Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Aynen cnm ya sağol.Çarşamba ya az kaldı bakalım goreblck myz susam tanemizi

yok canim daha düşmedi. gecen ay ovulasyon yapmistim ama o beni iyice strese soktu bi kanamam olsun kafama gore takilcam

kizlar ben simdi maydanoz süt buhari yapicam insallah şifa olur. ama kaynatirken sütü taşırdım

Yarın gidicem sabahtan bakalım ne olucak dua edin insallh güzel haberler alırım

merhaba kızlar bende 18 şubatta düşük yaptım reglimi bekliyorum. Daha sonra 2 regl görüp inşallah denemelere başlayacağım. bebeklerim (doğal yolla ikizlerdi) genetiğinde 27 kromozom çıktığı için yaşamamışlar

annem 2 yıl uğraşmış sonra ona da maydanoz buharını önermişler ben olmuşum hemen :) inşallah şifa olur canım. birde soğan kürü varmış duymuş muydun?
insallah cnm :) soğan kurunu duydum ama soğanı hic sevmem ondan cesaret edemedim yapmaya. en son çare bi gün onu denerim artik insallah gerek kalmaz

ayyy kiyamam canim geçmiş olsun çok üzüldüm yaaa ama hayırlısı... insallah sağlıklı bebeklerin olur. 27 kromozom olduğu nasil anlaşıldı?

ayyy kiyamam canim geçmiş olsun çok üzüldüm yaaa ama hayırlısı... insallah sağlıklı bebeklerin olur. 27 kromozom olduğu nasil anlaşıldı?
özel hastaneye gidiyordum doktor araştırmak istedi bebekleri biz kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik, o yüzden kürtaj oldum o sırada genetiğe vermiş oldu doktor.. orada anlaşıldı.

özel hastaneye gidiyordum doktor araştırmak istedi bebekleri biz kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik, o yüzden kürtaj oldum o sırada genetiğe vermiş oldu doktor.. orada anlaşıldı.
hayırlısı olsun cnm insallah güzel günler yakındır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…