Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

inşlh bu ay bebiş olmuştur hayırlısıyla canım:) böyle bekleyince zaman geçmiyor, bat tarihi gelmiyor birtürlü.bende şimdi bitmesini bekliyom, sonra ovulasyın sonra bat, çookkk var dahaa çokkk
Umutsuz olma gelir gelirr oo gelip gecer bile farkinda olmazsa. Insallah canm umarim vardir biseyler

Arkadaslar merhaba subatin ilk haftasi kimyasal gebelik yaşadım ilk gebeligimdi cok üzüldüm tabi dusukten sonra doktor bakti folikul kist olusmus yumurtaliginda 4cm ama zamanla gidebilir cok önemli degil dedi nur topu gibi bebek beklerken nur topu gibi kist sahibi oldum anlayacağınız bu ay normal adet duzenimden bi hafta önce asiri kanamali buturlu parçalı adet oldum acaba kistim mi sokuldu bilmiyorum dusukten hemen sonra tutma olasılığı cok yüksek dediler adet olunca hayal kırıklığı oldu ister istemez...forumdaki yorumları okuyamadim ama ben de sizinle beklemedeyim bu ay incir kuru yapayim diyorum cok duydum ne dersiniz

hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevindim anlatamam
sayfayı açarken inşallah en azından bi arkadaşımı hamile görürüm dedim
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Aaaa kısslar Siz burda mydnz.Bana bildirim gelmedi görmedim yazdklrnzi.iyiyiz iyiym İnşallah.bekliyrz bakalım inşallah sağlıklı sağlıklı buyuyorzdr
Siz neler yapiosnz
Csnım sen kimyasal gebelik yaşadıktan nekadar sonra hamile kaldın? Ve klomen falan bişey kullandın mı

Çok geçmiş olsun cnm.umudunu kaybetme.Bana da hemen kalablrsn demişlerdi bende senin gibi hayal kırıklığı yasamstm ama 3.ay nasip oldu.bi kere oldu ya inşallah yakında yine olcak öyle düşün.çok kafaya takmamaya çalış bence.
Kür yapmayım diosan incirden önce soğan kürü yap bence.ibrahim Saraçoğlu da öyle tavsiye edio.soğan arkasndn incir kürü Die.önce rahmni de güzelce temizler sonra hazırlar inşallah.Allah m en yakın zaman da tekrar nasip etsin inşallah cnm.

hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevindim anlatamam
sayfayı açarken inşallah en azından bi arkadaşımı hamile görürüm dedim
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Evet cnm elhamdülillah hamileyiz İnşallah.korkumuz dvm edio tabi.Bu bekleyizlrmz hiç bitmiickms onu anladım.Ama her geçen gün biraz daha inaniyrm sağlıklı bu sefer inşallah Die.inşallah böyle de gider cnm.darısı en yakın zamanda başına.Sen neler yaptın

Csnım sen kimyasal gebelik yaşadıktan nekadar sonra hamile kaldın? Ve klomen falan bişey kullandın mı

Cnm ben Aralık ayında hamile oldgmu ve kimyasal oldgnu öğrendim.İlk doktor 3 ay korun dedi başka doktora gittim o 1 ay korun dedi.o arada tsh degerim yüksekti hasimato teşhisi kondu ilaca başladım.kadın doğumcu hiçbir problem yok hemen hamile kalablrsn demişti.myom m varmış bi ama önemli bi yerde değilmiş.sonra ki 2 ay adet öncesi lekelenmem oldu.ilkinde yeniden kimyasal olmuş denilince ikinciye doktora gittim.o zaman tsh n hâlâ yüksek oldgnu gördük.ilaç dozunu arttirinca tsh düşünce 15 gün sonra inşallah hamile oldgmu öğrendim.4.adetimi olmadm çok şükür.ilkinde korunmstk.3.ayda oldu yani elhamdülillah.dedigm gibi benm yumurtalrda sorun yokmuş zannediorm.tsh m sikintilyms o da kontrol altına alınınca oldu inşallah.darısı en yakın zamanda başına cnm.dua et inşallah

çok geçmiş olsun canım inşaallah peşine hemencecik gelir bebisin. Belki kisti atmıştır rahim temizlenmiştir. Arkadasin dediği gibi incirden ziyade önce soğan kürü o eritir kisti. Eğer prolaktin hitmonunda sorun yoksa incir de yumurta gelişimine yardımcı.

Sağol canm cevap verdiğin için bende Ocak 20 de hamile oldugumu öğrendim 25 de kanamam oldu adet oldum kimyasal gebelik geçirmişim. Kimyasaldsn snra bu ikinci ayım inşallah bende hamile kalırım. Ve inşallah sende sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah

Doktor herşey çok güzel rahim yumurtalar filan hazır şansınız çok yüksek dedi :))) Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşaallah. Hamilesin demiş kadar sevindim var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…