Ufff daha adet olmadım testede negatif çıktı cumartesi napıcam ya ilk ay bu kadar geciyomu arkadaşlar ;(
Bizim bat aynıydı sanırım. Bende bugün kırmızıları gördüm. Ovulasyon testinde çift çizgi görünce çok umutlanmıştım ama nasip..
insallah bizde o gunleri goruruz canim.masallah sana bebisineCanım sana ne kdr sevndm anlatamam hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş doktorlara da çok takılma gittikçe oturur birine devam edersin. Tahlillerini devlet yada araştırma hastanelerinde yaptırabilirsn özelde baya tuzlu olabiliyor. Bende gebelik rutin testlerini yaptrcktm 435 dediler sonra araştrma hastanesnde yaptrdm öğleden sonraydı üstelk akşama çıkmıştı okdar sonç. Sanrm son 802 die yazmştn kan bnmde ilk 114 4 gün sonra 820 4 gün sonra da keseyi görmüştüm 1 hafta sonrada 5 + 6 da alttan bebk ve kalp sesi duyuldu perşembe günü de tahlilleri verrken karından bi bakarmsnz ddm 6+6 da karından bebbk ve kalp atışı duyuldu mucize gibi bişi insan inanamıo içinde bişi olduğuna. Kafaya hiç bişi takma rahat ol o zaman herşey dahada yolunda gidiyor. Ben hala inanamıom hamile oldğuma. Allah diğer arkadaşlara da bu duyguyu tattrsn bizimkini de sağlıklı sonuçlandrsn inş
İnşallah canım senin dualar şimdi daha makbul eksik etmeBi dahaki ay gormezsn inşallah cnmcm
Ağır kaldırmak etkliyor diye biliyorum ben. Ama döllenmeyi mi yerleşmeyi mi onu tam bilmiyorum.Ağır kaldırınca noluyomuş ki?
Tşk ederim dikkat edeyim bende bu ayAğır kaldırmak etkliyor diye biliyorum ben. Ama döllenmeyi mi yerleşmeyi mi onu tam bilmiyorum.
canim sen naptin? tekrar kan verdin mi?insallah bizde o gunleri goruruz canim.masallah sana bebisine
tatlim kan verdim.degerlerim dusuyomus.dis gebelij degil dediler cok sukur.cok sancılı kanaman olursa gel dedi.korktum bende.canim sen naptin? tekrar kan verdin mi?
Canim benm cok sancili gecmisti normaldede sancili donem geciriyorum ama kimyasaldan sonra ilk reglm daha sancili olmustu ama ben galiba usuttum ondanda olabilir kisiden kisiye degisir bide bende kahverengi akinti adetim bittikten sonra bir hafta boyunca devam ettikizlar kimyasal gebelikten sonra regl cokmu sanciki oluyor.benim normaldede cok agrim olur.bunu dusunemiyorum
Ben şubatın 7 sinde geçirdim normal oluyo benim kanamam da normal di biraz parça Falan gelİyo kırma yanıkizlar kimyasal gebelikten sonra regl cokmu sanciki oluyor.benim normaldede cok agrim olur.bunu dusunemiyorum
Teşekkür ederim canım inşallahinsallah bizde o gunleri goruruz canim.masallah sana bebisine
bemim aklimdaki soruyu sornussun canim.yumurtlama degisirmi acepKızlar kimyasaldan sonra ilk adet geçtiğinde yumurtlama eskisi gibi mi oluyor. Benim 14.gün olurdu şimdi de aynı mı olur acaba?
İnşallah canım senin dualar şimdi daha makbul eksik etmesiz nasılsınız annesi bebeği?
Kızlar kimyasaldan sonra ilk adet geçtiğinde yumurtlama eskisi gibi mi oluyor. Benim 14.gün olurdu şimdi de aynı mı olur acaba?
normale göre biraz daha fazla cnm ama ayaklarina sıcak su koy ağrı kesicini iç atlatilmayacak gibi değilkizlar kimyasal gebelikten sonra regl cokmu sanciki oluyor.benim normaldede cok agrim olur.bunu dusunemiyorum
dış gebelik olmamasina sevindim hayirlisi olsun cnm insallah tez zamanda saglikli bir gebelik olurtatlim kan verdim.degerlerim dusuyomus.dis gebelij degil dediler cok sukur.cok sancılı kanaman olursa gel dedi.korktum bende.
benim sanki 2 gün daha geç oluyo gibi. kimysaldan sonraki 2 ay klomen kullandigim icin erken oldu ama geçen ay ilac kullanmadim 2 gün geç çatladı bakalim bu ay ne olacakbemim aklimdaki soruyu sornussun canim.yumurtlama degisirmi acep
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin daha yeni yani düşükten sonra hiç regl görmedin dimi? Eğer öyleyse yumurtlama değişiyor. Benim düşük kanaması başladıktan 19 gün sonra yumurtlamam olmuştu. Dün regl oldum da reglden sonra eski düzen mi diye sormuştum benbemim aklimdaki soruyu sornussun canim.yumurtlama degisirmi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?