Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ahh ahh çok kötü o his maalesef canım.... Allah sabır versin. Dua et bol bol. Daha büyük acılar vermesin bizlere Rabbim.

ahhhh canim kiyamammmmm ama dış gebelin olmadi en azından bununla teselli ol... sağlıklı gebelik çok yakında

Canm ya kiyamam. Rabbim daha buyuk acilar vermesin bende yasadim aynisini o an cok kotu bi duygu ama allahtan gelen bisey yapcak bisey yok rabbim en yakin zamandi kucagimizi doldursun. Bak mesela bi ilmihalde okudum allah biseyi eksik olan bebegi dusukle sonuclandiriyomus sevdigi kuluna kiyamadigi icin. Allah nedemisse o olur bunada sukret uzulme daha fazla. Hayirlisi buymus demekki.

Aaaa kısslar Siz burda mydnz.Bana bildirim gelmedi görmedim yazdklrnzi.iyiyiz iyiym İnşallah.bekliyrz bakalım inşallah sağlıklı sağlıklı buyuyorzdr
Siz neler yapiosnz
Büyüyorsunuzdur Allah ın izniyle benim regl çok çabuk bitti klomene başladım dün itibari ile yumurtlamayı bekliyorum sonrada kuluçkaya yatcam inşaallah

Büyüyorsunuzdur Allah ın izniyle benim regl çok çabuk bitti klomene başladım dün itibari ile yumurtlamayı bekliyorum sonrada kuluçkaya yatcam inşaallah

Kiss Saliha unutamiorm seninle aynı bat ı bekliodk.Ben senden erken oldum bitti sonraki batta hamile oldgmu öğrendim.İnşallah sende bu battan sonra hamile oldgnu öğrenirsin.Şu adet dongusunn uzun olması da kötüymüş.Ben bazen çok sık oluorm Die sikiliodm ama iyiyms baksana.

Tabii iyi seninki. Bu ay benimde 23. Günde oldu. Bakalım inşaallah geleyim peşinden dua et

Kıyamam cnm ya.aynen öyle kimisi test yapmasan anlamazdn dio falan çok basit soyluolar ama yaptım ve anladım yani.biliodm ben bişeyler olustgnu.sağlıklı olsaydı çok daha güzel olablrdi.Neden yani basit görülüo.hissetmedklri için işte.Bazı şeyleri yaşayan bilio ya.bu meselede de hemcinslrmz bile bizi anlayamayabilio.ben hep olsaydı şu kadar olacaktı dedjm kaç ay.Bi de aynı dönemde ogrendklrn varya onları goruosn.Allah m hayrlsini versin vardır bi hikmeti diosn.Yine en güzel kendi kendini teselli edeblrsn cnm.İnşallah çok beklemedn sağlıklı bi hamilelik yaşarsın

İnşallah canim

insallah kizlar sagolun dedteginiz icin birbirimize bol bol dua edelim

minnoslar hepnizden allah razi olsun.sizin varliginiz bana güç veriyo kendimi yalnız hissetmiyorum..kimyasaldan sonra korunayimmi hemen hamile kalabiliirmiyim acaba

minnoslar hepnizden allah razi olsun.sizin varliginiz bana güç veriyo kendimi yalnız hissetmiyorum..kimyasaldan sonra korunayimmi hemen hamile kalabiliirmiyim acaba
eger tüm tahlillerin temizse beta hcg sifirlandiysa korunma derim bi arkadaşım kimyasaldan hemen sonra hamile kaldı

Bence korunma canm ama kantahlili ver yine sifira dusmusmu bi bak biz hic korunmadik doktor dedi gerek yok rahim kendini oylede toparliyomus zaten yoparladiginda hamile kalma ihtimalim daha yuksek kimyasaldan sonrada kalabilirsin belki hemen hayirlisi neyse o olsun canm

iyi akşamlar arkadaşlar, bu topicte yeni yazıyorum, başa gelmeyince insan anlayamıyor denir ya kimyasal gebelik geçiriyorum ve hala kanamam devam ediyor. bir sonraki ay gebe kalma şansım daha yüksek değil mi:)) peki ovulasyon zamanım bu ay karışacak öyle bir durumda var değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…