Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

bu ovu testini bende alıcam galiba ama kürtaj sonrası regli görmedim daha acaba değerler garip mi çıkar 2.regli görünce mi başlasam? siz ne zaman aldınız kızlar?
Ben hemen başladım senin kürtaj ilei aldılar kendiliğinden düşmedi mi ?

canım umut oldun bana.. yaa inşallah sağlıkla gelir bebişinn .. kalp atışını duymak için ne zaman gideceksin?

2 hafta sonraya randevu verdi cnm inşallah bakalım.Yarın da gitcm tahlil sonucum vardı onun için.o zamanda keseye tekrar bakıp kaç haftalk oldgnu soyliick.bakalım İnşallah sagliklidr bebisimz dua edin.darısı en yakın zamanda size inşallah

Çok uykum var her yerim agriyor üşüyorum regl fena vurdu bu ay.. Sen nasıl erkenden kalktın hamiş zeynep uykunu aldın mı ?

Sorma almadm uykumu da pek ama uyuyamiorm da eşim giderken uyanınca uyuyamadm bi daha.leyla leyla takiliyrm yani

bu ovu testini bende alıcam galiba ama kürtaj sonrası regli görmedim daha acaba değerler garip mi çıkar 2.regli görünce mi başlasam? siz ne zaman aldınız kızlar?

Cnm bende üstünden bi regl geçtikten sonra teste basladm.doktorum zaten körün demişti ama ilk regl. Olana kadar ki yumurtlamayi akintidan tahmin etmiştim

canim ben ilk denedigim ay kimyasal gebelik yasadim.adetin 7. gunu basladim.11.gun cift cizgiyi gordum.zaten ondan sonra hep cift cizgiydi..halada gebelik devam ediyo hala kanamam olmadi.cildiricam artik

Yorma kendini canım dinlen uzan bol bol uyumadan da eğilip uzanma çok.

Sorma ya iş yaparsın da uzanmaz msn.Ama kontrollu eğilip uzandgmi düşünüyrm.İnşallah bişey olmaz.Çok da yatmak istemiyorum.zaten sağolsun beni yatircam bi kocam da yok

Kalsiyum önemli tabi

Ya yaa sorma.sağolsun bu doktorum tam bana göre kilo kontrolumu de yaptı sabah akşam 1 bardak süt akşam 8 den sonra yemek yok dedi ama ilk günden kadının sözünü cignedim..anında 400 gr olarak geri döndü.nasıl yapcam bilmiorm eşim geç gelio.Artık onu baklemiicm yani yapcak bişey yok.eşimde noolcak kilo alsan dio şaşkın

Ya 10-11 de yatıyorsan problem yok ama daha geç yatıyorsan 8 çok erken değil mi? Aldığın kilo ancak 1 hafta sonra terazide görünür canım o 400 gr ödem olsa gerek. Hamilelikte kilo almak benimde kabusum ama erkekler nolcak ki diyolar işte rahat adamlar hayat onlara güzel

canim ben ilk denedigim ay kimyasal gebelik yasadim.adetin 7. gunu basladim.11.gun cift cizgiyi gordum.zaten ondan sonra hep cift cizgiydi..halada gebelik devam ediyo hala kanamam olmadi.cildiricam artik
bende bekliyom regli ne zazandır bekliyosun? bişiyler içiyo musun söktürücü falan?

Ben hemen başladım senin kürtaj ilei aldılar kendiliğinden düşmedi mi ?
yok düşmedi canım.. kürtaj olmak zorunda kaldım.. ama diğer türlü belki de daha travmatik olabilirdi benim için bilmiyorum. 9 haftalık + 2-3 gün bebek 6 haftalık gözüküyordu o yüzden hemen almaya karar verdik

ayyy inşallah hadi bakalım testlerinde güzel sonuçlar çıkar inşallah... haber et bize de aramızdaki nazar boncuğusun şuan.. Maşallah diyelimmm.. maşallah maşallah maşallah

Aynen cnm öyle.Dün gece sadece geç yattım 12 gibi normalde 10 buçukta uykum gelio.ama gece sürekli tuvalete kalkiorm en az 2 3 kere 5buçuk 6 gibi namaza kalkiorm.bi daha yatiorm.Sonra bi daha 7buçuk 8 gibi kalkiorm.Pek kaliteli uyku olmuo gibi ama iyi gidio İnşallah bakalm.
Kilo konusunu sorma cnm.Ben her sabah kalkınca tartiliorm fark var maalesef.toparlarm ama inşallah

Anladım canım o daha kötüdür belki de... İnşaallah bir sonraki sağlıklı bir gebelik olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…