The_new canım tşk ederim cevap için. Netten ov testi sipariş ettim erken gelirse adetten sonra her gün yaparım belki. Bu ay çift çizgiyi yakaladığım halde zamanı tutturamadık işi şansa bırakmıyım
Ayrıca şimdi gördüm de susam tanesine sevgiler
yok canim daha düşmedi. gecen ay ovulasyon yapmistim ama o beni iyice strese soktu bi kanamam olsun kafama gore takilcamCanım yanlış hatırlamıyorsam senin daha yeni yani düşükten sonra hiç regl görmedin dimi? Eğer öyleyse yumurtlama değişiyor. Benim düşük kanaması başladıktan 19 gün sonra yumurtlamam olmuştu. Dün regl oldum da reglden sonra eski düzen mi diye sormuştum ben
Hadi inşaallah :)))Aynen cnm ya sağol.Çarşamba ya az kaldı bakalım goreblck myz susam tanemizi
Kızlar benim adetim gelmedi yine yarın kan testi yaptırcam aklma takıldı
yaptir cnm için rahat ederKızlar benim adetim gelmedi yine yarın kan testi yaptırcam aklma takıldı
Bol heyecanlı dakikalar yinekizlar ben simdi maydanoz süt buhari yapicam insallah şifa olur. ama kaynatirken sütü taşırdım
kizlar ben simdi maydanoz süt buhari yapicam insallah şifa olur. ama kaynatirken sütü taşırdım[/QUOTEaman yanma sakınn :)
Aminnn insallhh ya hepimize ikiz ikiz bebisler versin :))Bol heyecanlı dakikalar yineRabbim acı bu hallerimize güldür yüzlerimizi bende kombi bozulduğunda tencere ile su kaynatmiştim ne uğraştık beaa
annem 2 yıl uğraşmış sonra ona da maydanoz buharını önermişler ben olmuşum hemen :) inşallah şifa olur canım. birde soğan kürü varmış duymuş muydun?kizlar ben simdi maydanoz süt buhari yapicam insallah şifa olur. ama kaynatirken sütü taşırdım
o da ayrı çileBol heyecanlı dakikalar yineRabbim acı bu hallerimize güldür yüzlerimizi bende kombi bozulduğunda tencere ile su kaynatmiştim ne uğraştık beaa
insallah cnm :) soğan kurunu duydum ama soğanı hic sevmem ondan cesaret edemedim yapmaya. en son çare bi gün onu denerim artik insallah gerek kalmazannem 2 yıl uğraşmış sonra ona da maydanoz buharını önermişler ben olmuşum hemen :) inşallah şifa olur canım. birde soğan kürü varmış duymuş muydun?
ayyy kiyamam canim geçmiş olsun çok üzüldüm yaaamerhaba kızlar bende 18 şubatta düşük yaptım reglimi bekliyorum. Daha sonra 2 regl görüp inşallah denemelere başlayacağım. bebeklerim (doğal yolla ikizlerdi) genetiğinde 27 kromozom çıktığı için yaşamamışlar
özel hastaneye gidiyordum doktor araştırmak istedi bebekleri biz kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik, o yüzden kürtaj oldum o sırada genetiğe vermiş oldu doktor.. orada anlaşıldı.ayyy kiyamam canim geçmiş olsun çok üzüldüm yaaaama hayırlısı... insallah sağlıklı bebeklerin olur. 27 kromozom olduğu nasil anlaşıldı?
hayırlısı olsun cnm insallah güzel günler yakındır...özel hastaneye gidiyordum doktor araştırmak istedi bebekleri biz kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik, o yüzden kürtaj oldum o sırada genetiğe vermiş oldu doktor.. orada anlaşıldı.
inşallah canım. ben umutluyum ama.. 6 ay denedik ilk bebeğimizdi.. Doğsalardı sağlıklı olmayacaklardı en azından öyle avutuyoruz kendimizi. Olacak inşallah hepimizin... :)hayırlısı olsun cnm insallah güzel günler yakındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?