Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Hadi gözün aydın cnm.Şimdi sakin ol ve sakin sakin calismalra dvm İnşallah.
benim catladi şekerim hemde 4 gün gecikmeyle Allahtan ovu testi ve ateş takibi yaptik yoksa ben en geç 16. güne kadar çalışıp birakirdim 14. gün catliyor nasilsa diye. ama bu ay 18. gün çatladı bu yumişten bebek olursa azıcık ağır kanlı sakin olcak heralde

Ayyy cnm benim yaa inşallah.Ya gerçekten kirmizilri görene kadar çalışmalara dün etmek gerekio.belki iki kez yumurtliicksn.ilki tutmaz ikincisi tutar.
Allah yardımcınz olsun canlar.inşallah en yakın zamanda muhabbetlrmz değişir

Kizlar nasilsiniz? The_new hersey yolunda inşallah iyisinizdir bebisle? ShinSeGi canim hadi kolay gelsin bakalim insallah bu ay hayirli haberler aliriz. Kizlar ben bu ay neredeyse 10 gundur adetle cebellesiyom once 1 gun leke 2 gun yok gibiydi. Sonra gec sokuldu kimyasal diye korktum idrar testi yaptım silik bile cikmadi. Ama bgn adetten sayabilecegim 8. Gun ve hala yogun ve pihtili oluyorum. Bu pihti yin3 anılarımı tazeledi

Tüh ya hi güzel başlayıp bitsin hemencecik de çalışmalar bâşlasın inşaallah. Hatırlama kötü günleri güzel günler düşün

ayyy kiyamam yaaa niye öyle oldu ki dikkat et kendine cnm gecmezse bi doktora git

test yaptım negatifti ateşten de mümkün değil dediğin gibi kist falan oldu galiba. bakalım bu ay gidemedim doktora geçmezse gitcem zaten de bu ara o kadar yoğunum ki

Ayyy kizlar heyacan yaptim benm simdi adet olmama 10 gun var yani yumurtlamayi gectim iyide degerlendirdim simdi baktimda yogun bi sekilde akintim olmus ama bembeyaz sumuksu gibi atesimde yuksek bide iki gundur sag kasigimda batmalar oluyo daha yeni bunlari hissediyorum. Belimle kalcama yel gibi bisey giriyo egilince fln daha erkenmi yoksa benmi herseyi o yone cekiyorum

Canım erken biraz ama dikkat et yine de kendine. Ateş ölçmeye de devam et. Yataktan kalkmadan en geç 8 de ölç. Bata doğru 1 2 gün önce düşmezse ihtimal çok yüksek :) regl günü de düşmesdiyle hele ohooo

Ayy insallah canm ya simdi boyle seyler gordum ya daha cok heveslendim ben devam edim olcmeye insallah hayirlisibneyse o olur

insallah hamilesindir canim.guzel seyler duymaya ihtoyacimiz var insallah tutmustur bebis

Cnmcm 50 nn altı idrar da cikmio diolar ya.şüphe ettiğin an kan ver bence ya özelde ya acilde ya da sağlık ocagnda.benmde gectgmz 2 ay dediğin gibi battan 4 5 gün önce leke geldi.Yine kimyasal olablr dedilr o arada tsh n ilaca ragmen dusmedgni anladk.ilaç dozunu yukseltince nasip oldu inşallah.hormon testi falan yaptrdn mi cnm.inşallah yakında Hayırlı haberlrnj alırz.
Bende iyiyim İnşallah cnm bişey yemek istemio bu ara içim karisio gibi.kendime bişey hazırlamak istemiorm.önüme gelsn istiorminşallah bebeğim sagliklidir buyuyodr ya.kızlar korkuorm bilio msnz.bu kimyasal derin izler birakms gibi onu hissediorm.aniden kaybettigmzi öğrendik ya biranda.ondan şuan kendimi baglayamiorm.hamileyim rahat rahat diyemiorm.Hep inşallah Diorm nasipse diorm.Allah m bi daha yaşatmasın.kimseye yaşatmasın

Canımcm bencede erken gibi ama tek tavsiyem kirmizilari görene kadar çalışmaları bırakma

Anlıyorum canım elbet vardır o korku bizlerde de var maalesef. Ama bu sefer güzel olacak inşaallah herşey pıtpılar bir duyulsun Allah'ın izniyle için rahatlar inşaallah

Canım geçen ay yaptırdım herşey normaldi. bu ay babam bir ay hastanede kalınca çok zor yoğun günler yaşadık gidemedim malesef. hayırlısı hakkımızda. canım benim 20ydi ilk öğrendiğimde kimyasalı ve silik çıkmıştı idrarda :) bu arada sen de hiç sıkma canını bak herkes senin için olumlu şuan herşey yolunda temkinli ol ama takıntı yapma dikkat et kendine. ayrıca şımar da biraz

Anlıyorum canım elbet vardır o korku bizlerde de var maalesef. Ama bu sefer güzel olacak inşaallah herşey pıtpılar bir duyulsun Allah'ın izniyle için rahatlar inşaallah

Inşallah cnmcm.

Hayırlısı olsn cnmcm.inşallah dikkat etmeye caliorm cnmcm dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…