Ben hemen başladım senin kürtaj ilei aldılar kendiliğinden düşmedi mi ?bu ovu testini bende alıcam galiba ama kürtaj sonrası regli görmedim daha acaba değerler garip mi çıkar 2.regli görünce mi başlasam? siz ne zaman aldınız kızlar?
günaydın cnm nolsun sabah sabah kalktim okula geldim :) sen napiyosun?Günaydın kısslar
Hayırlı sabahlar
Nasilsnz neler yapiosnz
canım umut oldun bana.. yaa inşallah sağlıkla gelir bebişinn .. kalp atışını duymak için ne zaman gideceksin?
Çok uykum var her yerim agriyor üşüyorum regl fena vurdu bu ay.. Sen nasıl erkenden kalktın hamiş zeynep uykunu aldın mı ?
günaydın cnm nolsun sabah sabah kalktim okula geldim :) sen napiyosun?
bu ovu testini bende alıcam galiba ama kürtaj sonrası regli görmedim daha acaba değerler garip mi çıkar 2.regli görünce mi başlasam? siz ne zaman aldınız kızlar?
canim ben ilk denedigim ay kimyasal gebelik yasadim.adetin 7. gunu basladim.11.gun cift cizgiyi gordum.zaten ondan sonra hep cift cizgiydi..halada gebelik devam ediyo hala kanamam olmadi.cildiricam artikbu ovu testini bende alıcam galiba ama kürtaj sonrası regli görmedim daha acaba değerler garip mi çıkar 2.regli görünce mi başlasam? siz ne zaman aldınız kızlar?
Yorma kendini canım dinlen uzan bol bol uyumadan daSorma almadm uykumu da pek ama uyuyamiorm da eşim giderken uyanınca uyuyamadm bi daha.leyla leyla takiliyrm yani
Yorma kendini canım dinlen uzan bol bol uyumadan daeğilip uzanma çok.
Kalsiyum önemli tabiBende yavaş yavaş ev işi toparlanmaca dinlenmece süt içmece
Kalsiyum önemli tabi
Ya 10-11 de yatıyorsan problem yok ama daha geç yatıyorsan 8 çok erken değil mi? Aldığın kilo ancak 1 hafta sonra terazide görünür canım o 400 gr ödem olsa gerek. Hamilelikte kilo almak benimde kabusum ama erkekler nolcak ki diyolar işte rahat adamlar hayat onlara güzelYa yaa sorma.sağolsun bu doktorum tam bana göre kilo kontrolumu de yaptı sabah akşam 1 bardak süt akşam 8 den sonra yemek yok dedi ama ilk günden kadının sözünü cignedim..anında 400 gr olarak geri döndü.nasıl yapcam bilmiorm eşim geç gelio.Artık onu baklemiicm yani yapcak bişey yok.eşimde noolcak kilo alsan dio şaşkın
canim ben ilk denedigim ay kimyasal gebelik yasadim.adetin 7. gunu basladim.11.gun cift cizgiyi gordum.zaten ondan sonra hep cift cizgiydi..halada gebelik devam ediyo hala kanamam olmadi.cildiricam artik
ayyy ben evdeyim temizlik yapiciim.. evi topladım şimdi... kolay gelsin kuzumBende yavaş yavaş ev işi toparlanmaca dinlenmece süt içmece
yok düşmedi canım.. kürtaj olmak zorunda kaldım.. ama diğer türlü belki de daha travmatik olabilirdi benim için bilmiyorum. 9 haftalık + 2-3 gün bebek 6 haftalık gözüküyordu o yüzden hemen almaya karar verdikBen hemen başladım senin kürtaj ilei aldılar kendiliğinden düşmedi mi ?
ayyy inşallah hadi bakalım testlerinde güzel sonuçlar çıkar inşallah... haber et bize de aramızdaki nazar boncuğusun şuan.. Maşallah diyelimmm.. maşallah maşallah maşallah2 hafta sonraya randevu verdi cnm inşallah bakalım.Yarın da gitcm tahlil sonucum vardı onun için.o zamanda keseye tekrar bakıp kaç haftalk oldgnu soyliick.bakalım İnşallah sagliklidr bebisimz dua edin.darısı en yakın zamanda size inşallah
Yap tabi canm dedigim gibi hic degilmi icin rahat olur allah gistermesinde yine kimyasal gebelik olursa onlemini alirsin. Icini ferah tut fazlada takmaben bunu bilmiyodum canim.ovi testine tovbe etmistim.tovbemi bozsammi ne yapsam..
Ya 10-11 de yatıyorsan problem yok ama daha geç yatıyorsan 8 çok erken değil mi? Aldığın kilo ancak 1 hafta sonra terazide görünür canım o 400 gr ödem olsa gerek. Hamilelikte kilo almak benimde kabusum ama erkekler nolcak ki diyolar işte rahat adamlar hayat onlara güzel
Anladım canım o daha kötüdür belki de... İnşaallah bir sonraki sağlıklı bir gebelik olur :)yok düşmedi canım.. kürtaj olmak zorunda kaldım.. ama diğer türlü belki de daha travmatik olabilirdi benim için bilmiyorum. 9 haftalık + 2-3 gün bebek 6 haftalık gözüküyordu o yüzden hemen almaya karar verdik
ayyy inşallah hadi bakalım testlerinde güzel sonuçlar çıkar inşallah... haber et bize de aramızdaki nazar boncuğusun şuan.. Maşallah diyelimmm.. maşallah maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?