu ay çift çizgiyi yakaladığım halde zamanı tutturamadık işi şansa bırakmıyım
Ayrıca şimdi gördüm de susam tanesine sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…