Bide unuttum yazmayı bana geç döllenme denilmişti Dr tarafı dan 6 +3 te kalp atışını duymuştumHanımlar iyi geceler.bhcg 153 çıktı .sanırım kimyasal bi gebelik .kürtaja
kese oluştuktan sonramı ihtiyaç duyuluyor.inşallah gerek kalmaz yaaaa
Adetim cumartesi olmasi lazim canım 2gün erkende geliyor bazen ama geçmez hiç anlayacağın cumartesi gelmezse günüm geçmiş olacak hayırlısı bakalım sen nasılsın değişiklik var miKaç gün var adete peki ? Ay inşaallah hadi umut ol sende bize :)
Ook kalmamış birşey. ben bir kere degerlendirebildim maalesef yumurtlamayı... Nasip tabii yılbaşında belli olur artık benimkine var daha çok :)Adetim cumartesi olmasi lazim canım 2gün erkende geliyor bazen ama geçmez hiç anlayacağın cumartesi gelmezse günüm geçmiş olacak hayırlısı bakalım sen nasılsın değişiklik var mi
Merhbalar kızlar
Kasım ayında çok güzel heyecanlar yaşadım ama maalesef ki çok kısa sürdü.adet başladı zannettim sonra hamile oldgmu öğrendim daha sonra düşük yaptgmi öğrendim bunların hepsi 1 hafta içerisinde oldu.daha sonra doktor günlüklrm başladı.ilk gittiğim kadın dogumcu 2 3 ay korun dedi.şaşırdım.tabiki doktor değiştirdim.şimdi 1 ay korunsan iyi olur rahim kendini toplasın diyor.beta hcg henüz sıfırlanmadi.doktoruma da güveniyorum ama beklemek çok zorO kadar karışık duygular yaşıyorum ki anlatamam bazen umut bazen umutsuzlk yaşıyorum.acabalarm hiç bitmiyor.yeniden çift çizgileri ne zaman görebilcm çok merak ediyrm.
Gelin birbirimize destek olalım.yaşadıklarımızı paylaşalım ve umutlarımızı arttıralım
Kizlaar benim hala ovulasyon testlerin negatif gosteriyorbenim cuma günü beta hgc 1.3 oldu. mantar da oldum aksi gibi cok fena, hap kullanicam ama işimi garantiye almak icin kanamanin başlamasını bekliyorum telaşım birazda ondan. duygudan duyguya geciş yaptım zaten 1 haftada, duygu yönünden karma karışık oldum
Kimyasal sonrası kayabilir yapmaya devam et koyulaşma var mı ?? Hoş bu da pek güvenilir değil benim çift çizgiden önceki gün yok denecek kadar silikti...Kizlaar benim hala ovulasyon testlerin negatif gosteriyorbu ay yumurtlama olmayacak mi acaba? 17. Gun bugun hala yok onceden 14-15. Gun olurdu
Hoşgeldin :) şimdi bat ne zaman senin ? Herhangi bir problemin yoktu demi doğal yolla gebe kalmıştın ?Arkadaşlar ben geldim hoşgeldim inşallah.Kimyasal gebelik sonrası aranızdayım birkaçgündür yoktuum.Sizleride merak ettim.
Bir kac gundur silik hic koyulasmadi.. ilk defa boyle oldu baya degisti duzenimKimyasal sonrası kayabilir yapmaya devam et koyulaşma var mı ?? Hoş bu da pek güvenilir değil benim çift çizgiden önceki gün yok denecek kadar silikti...
bak ne guzel kendi düzenini bilen biriymissin. Kimyasalın bi etkisidir belki 18 19. Günlerde bile çatlama olabiliyor benim olmuştu öyle gebe kaldığım ay. Dizin klomen ile geliştirdiğimiz halde o kadar geç çatladı.Bir kac gundur silik hic koyulasmadi.. ilk defa boyle oldu baya degisti duzenim
Kizlaar benim hala ovulasyon testlerin negatif gosteriyorbu ay yumurtlama olmayacak mi acaba? 17. Gun bugun hala yok onceden 14-15. Gun olurdu
Geçmeden test yapmam diyenlerden misinSlm kızlar bugün 28. Günüm bitti göğüslerim dahada şişti ağrıyor sabahtan buyana adet ağrım var ara ara hayırlısı bakalım gelişmeleri yazarım
Arkadaşlar ben geldim hoşgeldim inşallah.Kimyasal gebelik sonrası aranızdayım birkaçgündür yoktuum.Sizleride merak ettim.
The_new olmadın mı sen hala adet canım ? Ama evet normaldir bence de değişikler olması vücudumuz da saşmıştır..
Hmm tüh ha beklemeye devam yani.. Bi an önce gelseydi de çalışmalar başlasaydıAyy maalesef yaa
Gelio die ovulasyon da yapmadm
Kalakaldm yaniii
Ya hic olmazsa diye korkuyorum :)bak ne guzel kendi düzenini bilen biriymissin. Kimyasalın bi etkisidir belki 18 19. Günlerde bile çatlama olabiliyor benim olmuştu öyle gebe kaldığım ay. Dizin klomen ile geliştirdiğimiz halde o kadar geç çatladı.
Hmm tüh ha beklemeye devam yani.. Bi an önce gelseydi de çalışmalar başlasaydıovulasyon belirtin var mı ?
Slm kızlar bugün 28. Günüm bitti göğüslerim dahada şişti ağrıyor sabahtan buyana adet ağrım var ara ara hayırlısı bakalım gelişmeleri yazarım
Ya hic olmazsa diye korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?