Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

canim ben ilk denedigim ay kimyasal gebelik yasadim.adetin 7. gunu basladim.11.gun cift cizgiyi gordum.zaten ondan sonra hep cift cizgiydi..halada gebelik devam ediyo hala kanamam olmadi.cildiricam artik
doktora gittin mi tek rar? beta hcg bakildimi yeniden?

Canım acıktıkça yoğurt yersen hem tok tutar hem bol kalsiyum. Hatta içine yulaf kepeği buğday ruşeymi koyabilirsin hamilelikte zararlı mı bilmiyorum çocuklara buğday ruşeymi tavsiye ediliyor sonuçta. Hem tok olursun hem beslenmen için iyi. Sadece hamilelikte değil emzirirkende kalsiyuma ihtiyaç oluyor sonuçta

canim ben ilk denedigim ay kimyasal gebelik yasadim.adetin 7. gunu basladim.11.gun cift cizgiyi gordum.zaten ondan sonra hep cift cizgiydi..halada gebelik devam ediyo hala kanamam olmadi.cildiricam artik
bende bekliyom regli ne zazandır bekliyosun? bişiyler içiyo musun söktürücü falan?
canim brokoli suyu iciyorum soksun diye.bugun tekrar gittim sonucunu aksama soyliycek doktor insallah iyice dusmusdur deger

Yulaf normalde yiyodm cnmcm da hamilelikte ceviz hurma incir badem üzüm fındık falan bunları atistrmalk yapiorm.2 öğün yiyorm zaten arada da azar azar atiorm bunları ağzıma.saati kacirmazsam güzel gidio İnşallah.

Kizlar ya simdi bende afedersiniz ama sümüksü bi akinti oluo ama beyaz degil adetim basladigindan beri sayinca 14. Gun acaba yumurtami catlafi ondanmi ovu testi siparisi verdim daha gelmedi goguslerimde aciyi biraz sanki sisgibiler ama yumusaklar sert degil bide hic ısınamiyorum surekli üsume pozisyonundayim. Biole oluyomu yoksa daha erkenmi catlamsina

Çatlamış olablr cnm çalışmalara dvm

QUOT E="The_new, post: 45653838, member: 320314"]Sonuç kaçta çıkıo cnmm[/QUOTE
canim 279 olmus artik .cok stresli bi surecti cobk sukur gecti.simdi dort gozle kanamami bekliycem sonrada isimize bakalım

[QUOT ="meyrax, post: 45656997, member: 735541"]ayy evet hepimiz o zamanı bekliyoruz :) hayırlısı olsun [/QUOTE]
aynen canim

yumurta catliyot ya da çatlamasina 1-2 gün kalmıştır cnm o akıntı o dönem geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…