Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Hanımlar iyi geceler.bhcg 153 çıktı .sanırım kimyasal bi gebelik .kürtaja
kese oluştuktan sonramı ihtiyaç duyuluyor.inşallah gerek kalmaz yaaaa
Bide unuttum yazmayı bana geç döllenme denilmişti Dr tarafı dan 6 +3 te kalp atışını duymuştum

Kaç gün var adete peki ? Ay inşaallah hadi umut ol sende bize :)
Adetim cumartesi olmasi lazim canım 2gün erkende geliyor bazen ama geçmez hiç anlayacağın cumartesi gelmezse günüm geçmiş olacak hayırlısı bakalım sen nasılsın değişiklik var mi

Adetim cumartesi olmasi lazim canım 2gün erkende geliyor bazen ama geçmez hiç anlayacağın cumartesi gelmezse günüm geçmiş olacak hayırlısı bakalım sen nasılsın değişiklik var mi
Ook kalmamış birşey. ben bir kere degerlendirebildim maalesef yumurtlamayı... Nasip tabii yılbaşında belli olur artık benimkine var daha çok :)

Arkadaşlar ben geldim hoşgeldim inşallah.Kimyasal gebelik sonrası aranızdayım birkaçgündür yoktuum.Sizleride merak ettim.

Kizlaar benim hala ovulasyon testlerin negatif gosteriyor bu ay yumurtlama olmayacak mi acaba? 17. Gun bugun hala yok onceden 14-15. Gun olurdu

Kizlaar benim hala ovulasyon testlerin negatif gosteriyor bu ay yumurtlama olmayacak mi acaba? 17. Gun bugun hala yok onceden 14-15. Gun olurdu
Kimyasal sonrası kayabilir yapmaya devam et koyulaşma var mı ?? Hoş bu da pek güvenilir değil benim çift çizgiden önceki gün yok denecek kadar silikti...

Bir kac gundur silik hic koyulasmadi.. ilk defa boyle oldu baya degisti duzenim
bak ne guzel kendi düzenini bilen biriymissin. Kimyasalın bi etkisidir belki 18 19. Günlerde bile çatlama olabiliyor benim olmuştu öyle gebe kaldığım ay. Dizin klomen ile geliştirdiğimiz halde o kadar geç çatladı.

Takma cnm kafana normal günlerimzn değişmesi bende hâlâ adet olamadm bi olsam yumurtladgmi da zannetmiorm su an yani kanamann son gunlernde yumurtladgmi düşünüyorum.en güzeli düşünmemek aslında

Slm kızlar bugün 28. Günüm bitti göğüslerim dahada şişti ağrıyor sabahtan buyana adet ağrım var ara ara hayırlısı bakalım gelişmeleri yazarım

Arkadaşlar ben geldim hoşgeldim inşallah.Kimyasal gebelik sonrası aranızdayım birkaçgündür yoktuum.Sizleride merak ettim.

Cnmcm naaptn doktora gittin mi
Hamile görünüosn yoksa yanlış mi düşündün.güzel haberlerle mi geldin bize

Ya hic olmazsa diye korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…