Biraz daha bekle canm dengen sasiyo normalmis oyle olmasi doktorda soyledi benm ucgn gecikmistiArkadaşlar ben 21 şubatta kimyasal gebelik geçirdim döngüm 28 gün yani bat günüm dün dü 20 mart ama kırmızılar da gelmedi gebelik testleri de negatif siz kimyasaldan kaç gün sonra adet oldunuz?
Eğer düzeninde hormonlardan bir bozukluk yoksa çok uzatmaz inşaallah gelir. 10. Gün gibi başla sen ovu. Testlerine ne olur ne olmaz .Merhaba kızlar
Yeni arkadaşlarım geçmiş olsun. Kimyasaldan sonra ovulasyon günü ve bat oynuyo çoğu kişide de böyle olduğunu okudum.
Kızlar ya ben kimyasaldan sonra ilk reglimi oldum bitti. Şimdi yine 14 te mi gelir yoksa düşükten sonraki gibi gecikir mi? Ov testlerine ne Zaman başlasam?
Yumurtlama tarihini biliyor musun ? Ben 45 gün sonra regl oldum ama pko var bende benimle karşılaştırma bir sorun yoksa sende.Arkadaşlar ben 21 şubatta kimyasal gebelik geçirdim döngüm 28 gün yani bat günüm dün dü 20 mart ama kırmızılar da gelmedi gebelik testleri de negatif siz kimyasaldan kaç gün sonra adet oldunuz?
Y
Yumurtlama tarihini biliyor musun ? Ben 45 gün sonra regl oldum ama pko var bende benimle karşılaştırma bir sorun yoksa sende.
Tamam teşekkür ederim gelsin mumurtalar :)Eğer düzeninde hormonlardan bir bozukluk yoksa çok uzatmaz inşaallah gelir. 10. Gün gibi başla sen ovu. Testlerine ne olur ne olmaz .
Tam koyuyu yakaladıysa çatlatmıştır inşaallah. Belki de 2 yumurta vardı2 doktora gittim biri pko dedi biri alakası yok dedi bilmiyorumyumurtlama tarihim hem 6 sında koyu idi ovü testim hem de 13 ünde...
Tam koyuyu yakaladıysa çatlatmıştır inşaallah. Belki de 2 yumurta vardı
Kan testi verdim sonuç 0.34adet neden gecikti bilemiyorum sanırım kimyasaldan sonra düzenim değişecek...
iyi akşamlar arkadaşlar, bu topicte yeni yazıyorum, başa gelmeyince insan anlayamıyor denir yakimyasal gebelik geçiriyorum ve hala kanamam devam ediyor. bir sonraki ay gebe kalma şansım daha yüksek değil mi:)) peki ovulasyon zamanım bu ay karışacak öyle bir durumda var değil mi?
Ilk regl de oluo cnm sonrasında önceden de duzenlyse düzene girer İnşallah.ilk ay hepimizde fazla beklys oldu
Az önce lavaboda 2-3 damla kahverengi leke gelmiş sanıyorum başlatacak gecikmeli olarak evet düzenlidir böyle olunca da şaşırdım tabi...sen kimyasaldan kaç ay sonra hamile kaldın canım? Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin meleğini...
Hayırlısı olsn cnm.
Teşekkür ederm Allah razı olsn.ben ilk regl ye kadar korundm.sonrasında 3.bat ı beklerken gelmedi çok şükür hamile oldgmu öğrendim.darısı başınıza İnşallah
eşim başka şehirde olduğundan tam günü yakalamkta zor oluyor bizim için, ovulayon testinde yakalasamda kaçabiliyor ama Rabbim büyük, vercekse tek geceylede verir. hayırlısı herşeyinGeçmiş olsun cnm.ilk ay karışıklıklar olabilio.ama yine de takip edersen yakalayablrsn.inşallah çok beklemeden hamile oldgnu öğrenirsin
eşim başka şehirde olduğundan tam günü yakalamkta zor oluyor bizim için, ovulayon testinde yakalasamda kaçabiliyor ama Rabbim büyük, vercekse tek geceylede verir. hayırlısı herşeyin
Yok yok benim değilHadi gözün aydın cnm.Şimdi sakin ol ve sakin sakin calismalra dvm İnşallah.
evet evet oooohhhhh çatlattim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?