Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Doktoru aradım 21 günden kısa olmadığı surece sorun yok tarlusal bittikten 2 3 gün sonra normal 5. Gün klomene başla bitince 1 gün bekle kontrole gel dedi aradığımda direk doktorla konuşmak hoşuma gidiyor merhaba saliha hanim diyerek açınca telefonu işte bu ya diyorum :)

ohhhh valla ne güzelmiş

masallah canim

Kisslar inşallah burda hep hamilelik muhabbetlrne döneriz en yakın zamanda

ooohhh masallah ne guzel bu sefer hangi hastane hangi doktora gittin?

Tinaztepe hastanesi aylin hnm â gittim cnmcm.ama doktor Bugün Buca tıp tayms ondan oraya gittim.cuma tinaztepeye gitcm.öyle iki yerde gezio doktor.inşallah bakalım sonuçlarmz da güzel gelir.bebesimzde sağlıklı olur.bizde sağlıklı olurz.dua edelim inşallah

Masllah canm benim cok sevindim bebisle kendine cok dikkat et dualarim sizinle. Umarim iyi bi doktorada denk gelirsin yakinda kendinide iyice belli eder göbüsler fln buyuyr darisi bizim basimiza

Allah razı olsn cnmcm darısı en yakın zamanda basinza.Bu doktor u beğendim iyi gibi inşallah böyle de dvm eder.Bu doktorda doğum yapan tanidklrm ve var.Daha ilk günden kilomu tartti.Nasıl beslenmem gerektgni birsürü şeyi anlattı.folbiol yerine b12 li iyotlu folio verdi jodid ı bırak dedi.Ne biliim işini ciddi yapan ama işini yapan biri.en önemlisi kendini güvende hissetmek bence o güveni de verdi şuan.inşallah dvm eder

Masallah bu ay baya bi tedariklisin bende siparis edicem beklemekle olmuyomus hicdegilmi bilirsin neykn neoldugunu kafan rahat olur
kizlar ovi testlwri hem iyi hem kotu.ben bu ay ovi testi yaptim.surekli cift cizgi cikti sonrada suphelenip gebelik testi derken kimyasal oldugunu ogrendim..ogrenmesem belki daha iyi olurdu. adet olurdum anlamazdim

kizlar ovi testlwri hem iyi hem kotu.ben bu ay ovi testi yaptim.surekli cift cizgi cikti sonrada suphelenip gebelik testi derken kimyasal oldugunu ogrendim..ogrenmesem belki daha iyi olurdu. adet olurdum anlamazdim
Ama sonucta biliyosun kimyasal oldugunu 3 kimyasal gebelkten sonra doktor altina aliniyo demekki sorun oldugu ortaya cikiyo kimyasal oldugunu bilmek bile bisey cunku doktorum dedi eger uc dusuk yaparsan ozman bi sorun vardir simdi bisey yapamayiz dedi belki ilac vericek yada igne fln dusmemesi icin hic degilmi bilirsin ona gore tedavisi olur. Sen yine kontrol altina al kendini evet ozmanda kotu bi duygu ama yapicak bisey yok canm benim hersey allahtan

Ohh neguzel iste insallah boyle devam eder aklin neye uyduysa o onemli icine sindiyse kafanda rahat olur aklin kalmaz enazindan simdiden herseyi kontrol altina almasi neguzel kimi doktorlar bunu yapmiuo sanki karsilarinda on tane cocuk dogurmus insanlar gibi davraniyo bilgi vermiyolar sen devam et bu doktora

Aynen cnm ya.bunu yiyeyim mi bunu içeyim mi.Şu testi yapsak mı bunu mu kullansam.Bu soruları bi doktora sormak çok acı yani.doktor olsam utanırım herhalde

ben bunu bilmiyodum canim.ovi testine tovbe etmistim.tovbemi bozsammi ne yapsam..

ben bunu bilmiyodum canim.ovi testine tovbe etmistim.tovbemi bozsammi ne yapsam..

Aynen dikkat etmek lazım cnmcm.ondan bat ta kan testi yapmak en garanti sonuc.20 30 idrar da cikmio ama kan da olunca gebelik oluo yani.sen yine kendini dinle bi sıkıntı hissedersen doktora git.

bu ovu testini bende alıcam galiba ama kürtaj sonrası regli görmedim daha acaba değerler garip mi çıkar 2.regli görünce mi başlasam? siz ne zaman aldınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…