Ahh ahh çok kötü o his maalesef canım....kizlar bugun itibariyle kimyasal gwbeligim son buldu kanamam basladi.ama tuhaf olan gunlerdir kanamami bekleyip bugun icimin burulmasi.kimse bunu gebelikten saymiyor olabilir ama suan sanki birseyimi kaybettim.beni sizden baska kimse anlamaz hepinize iyi huzurlu geceler
ahhhh canim kiyamammmmmkizlar bugun itibariyle kimyasal gwbeligim son buldu kanamam basladi.ama tuhaf olan gunlerdir kanamami bekleyip bugun icimin burulmasi.kimse bunu gebelikten saymiyor olabilir ama suan sanki birseyimi kaybettim.beni sizden baska kimse anlamaz hepinize iyi huzurlu geceler
Canm ya kiyamam. Rabbim daha buyuk acilar vermesin bende yasadim aynisini o an cok kotu bi duygu ama allahtan gelen bisey yapcak bisey yok rabbim en yakin zamandi kucagimizi doldursun. Bak mesela bi ilmihalde okudum allah biseyi eksik olan bebegi dusukle sonuclandiriyomus sevdigi kuluna kiyamadigi icin. Allah nedemisse o olur bunada sukret uzulme daha fazla. Hayirlisi buymus demekki.kizlar bugun itibariyle kimyasal gwbeligim son buldu kanamam basladi.ama tuhaf olan gunlerdir kanamami bekleyip bugun icimin burulmasi.kimse bunu gebelikten saymiyor olabilir ama suan sanki birseyimi kaybettim.beni sizden baska kimse anlamaz hepinize iyi huzurlu geceler
Büyüyorsunuzdur Allah ın izniyleAaaa kısslar Siz burda mydnz.Bana bildirim gelmedi görmedim yazdklrnzi.iyiyiz iyiym İnşallah.bekliyrz bakalım inşallah sağlıklı sağlıklı buyuyorzdr
Siz neler yapiosnz
hadi insallah. güzel güzel yumurtla artikBüyüyorsunuzdur Allah ın izniylebenim regl çok çabuk bitti klomene başladım dün itibari ile yumurtlamayı bekliyorum sonrada kuluçkaya yatcam inşaallah
Büyüyorsunuzdur Allah ın izniylebenim regl çok çabuk bitti klomene başladım dün itibari ile yumurtlamayı bekliyorum sonrada kuluçkaya yatcam inşaallah
Tabii iyi seninki. Bu ay benimde 23. Günde oldu. Bakalım inşaallah geleyim peşinden dua etKiss Saliha unutamiorm seninle aynı bat ı bekliodk.Ben senden erken oldum bitti sonraki batta hamile oldgmu öğrendim.İnşallah sende bu battan sonra hamile oldgnu öğrenirsin.Şu adet dongusunn uzun olması da kötüymüş.Ben bazen çok sık oluorm Die sikiliodm ama iyiyms baksana.
kizlar bugun itibariyle kimyasal gwbeligim son buldu kanamam basladi.ama tuhaf olan gunlerdir kanamami bekleyip bugun icimin burulmasi.kimse bunu gebelikten saymiyor olabilir ama suan sanki birseyimi kaybettim.beni sizden baska kimse anlamaz hepinize iyi huzurlu geceler
Tabii iyi seninki. Bu ay benimde 23. Günde oldu. Bakalım inşaallah geleyim peşinden dua et
İnşallah canimcanım çok iyi anlıyorum seni. Ben de lekelenmem başladı direk doktora gittim panikledim yapcak bişey yok dedi. zorla kan tahlili yaptırdım değerim düşmüştü 60dan 20ye. daha sonra 2 gün leke şeklinde devam etti ama sonrasında kocaman bir pıhtı düşürdüm o an ağlamaya başladım bebek değil biliyorsun ama içinden bişey bir parçan gidiyor ama nolur üzülme sağlıklı olsalar zaten bizimle olurlardı. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
amin İnşallah canimAhh ahh çok kötü o his maalesef canım....Allah sabır versin. Dua et bol bol. Daha büyük acılar vermesin bizlere Rabbim.
cok sukur canim rabbim en kisa gunde kucaklarimizi doldursunahhhh canim kiyamammmmmama dış gebelin olmadi en azından bununla teselli ol... sağlıklı gebelik çok yakında
Canm ya kiyamam. Rabbim daha buyuk acilar vermesin bende yasadim aynisini o an cok kotu bi duygu ama allahtan gelen bisey yapcak bisey yok rabbim en yakin zamandi kucagimizi doldursun. Bak mesela bi ilmihalde okudum allah biseyi eksik olan bebegi dusukle sonuclandiriyomus sevdigi kuluna kiyamadigi icin. Allah nedemisse o olur bunada sukret uzulme daha fazla. Hayirlisi buymus demekki.
insallah kizlar sagolun dedteginiz icin birbirimize bol bol dua edelimKıyamam cnm ya.aynen öyle kimisi test yapmasan anlamazdn dio falan çok basit soyluolar ama yaptım ve anladım yani.biliodm ben bişeyler olustgnu.sağlıklı olsaydı çok daha güzel olablrdi.Neden yani basit görülüo.hissetmedklri için işte.Bazı şeyleri yaşayan bilio ya.bu meselede de hemcinslrmz bile bizi anlayamayabilio.ben hep olsaydı şu kadar olacaktı dedjm kaç ay.Bi de aynı dönemde ogrendklrn varya onları goruosn.Allah m hayrlsini versin vardır bi hikmeti diosn.Yine en güzel kendi kendini teselli edeblrsn cnm.İnşallah çok beklemedn sağlıklı bi hamilelik yaşarsın
eger tüm tahlillerin temizse beta hcg sifirlandiysa korunma derimminnoslar hepnizden allah razi olsun.sizin varliginiz bana güç veriyo kendimi yalnız hissetmiyorum..kimyasaldan sonra korunayimmi hemen hamile kalabiliirmiyim acaba
Bence korunma canm ama kantahlili ver yine sifira dusmusmu bi bak biz hic korunmadik doktor dedi gerek yok rahim kendini oylede toparliyomus zaten yoparladiginda hamile kalma ihtimalim daha yuksek kimyasaldan sonrada kalabilirsin belki hemenminnoslar hepnizden allah razi olsun.sizin varliginiz bana güç veriyo kendimi yalnız hissetmiyorum..kimyasaldan sonra korunayimmi hemen hamile kalabiliirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?