Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Canımcm bencede erken gibi ama tek tavsiyem kirmizilari görene kadar çalışmaları bırakma
Calismalara devam canmm birakirmiyim hic umutta varken. Nebilim tuhafima gitti cunku kimyasal gebelik oldugunu ogrenmeden adetime bi kac gun kala akintim bembeyazdi simdide oyle olunca heveslendim ama erken tabi tahmin ettigim gibi. Peki sen hamile oldugunu ogrenmeden once vucut isin nasildi arada bir usuyomuydun yada geceleri cok sicak oluyomuydu

Cnm o dönem sabahlri olcmustk arkadslr sağolsun tarif ettiler.37.8 cikiodu genelde bigün 37.9 çıktı bigün 37.7 galiba net hatrlamiorm ama.benm bi üşüyüp bi terlemem dvm edio.o dönem var mydi inan tam hatrlamiyrm.göğüs hassasiyetm vardı.İki göğsümde de.normalde sağ da çok az olurdu sol göğsüm acirdi.Bu sefer ikiside olmuştu.öyle bişeyler cnmcm.Bu ay pek belirti aramadgmdn açıkçası hatrlayamiorm da.inşallah senin için de güzel haberler alirz en yakın zamanda

Insallah canm ya umarim vardir biseyler ardarda hamilr haberlerimizi aliriz

Kısslar
Ya sabah büyük bi stres atlattım.
Sabaha karşı şiddetli sancım oldu.daha öncede oluodu ama hemen geciodu.yine öyle oldu.Saat 9 gibi wc ye gidince bi baktim sütlü kahve akıntı gelmiş.aklım çıktı.Hemen doktoru aradm hemen gel dedi.gittim ultrasnla baktı.çok güzel kesen dedi 6+4 görünüoms.haftaya gel kalp atışını dinleyelm dedi.iğne verdi geldim.dua edin inşallah.Allah m hepimze sıkıntısı z hamilelikler yaşatsın

geçmiş olsun cnm mercimek kendine yer aciyordur ondan olmustur kanama maşallah ona

geçmiş olsun cnm mercimek kendine yer aciyordur ondan olmustur kanama maşallah ona

Ahh cnm benm kıyamam ne güzel yazmssn Allah razı olsn. İnşallah öyledir bakalım.maalesef kızlar bu korku gecmiick 9 ay herşeye hazırlıklı olcakmsm gibi hissediorm.Allah m hangisi hayrlysa öyle nasip etsin.naapalm bekliicz.

Oh çok şükür :) progesteron mu yapti iğne ? Hadi inşaallah böyle güzel devam etsin.

korkma canim korkma o en kaliteli yumurta ve spermden olan bi bebek çok sağlıklı 9 ay sonra uykusuz gecelerin başlıcak sen ondan kork

Canm sorun olmadigina cok sevindim demmekki mercimek yerlesiyomus ee birazdaha buyim diyodur rahat degildir annesi yeri dar

arkadaşlar bişey sormak istiyorum, benim kanamamdan yani damla damla kahverengi kanamaya başlayıp kimyasal gebelik oldğunu öğrendikten 6 gün sonra adet kanamam gibi kanamam başladı. ben bu 6 gün sonrasını mı başlangıç kabul etcem sonraki hesaplamalarım için yoksa ilk kimyasal olduğunu öğrendiğim damlaların geldiği günü mü?

Ben kanamam oldugu gunu hesplamistim cunku tam acilamamistim benimde ucgun boyunca kahverengi oldu sonra kan degerim dustukten sinra oda dustu kanamam oldu ogunden saydim

Ben kanamam oldugu gunu hesplamistim cunku tam acilamamistim benimde ucgun boyunca kahverengi oldu sonra kan degerim dustukten sinra oda dustu kanamam oldu ogunden saydim
tamam sağol canım. ozaman 6 gün sonraki tarihi baz alcam bende.şimdi bidahaki ovulasyonu anlamaya kalcak gene iş (( herşeye baştan başladık

tamam sağol canım. ozaman 6 gün sonraki tarihi baz alcam bende.şimdi bidahaki ovulasyonu anlamaya kalcak gene iş (( herşeye baştan başladık
Hayirlisi canm ya kismetse olur sıkma canini bak benimde iki ay gecti sanki dun yasamis gibiyim kismetimizde yokmus demekki zamani gelince rabbim verir. Bizde yumurtlamayi gectik bakalim bati bekliyoruz daha on gun var neolacak artik

Hayirlisi canm ya kismetse olur sıkma canini bak benimde iki ay gecti sanki dun yasamis gibiyim kismetimizde yokmus demekki zamani gelince rabbim verir. Bizde yumurtlamayi gectik bakalim bati bekliyoruz daha on gun var neolacak artik
inşlh bu ay bebiş olmuştur hayırlısıyla canım:) böyle bekleyince zaman geçmiyor, bat tarihi gelmiyor birtürlü.bende şimdi bitmesini bekliyom, sonra ovulasyın sonra bat, çookkk var dahaa çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…