Evet canım şimdi baktım da sen bugünü ne olur ne olmaz bi değerlendir. Öncesinde var merak etme 3 gün yaşar spermler zaten. Yükseliş iyi gidiyir cidden erken çatlayabilr.olsun kız ne güzel aradaki farki kapattinhemen çalışmalara başlarsın bu ay benim de dün çok kasık ağrım oldu bugün ateş hafif yükselmiş ama akıntı yoktu yumurtami catladi acaba diye içim içimi yiyor çünkü 2 gündür çalışma filan da olmadi insallah catlamamistir daha. erken zaten aslinda 11. gündü dün benim 14. günden önce catlamaz normalde.
bugünden sonra catlarsa ovu testi yapiyorum yakalarim insallah.Evet canım şimdi baktım da sen bugünü ne olur ne olmaz bi değerlendir. Öncesinde var merak etme 3 gün yaşar spermler zaten. Yükseliş iyi gidiyir cidden erken çatlayabilr.
Bende ovu sipariş ettim 20 tane ovu. 2 tane erken gebelik testi 7 tane de normal test toplam 27 liraya aldım. Baya tedarikliyim bu aybugünden sonra catlarsa ovu testi yapiyorum yakalarim insallah.
Masallah bu ay baya bi tedariklisin bende siparis edicem beklemekle olmuyomus hicdegilmi bilirsin neykn neoldugunu kafan rahat olurBende ovu sipariş ettim 20 tane ovu. 2 tane erken gebelik testi 7 tane de normal test toplam 27 liraya aldım. Baya tedarikliyim bu ay
Takip iyi oluyor canımMasallah bu ay baya bi tedariklisin bende siparis edicem beklemekle olmuyomus hicdegilmi bilirsin neykn neoldugunu kafan rahat olur
Canim 41 kere maşallah super haber bunlar. Cok sevindim. Dua et bizlere de canimpassionete cnm benmde lekelenme 7 8 güne kadar sürmüştü.dvm ederse doktora bi git derim.yeniden kimyasal olma ihtimali var Die söylemişlerdi.
Kisslar bugün doktora gittik keseyi gördük teyzeleri çok şükür.dua edin inşallah sagliklidir.cuma günü tekrar bakalım dedi doktorumz.Yeni doktoruma iyi inşallah.birsürü anlatti beslememle alakalı neler yapmam gerekio falan.beğendim.inşallah güzel dvm eder.
Senin bu ay leke şeklinde geçecek sanırım. Bekle bakalım bi iki gün daha ne olacak. Söktürücü çay dener misin ? Adaçayı nane maydanoz filan iyi geliyor bunlarKizlar benim adet? Iyice sasirdi pazar leke sali leke hala sokulmedi. Bu ara doktora da gitmiyorum kafam cok karışık.The_new bgn sanirim senin kontrol haber ver bize de
Maaşallah subhanallahpassionete cnm benmde lekelenme 7 8 güne kadar sürmüştü.dvm ederse doktora bi git derim.yeniden kimyasal olma ihtimali var Die söylemişlerdi.
Kisslar bugün doktora gittik keseyi gördük teyzeleri çok şükür.dua edin inşallah sagliklidir.cuma günü tekrar bakalım dedi doktorumz.Yeni doktoruma iyi inşallah.birsürü anlatti beslememle alakalı neler yapmam gerekio falan.beğendim.inşallah güzel dvm eder.
Canım hadi gözün aydın çok sevindim yakında bebeği görür kalp atışını da duyarsın inşallahpassionete cnm benmde lekelenme 7 8 güne kadar sürmüştü.dvm ederse doktora bi git derim.yeniden kimyasal olma ihtimali var Die söylemişlerdi.
Maaşallah subhanallahya çok güzel gordük bunları da. Çok dikkat et kendine ve bebise. Doktoru begenmebe de sevindim eline doğsun bebişin
Canım hadi gözün aydın çok sevindim yakında bebeği görür kalp atışını da duyarsın inşallah
Duamdasın Rabbim doldurmasın gülen yüzünü inşaallah güzel gidecek herşeyElhamdülillah cnm.darısı en güzel şekilde başınıza jnsallah.inşallah sagliklyzdr dua edin
Bakalim canim dunden beri hala kipirti yok gelmezse denicem biseylerSenin bu ay leke şeklinde geçecek sanırım. Bekle bakalım bi iki gün daha ne olacak. Söktürücü çay dener misin ? Adaçayı nane maydanoz filan iyi geliyor bunlar
Susam tanesi o noktacıkların olduğu yerde mi yani? Miniminnacığımız sağlıkla gelsin inşallah maşallah canımpassionete cnm benmde lekelenme 7 8 güne kadar sürmüştü.dvm ederse doktora bi git derim.yeniden kimyasal olma ihtimali var Die söylemişlerdi.
Susam tanesi o noktacıkların olduğu yerde mi yani? Miniminnacığımız sağlıkla gelsin inşallah maşallah canım
bende de 5 tane gebelik 1 tane erken gebelik testi varBende ovu sipariş ettim 20 tane ovu. 2 tane erken gebelik testi 7 tane de normal test toplam 27 liraya aldım. Baya tedarikliyim bu ay
ooohhh masallah ne guzelpassionete cnm benmde lekelenme 7 8 güne kadar sürmüştü.dvm ederse doktora bi git derim.yeniden kimyasal olma ihtimali var Die söylemişlerdi.
Masllah canm benimAynen cnm noktacklrn oldgu yerde.inşallah cnm Allah razı olsun.dua edin inşallah.dualrmdsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?