Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

heveslendirmek istemem ama yerlesme kanamasi olmasin sakin bakalim yarin ateşin düşecek mi

The_new canım sen bugün mü gidecektin doktora ??

Yok cnm yarın gitcm inşallah.uyuz hastane sonuç 3 gün sonra çıkar demişti.Bende ona göre yeni doktora randevu almstm.Bugün aradm.cuma günü çıkcak diolar.harbi uyurlar yani.Acaba cuma günü sonuçla mi gitsem dedm eşim yine gidersn dedi.Öyle yarın gitcem bakalım ne diick doktor.inşallah keseyi görürüz.inşallah enfeksiyon hakkında güzel bilgiler verir.hayirlsi bakalım beklyrz

bence de yarin bi git cnm insallah hersey güzel olur

kizlar kimyasal gebeligim hala devam ediyor ve kanamam baslamadi.ne zaman baslar acaba

Hadi inşaallah güzel haberler ver bize :) inanıyorum sorunsuz geçecek doktor da içini ferahlatsın git yarın sonra sonucu da gösterirsin yada ararsın olmadı öyle söylersin sonucu.

Hadi inşaallah güzel haberler ver bize :) inanıyorum sorunsuz geçecek doktor da içini ferahlatsın git yarın sonra sonucu da gösterirsin yada ararsın olmadı öyle söylersin sonucu.
İnşallah canım hadi hayırlısı olsun ... birde ne olursa olsun doktorun söylediği doğru bile olsa verecek olan Allah. ondan isteyelim hepimiz. çocuğunuz olmaz diyen arkadaşlarımızın bebkleri oluyor. bizi haberdar et

Benim de deger 20ye dustu kanama basladi ertesi gun hemen. Bu ay benim ovulasyondan 4 gun sonra kanama basladi. Cuma ovulasyon oldu pazar lekelenme o da wcde peceteye gelen bugun 4e kadar ses yoktu.simdi yine hafiften basladi gibi. Iyice dengem bozuldu sanirim. Ovulasyondan 14 gun sonra adet olunur bu neyin nesi anlamadim. Takvime gore normal adet gunumu bgn 3 gun gecti. Hala sokulmedi adetim

Ben erken adet olacağım sanirim. Gecen ayda yumurtlama sonrası 12 gündü benim. Akıntımın içinde IP gibi kırmızılık var ince. Aynı böyle başlamıştı önceki ayda.
Düzenin değişti yanı seninde olsun hic değilse anliya biliyorsun

Düzenin değişti yanı seninde olsun hic değilse anliya biliyorsun
Evet takip edince düzenli bir yorum getiriyorum. Doktor ne diyecek bakalım bi sorarım ona da yarın. Bende zaten pko var düzen yok canım sadece kimyasal sonrası olan bir durum değil. Aralık 1 de başlamıştı benimki 4 ay geçti..

23 gün sonra regl oldum hemen ya bir ortası yok bende de
olsun kız ne güzel aradaki farki kapattin hemen çalışmalara başlarsın bu ay benim de dün çok kasık ağrım oldu bugün ateş hafif yükselmiş ama akıntı yoktu yumurtami catladi acaba diye içim içimi yiyor çünkü 2 gündür çalışma filan da olmadi insallah catlamamistir daha. erken zaten aslinda 11. gündü dün benim 14. günden önce catlamaz normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…