Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Geçmiş olsun çok.. Rabbim daha büyük acılar vermesin inşaallah. En yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.

Günaydın kızlarr bugün negatif düşünceleri bıraksak ya.. üzmeyelim kendimizi hadi.. kendimizi şımartacak oyalayacak şeyler yapalım. regl olan regl bekleyen arkadaşlarıma da bunu tavsiye ediyorum. can sıkmadan hiç negatif şeyler düşünmeden bir gün geçirelim inşallah öpüyorum hepinizii.... GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZ FİLEĞİYLE :)

En güzeli harika fikir

Ben erken adet olacağım sanirim. Gecen ayda yumurtlama sonrası 12 gündü benim. Akıntımın içinde IP gibi kırmızılık var ince. Aynı böyle başlamıştı önceki ayda.

Ben erken adet olacağım sanirim. Gecen ayda yumurtlama sonrası 12 gündü benim. Akıntımın içinde IP gibi kırmızılık var ince. Aynı böyle başlamıştı önceki ayda.
aaa çok ilginç demekki illa 14. gün olcak diye bişey yok

aaa çok ilginç demekki illa 14. gün olcak diye bişey yok
Aynen canım oldu yanı şimdi de olacak belli sanırım FF ın çizgisinden bi iki gün önce çatladı. Bakalım ne zaman gelecek kırmızılar. Ama doktoru arayıp sorayım diyorum cok mu erken regl için belki gel der 3. Gün için.

evet cnm ara sor. belki tarlusaldan dolayi erken olcaktir

Salliala ateş tablona baktim bence senin 14. gün çatlamış ama daha 10 gün olmuş catlayali adet için erken sanki

Salliala ateş tablona baktim bence senin 14. gün çatlamış ama daha 10 gün olmuş catlayali adet için erken sanki
Evet yine de erken. bu ay bi de tarlusal kullandım ya ben ondan mi bu kadar erken oldu acaba ? Az önce resmen kırmızı kan geldi peceteye. Çok değil ama yatıncaya kadar artar o. Neyse ben yarın doktoru arayıp sorayim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…