İlaç kullanacağım için rahatım sonuc verir zaten kontol de olacak bu ay yoksa çok zr oluyor evet hep yüksek çünkü lh.bende de 5 tane gebelik 1 tane erken gebelik testi varpcolu olanlarda ovu testi doğru sonuç veriyor mu cnm?
ohhhh valla ne güzelmişDoktoru aradım 21 günden kısa olmadığı surece sorun yok tarlusal bittikten 2 3 gün sonra normal 5. Gün klomene başla bitince 1 gün bekle kontrole gel dediaradığımda direk doktorla konuşmak hoşuma gidiyor merhaba saliha hanim diyerek açınca telefonu işte bu ya diyorum :)
ooo iyi o zamanİlaç kullanacağım için rahatım sonuc verir zaten kontol de olacak bu ay yoksa çok zr oluyor evet hep yüksek çünkü lh.
masallah canim@passionete cnm benmde lekelenme 7 8 güne kadar sürmüştü.dvm ederse doktora bi git derim.yeniden kimyasal olma ihtimali var Die söylemişlerdi.
Kisslar bugün doktora gittik keseyi gördük teyzeleri çok şükür.dua edin inşallah sagliklidir.cuma günü tekrar bakalım dedi doktorumz.Yeni doktoruma iyi inşallah.birsürü anlatti beslememle alakalı neler yapmam gerekio falan.beğendim.inşallah güzel dvm eder.
ooohhh masallah ne guzelbu sefer hangi hastane hangi doktora gittin?
Masllah canm benimcok sevindim bebisle kendine cok dikkat et dualarim sizinle. Umarim iyi bi doktorada denk gelirsin yakinda kendinide iyice belli eder göbüsler fln buyuyr darisi bizim basimiza
kizlar ovi testlwri hem iyi hem kotu.ben bu ay ovi testi yaptim.surekli cift cizgi cikti sonrada suphelenip gebelik testi derken kimyasal oldugunu ogrendim..ogrenmesem belki daha iyi olurdu. adet olurdum anlamazdimMasallah bu ay baya bi tedariklisin bende siparis edicem beklemekle olmuyomus hicdegilmi bilirsin neykn neoldugunu kafan rahat olur
Ama sonucta biliyosun kimyasal oldugunu 3 kimyasal gebelkten sonra doktor altina aliniyo demekki sorun oldugu ortaya cikiyo kimyasal oldugunu bilmek bile bisey cunku doktorum dedi eger uc dusuk yaparsan ozman bi sorun vardir simdi bisey yapamayiz dedi belki ilac vericek yada igne fln dusmemesi icin hic degilmi bilirsin ona gore tedavisi olur. Sen yine kontrol altina al kendini evet ozmanda kotu bi duygu ama yapicak bisey yok canm benim hersey allahtankizlar ovi testlwri hem iyi hem kotu.ben bu ay ovi testi yaptim.surekli cift cizgi cikti sonrada suphelenip gebelik testi derken kimyasal oldugunu ogrendim..ogrenmesem belki daha iyi olurdu. adet olurdum anlamazdim
Ohh neguzel iste insallah boyle devam eder aklin neye uyduysa o onemli icine sindiyse kafanda rahat olur aklin kalmaz enazindan simdiden herseyi kontrol altina almasi neguzel kimi doktorlar bunu yapmiuo sanki karsilarinda on tane cocuk dogurmus insanlar gibi davraniyo bilgi vermiyolar sen devam et bu doktoraKisslar inşallah burda hep hamilelik muhabbetlrne döneriz en yakın zamanda
Tinaztepe hastanesi aylin hnm â gittim cnmcm.ama doktor Bugün Buca tıp tayms ondan oraya gittim.cuma tinaztepeye gitcm.öyle iki yerde gezio doktor.inşallah bakalım sonuçlarmz da güzel gelir.bebesimzde sağlıklı olur.bizde sağlıklı olurz.dua edelim inşallah
Allah razı olsn cnmcm darısı en yakın zamanda basinza.Bu doktor u beğendim iyi gibi inşallah böyle de dvm eder.Bu doktorda doğum yapan tanidklrm ve var.Daha ilk günden kilomu tartti.Nasıl beslenmem gerektgni birsürü şeyi anlattı.folbiol yerine b12 li iyotlu folio verdi jodid ı bırak dedi.Ne biliim işini ciddi yapan ama işini yapan biri.en önemlisi kendini güvende hissetmek bence o güveni de verdi şuan.inşallah dvm eder
Ohh neguzel iste insallah boyle devam eder aklin neye uyduysa o onemli icine sindiyse kafanda rahat olur aklin kalmaz enazindan simdiden herseyi kontrol altina almasi neguzel kimi doktorlar bunu yapmiuo sanki karsilarinda on tane cocuk dogurmus insanlar gibi davraniyo bilgi vermiyolar sen devam et bu doktora
benim kuzenim de aylin hanima gidiyordu iyi bi doktor
Duamdasın Rabbim doldurmasın gülen yüzünü inşaallah güzel gidecek herşey
ben bunu bilmiyodum canim.ovi testine tovbe etmistim.tovbemi bozsammi ne yapsam..Ama sonucta biliyosun kimyasal oldugunu 3 kimyasal gebelkten sonra doktor altina aliniyo demekki sorun oldugu ortaya cikiyo kimyasal oldugunu bilmek bile bisey cunku doktorum dedi eger uc dusuk yaparsan ozman bi sorun vardir simdi bisey yapamayiz dedi belki ilac vericek yada igne fln dusmemesi icin hic degilmi bilirsin ona gore tedavisi olur. Sen yine kontrol altina al kendini evet ozmanda kotu bi duygu ama yapicak bisey yok canm benim hersey allahtan
ben bunu bilmiyodum canim.ovi testine tovbe etmistim.tovbemi bozsammi ne yapsam..
canım umut oldun bana.. yaa inşallah sağlıkla gelir bebişinn .. kalp atışını duymak için ne zaman gideceksin?Elhamdülillah cnm.darısı en güzel şekilde başınıza jnsallah.inşallah sagliklyzdr dua edin
günayydın canım biz erkenciyiz sanırım :)Günaydın kısslar
Hayırlı sabahlar
Nasilsnz neler yapiosnz
bu ovu testini bende alıcam galiba ama kürtaj sonrası regli görmedim daha acaba değerler garip mi çıkar 2.regli görünce mi başlasam? siz ne zaman aldınız kızlar?ben bunu bilmiyodum canim.ovi testine tovbe etmistim.tovbemi bozsammi ne yapsam..
Çok uykum var her yerim agriyor üşüyorum regl fena vurdu bu ay.. Sen nasıl erkenden kalktın hamiş zeynep uykunu aldın mı ?Günaydın kısslar
Hayırlı sabahlar
Nasilsnz neler yapiosnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?