doktora gittin mi tek rar? beta hcg bakildimi yeniden?canim ben ilk denedigim ay kimyasal gebelik yasadim.adetin 7. gunu basladim.11.gun cift cizgiyi gordum.zaten ondan sonra hep cift cizgiydi..halada gebelik devam ediyo hala kanamam olmadi.cildiricam artik
Canım acıktıkça yoğurt yersen hem tok tutar hem bol kalsiyum. Hatta içine yulaf kepeği buğday ruşeymi koyabilirsin hamilelikte zararlı mı bilmiyorum çocuklara buğday ruşeymi tavsiye ediliyor sonuçta. Hem tok olursun hem beslenmen için iyi. Sadece hamilelikte değil emzirirkende kalsiyuma ihtiyaç oluyor sonuçtaAynen cnm öyle.Dün gece sadece geç yattım 12 gibi normalde 10 buçukta uykum gelio.ama gece sürekli tuvalete kalkiorm en az 2 3 kere 5buçuk 6 gibi namaza kalkiorm.bi daha yatiorm.Sonra bi daha 7buçuk 8 gibi kalkiorm.Pek kaliteli uyku olmuo gibi ama iyi gidio İnşallah bakalm.
Kilo konusunu sorma cnm.Ben her sabah kalkınca tartiliorm fark var maalesef.toparlarm ama inşallah
canim ben ilk denedigim ay kimyasal gebelik yasadim.adetin 7. gunu basladim.11.gun cift cizgiyi gordum.zaten ondan sonra hep cift cizgiydi..halada gebelik devam ediyo hala kanamam olmadi.cildiricam artik
canim brokoli suyu iciyorum soksun diye.bugun tekrar gittim sonucunu aksama soyliycek doktor insallah iyice dusmusdur degerbende bekliyom regli ne zazandır bekliyosun? bişiyler içiyo musun söktürücü falan?
bugun gittim canim aksama sonuc cikacakdoktora gittin mi tek rar? beta hcg bakildimi yeniden?
canım değer ne kadar zamanda düşünüyo ki? o zaman bizim de yüksek hala. bana regl sonrası bakacak herşey içincanim brokoli suyu iciyorum soksun diye.bugun tekrar gittim sonucunu aksama soyliycek doktor insallah iyice dusmusdur deger
Canım acıktıkça yoğurt yersen hem tok tutar hem bol kalsiyum. Hatta içine yulaf kepeği buğday ruşeymi koyabilirsin hamilelikte zararlı mı bilmiyorum çocuklara buğday ruşeymi tavsiye ediliyor sonuçta. Hem tok olursun hem beslenmen için iyi. Sadece hamilelikte değil emzirirkende kalsiyuma ihtiyaç oluyor sonuçta
bugun gittim canim aksama sonuc cikacak
canım değer ne kadar zamanda düşünüyo ki? o zaman bizim de yüksek hala. bana regl sonrası bakacak herşey için
Kizlar ya simdi bende afedersiniz ama sümüksü bi akinti oluo ama beyaz degil adetim basladigindan beri sayinca 14. Gun acaba yumurtami catlafi ondanmi ovu testi siparisi verdim daha gelmedi goguslerimde aciyi biraz sanki sisgibiler ama yumusaklar sert degil bide hic ısınamiyorum surekli üsume pozisyonundayim. Biole oluyomu yoksa daha erkenmi catlamsina
Canm benim valla catlasa da catlamasada hep devamÇatlamış olablr cnm çalışmalara dvm
canim bugun benimki 279 a dusmus.doktor strese girme kanaman yakinda olur dedi.canım değer ne kadar zamanda düşünüyo ki? o zaman bizim de yüksek hala. bana regl sonrası bakacak herşey için
ayy evet hepimiz o zamanı bekliyoruz :) hayırlısı olsunQUOT E="The_new, post: 45653838, member: 320314"]Sonuç kaçta çıkıo cnmm[/QUOTE
canim 279 olmus artik .cok stresli bi surecti cobk sukur gecti.simdi dort gozle kanamami bekliycem sonrada isimize bakalım
bebis napiyo canim.masallah ikinizeÇatlamış olablr cnm çalışmalara dvm
bebis napiyo canim.masallah ikinize
yumurta catliyot ya da çatlamasina 1-2 gün kalmıştır cnmKizlar ya simdi bende afedersiniz ama sümüksü bi akinti oluo ama beyaz degil adetim basladigindan beri sayinca 14. Gun acaba yumurtami catlafi ondanmi ovu testi siparisi verdim daha gelmedi goguslerimde aciyi biraz sanki sisgibiler ama yumusaklar sert degil bide hic ısınamiyorum surekli üsume pozisyonundayim. Biole oluyomu yoksa daha erkenmi catlamsina
yavaş düşüyor o zaman senin. doğru stres yapmacanim bugun benimki 279 a dusmus.doktor strese girme kanaman yakinda olur dedi.
test sonuclarini alinca bize de haber ver cnmSağol cnmcm arada ağrı gibi oluo ama bekliyrz bakalım yarın doktorumz ne diick test sonucumz nasıl çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?