Haber etYarın gidicem sabahtan bakalım ne olucak dua edin insallh güzel haberler alırım
Geçmiş olsun çok.. Rabbim daha büyük acılar vermesin inşaallah. En yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.merhaba kızlar bende 18 şubatta düşük yaptım reglimi bekliyorum. Daha sonra 2 regl görüp inşallah denemelere başlayacağım. bebeklerim (doğal yolla ikizlerdi) genetiğinde 27 kromozom çıktığı için yaşamamışlar
Haber et[/QUO
Gitmedim sabah adet olmusum gerek kalmadı
Geçmiş olsun Rabb'im sağlıklı evlatlar versin inşmerhaba kızlar bende 18 şubatta düşük yaptım reglimi bekliyorum. Daha sonra 2 regl görüp inşallah denemelere başlayacağım. bebeklerim (doğal yolla ikizlerdi) genetiğinde 27 kromozom çıktığı için yaşamamışlar
amin canım.. teşekkür ederim :)Geçmiş olsun çok.. Rabbim daha büyük acılar vermesin inşaallah. En yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.
hepimize..Geçmiş olsun Rabb'im sağlıklı evlatlar versin inş
En güzeliGünaydın kızlarr bugün negatif düşünceleri bıraksak ya.. üzmeyelim kendimizi hadi.. kendimizi şımartacak oyalayacak şeyler yapalım. regl olan regl bekleyen arkadaşlarıma da bunu tavsiye ediyorum. can sıkmadan hiç negatif şeyler düşünmeden bir gün geçirelim inşallah öpüyorum hepinizii.... GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZ FİLEĞİYLE :)
olur olur istersek oluurrr :))Gecmis olsun canim sana dameyrax cok guzel fikir bayildim bu ruh halinde ne kadar mumkun olur bilmem ama
insan üzülüyor tabi ama sonra yeni umutlar başlıyorNe yalan soyliyim üzüldüm biraz;(
aaa çok ilginç demekki illa 14. gün olcak diye bişey yokBen erken adet olacağım sanirim. Gecen ayda yumurtlama sonrası 12 gündü benim. Akıntımın içinde IP gibi kırmızılık var ince. Aynı böyle başlamıştı önceki ayda.
Aynen canım oldu yanı şimdi de olacak belli sanırım FF ın çizgisinden bi iki gün önce çatladı. Bakalım ne zaman gelecek kırmızılar. Ama doktoru arayıp sorayım diyorum cok mu erken regl için belki gel der 3. Gün için.aaa çok ilginç demekki illa 14. gün olcak diye bişey yok
evet cnm ara sor. belki tarlusaldan dolayi erken olcaktirAynen canım oldu yanı şimdi de olacak belli sanırım FF ın çizgisinden bi iki gün önce çatladı. Bakalım ne zaman gelecek kırmızılar. Ama doktoru arayıp sorayım diyorum cok mu erken regl için belki gel der 3. Gün için.
Evet yine de erken. bu ay bi de tarlusal kullandım ya ben ondan mi bu kadar erken oldu acaba ? Az önce resmen kırmızı kan geldi peceteye. Çok değil ama yatıncaya kadar artar o. Neyse ben yarın doktoru arayıp sorayim bari.Salliala ateş tablona baktim bence senin 14. gün çatlamış ama daha 10 gün olmuş catlayali adet için erken sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?