test sonuclarini alinca bize de haber ver cnm
Şu mübarek cuma gününde Rabbim her işini rast getirdin bebişin sağlıklı olsun insallah cnmInşallah cnm dua edin kar çok heyecanlıyım.korkuorm biraz.rüyama bile girmiş rüyamda herşey yolundaydı İnşallah gerçekte de öyle Olur.kesemizin gelisimi normal test sonucumz güzel bebeği etkilemiick çıksın inşallah.dua edin.Güzel hissediorm bende ama ihtimal var maalesef.ogleden sonra doktora gitcm.1 gibi sonucumu alırım burdan giderim inşallah
Ozamann catlasin yumurtalarrrrrryumurta catliyot ya da çatlamasina 1-2 gün kalmıştır cnmo akıntı o dönem geliyor
ayyy hadi hayırlısıı canım.. Rabbim yanında olsun..Az sonra gitcm cnm 1.30 gibi ordan da öbür doktora geccem İnşallah haber veririm
Guzel haberlerini bekliyoruz canmmAz sonra gitcm cnm 1.30 gibi ordan da öbür doktora geccem İnşallah haber veririm
MasallahKisslar.hastaneye gittim geldim.çok çok cok mutluyum elhamdülillah.
Cmv enfeksiyonunu 3 ay önce gecirmisim hamileliği etkileme ihtimali yokmuş İnşallah.
Kesemize de tekrar baktık.kocaman olmuş maşallah görünce ultrasonda şaşırdım.doktorda çok güzel dedi. 11.5 cm dedi ama doğru mu anladım bilemedim.çarşamba günü 0.54 cm olunca çok mu hızlı büyümüş yoksa ben mi yanlış anladim dedim.5+2 dedi.sat â göre de 5+4 tu zaten.uyumlu gidio İnşallah.
Bi de kesenin içinde beyaz bişey vardı bebekte mi görünüo dedim.yok o yolk sac mi ne bişey dedi.yani öyle kızlar.çok şükür.darısı kalp atışına İnşallah.darısı isteyen herkese İnşallah
Yaaa çok mıtlu oldumm :)) iyiki gitmişsin bak :)) canım benim sağsalim sağlıklı bir bebek al inşallah kucağına.. Dikkat et kendine olur muKisslar.hastaneye gittim geldim.çok çok cok mutluyum elhamdülillah.Allah m isteyen herkese nasip etsin.
Cmv enfeksiyonunu 3 ay önce gecirmisim hamileliği etkileme ihtimali yokmuş İnşallah.
Kesemize de tekrar baktık.kocaman olmuş maşallah görünce ultrasonda şaşırdım.doktorda çok güzel dedi. 11.5 cm dedi ama doğru mu anladım bilemedim.çarşamba günü 0.54 cm olunca çok mu hızlı büyümüş yoksa ben mi yanlış anladim dedim.5+2 dedi.sat â göre de 5+4 tu zaten.uyumlu gidio İnşallah.
Bi de kesenin içinde beyaz bişey vardı bebekte mi görünüo dedim.yok o yolk sac mi ne bişey dedi.yani öyle kızlar.çok şükür.darısı kalp atışına İnşallah.darısı isteyen herkese İnşallah
ayyyy çok sevindim caniiiimmmKisslar.hastaneye gittim geldim.çok çok cok mutluyum elhamdülillah.Allah m isteyen herkese nasip etsin.
Çok çok dua et ismen bizlere de olur mu zeynep :) hoop geçecek günler kucağına gelecek bebişKisslar.hastaneye gittim geldim.çok çok cok mutluyum elhamdülillah.Allah m isteyen herkese nasip etsin.
Çok çok dua et ismen bizlere de olur mu zeynep :) hoop geçecek günler kucağına gelecek bebiş
Canım hadi hayırlısıyla pıt pıtları duyarsın inş gözün aydınInşallah cnmcm etmem mi.inşallah güzel günleri birlikte görürüz
Canım hadi hayırlısıyla pıt pıtları duyarsın inş gözün aydın
canim benim cok sevindim kalp atislarinida duyariz insallah..Kisslar.hastaneye gittim geldim.çok çok cok mutluyum elhamdülillah.Allah m isteyen herkese nasip etsin.
canım çok iyi anlıyorum seni. Ben de lekelenmem başladı direk doktora gittim panikledim yapcak bişey yok dedi. zorla kan tahlili yaptırdım değerim düşmüştü 60dan 20ye. daha sonra 2 gün leke şeklinde devam etti ama sonrasında kocaman bir pıhtı düşürdüm o an ağlamaya başladım bebek değil biliyorsun ama içinden bişey bir parçan gidiyor ama nolur üzülme sağlıklı olsalar zaten bizimle olurlardı. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallahkizlar bugun itibariyle kimyasal gwbeligim son buldu kanamam basladi.ama tuhaf olan gunlerdir kanamami bekleyip bugun icimin burulmasi.kimse bunu gebelikten saymiyor olabilir ama suan sanki birseyimi kaybettim.beni sizden baska kimse anlamaz hepinize iyi huzurlu geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?