Umutsuz olma gelir gelirr oo gelip gecer bile farkinda olmazsa. Insallah canm umarim vardir biseylerinşlh bu ay bebiş olmuştur hayırlısıyla canım:) böyle bekleyince zaman geçmiyor, bat tarihi gelmiyor birtürlü.bende şimdi bitmesini bekliyom, sonra ovulasyın sonra bat, çookkk var dahaa çokkk
daha kimyasalı atlatmaya çalışıyorum cnm. ama inşlh ilk aydan tekrar gebe kalanlardan olabilirim:)Umutsuz olma gelir gelirr oo gelip gecer bile farkinda olmazsa. Insallah canm umarim vardir biseyler
Insallah canm icini ferah tut baktin obur ay hamilesindaha kimyasalı atlatmaya çalışıyorum cnm. ama inşlh ilk aydan tekrar gebe kalanlardan olabilirim:)
İnşaallah canım. Atlatmak zor baya.. 4 ay geçti üstünden neredeyse benim dün yine hesap yapıyordum şimdi şu kadar haftalık olacaktı yarısı geçmişti bile diye..daha kimyasalı atlatmaya çalışıyorum cnm. ama inşlh ilk aydan tekrar gebe kalanlardan olabilirim:)
evet canm bende heveslenmiştim şuzaman doğacak diye ama olmadı mı olmuyorİnşaallah canım. Atlatmak zor baya.. 4 ay geçti üstünden neredeyse benim dün yine hesap yapıyordum şimdi şu kadar haftalık olacaktı yarısı geçmişti bile diye..
ağzına sağlık canım, inşlhh isteyen herkese hemen versin Rabbim:))Insallah canm icini ferah tut baktin obur ay hamilesin
İnşaallah olacak ferah tut içini gönüllerince dualar bir :)evet canm bende heveslenmiştim şuzaman doğacak diye ama olmadı mı olmuyorbundan sonrası iyi olsa bari herşey:))
aminn inşlh canım, ALLAHIM hepimize nasip etsin ama çok bekletmeden inşlh:)İnşaallah olacak ferah tut içini gönüllerince dualar bir :)
Cnmcm estağfurullah ne hakkı varsa helal ettik inşallah sende Allah a emanet ol.
Biz her zaman burdayız.Bi gelişme olursa canın sıkılırsa gel paylaş mutlaka bizimle.inşallah hayatındaki güzel degisikliklrn baslangci olur kk dan ayrılman.Güzel haberlerle geri gelmen dileğiyle hoscklm cnmcm
Csnım sen kimyasal gebelik yaşadıktan nekadar sonra hamile kaldın? Ve klomen falan bişey kullandın mıAaaa kısslar Siz burda mydnz.Bana bildirim gelmedi görmedim yazdklrnzi.iyiyiz iyiym İnşallah.bekliyrz bakalım inşallah sağlıklı sağlıklı buyuyorzdr
Siz neler yapiosnz
Arkadaslar merhaba subatin ilk haftasi kimyasal gebelik yaşadım ilk gebeligimdi cok üzüldüm tabi dusukten sonra doktor bakti folikul kist olusmus yumurtaliginda 4cm ama zamanla gidebilir cok önemli degil dedi nur topu gibi bebek beklerken nur topu gibi kist sahibi oldum anlayacağınız bu ay normal adet duzenimden bi hafta önce asiri kanamali buturlu parçalı adet oldum acaba kistim mi sokuldu bilmiyorum dusukten hemen sonra tutma olasılığı cok yüksek dediler adet olunca hayal kırıklığı oldu ister istemez...forumdaki yorumları okuyamadim ama ben de sizinle beklemedeyim bu ay incir kuru yapayim diyorum cok duydum ne dersiniz
hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevindim anlatamam
sayfayı açarken inşallah en azından bi arkadaşımı hamile görürüm dedim
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Csnım sen kimyasal gebelik yaşadıktan nekadar sonra hamile kaldın? Ve klomen falan bişey kullandın mı
Evet elde var bir :) sen nasılsın görüşmeyeli ??hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevindim anlatamam
sayfayı açarken inşallah en azından bi arkadaşımı hamile görürüm dedim
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
çok geçmiş olsun canım inşaallah peşine hemencecik gelir bebisin. Belki kisti atmıştır rahim temizlenmiştir. Arkadasin dediği gibi incirden ziyade önce soğan kürü o eritir kisti. Eğer prolaktin hitmonunda sorun yoksa incir de yumurta gelişimine yardımcı.Arkadaslar merhaba subatin ilk haftasi kimyasal gebelik yaşadım ilk gebeligimdi cok üzüldüm tabi dusukten sonra doktor bakti folikul kist olusmus yumurtaliginda 4cm ama zamanla gidebilir cok önemli degil dedi nur topu gibi bebek beklerken nur topu gibi kist sahibi oldum anlayacağınız bu ay normal adet duzenimden bi hafta önce asiri kanamali buturlu parçalı adet oldum acaba kistim mi sokuldu bilmiyorum dusukten hemen sonra tutma olasılığı cok yüksek dediler adet olunca hayal kırıklığı oldu ister istemez...forumdaki yorumları okuyamadim ama ben de sizinle beklemedeyim bu ay incir kuru yapayim diyorum cok duydum ne dersiniz
Sağol canm cevap verdiğin için bende Ocak 20 de hamile oldugumu öğrendim 25 de kanamam oldu adet oldum kimyasal gebelik geçirmişim. Kimyasaldsn snra bu ikinci ayım inşallah bende hamile kalırım. Ve inşallah sende sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallahCnm ben Aralık ayında hamile oldgmu ve kimyasal oldgnu öğrendim.İlk doktor 3 ay korun dedi başka doktora gittim o 1 ay korun dedi.o arada tsh degerim yüksekti hasimato teşhisi kondu ilaca başladım.kadın doğumcu hiçbir problem yok hemen hamile kalablrsn demişti.myom m varmış bi ama önemli bi yerde değilmiş.sonra ki 2 ay adet öncesi lekelenmem oldu.ilkinde yeniden kimyasal olmuş denilince ikinciye doktora gittim.o zaman tsh n hâlâ yüksek oldgnu gördük.ilaç dozunu arttirinca tsh düşünce 15 gün sonra inşallah hamile oldgmu öğrendim.4.adetimi olmadm çok şükür.ilkinde korunmstk.3.ayda oldu yani elhamdülillah.dedigm gibi benm yumurtalrda sorun yokmuş zannediorm.tsh m sikintilyms o da kontrol altına alınınca oldu inşallah.darısı en yakın zamanda başına cnm.dua et inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz hadi bu ay inşallah!Doktor herşey çok güzel rahim yumurtalar filan hazır şansınız çok yüksek dedi :))) Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşaallah. Hamilesin demiş kadar sevindim var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?