Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ben 10 gundur adet oluyorum daha bata cooook var 20 nisan gosteriyor takvim bakalım. Ilk sıralarda kimler var bakalim?

Ovulasyon bekliyorum bende :) heyecanlı günler başlıyor
Iyi yakala bari ovulasyonu beklentiler daha fazla olsun bizde ovulasyonu gectik bata on gun var desenize en yakin benim heyecanli dakikalar basladi bakalim varmi bebis simdi cikarmi test yapsam

Iyi yakala bari ovulasyonu beklentiler daha fazla olsun bizde ovulasyonu gectik bata on gun var desenize en yakin benim heyecanli dakikalar basladi bakalim varmi bebis simdi cikarmi test yapsam
Çıkmaz tabii daha dur bakalım plan o yönde kaçış yok

Çıkmaz tabii daha dur bakalım plan o yönde kaçış yok
Heyecanlaniyorum ya bilmiyorum simdi akintilarim fln artti bide diger kimyasal olan gebelikte de boyle olmustu simdide beyaz akintim var ama nebilim iste goguslerim fln sisde degil agrimiyolarda daha erken mi diyorum acaba diye erkenmis demekki. Tabi canmm kaciss olmasinda bizde iyi degerlendirdik valla gelmeseydi benimki zorla tutup goturycektim

Yumurtlamadan 9 10 gün sonra başlar belirti hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah gelsin bebişler sağlıklı bir şekilde inşaallah.

Canim amin ama birbuçuk ayimiz var maalesef eşim 6aylık bir göreve gidecek sene sonu ancak gelecek ve ben 30 yaşındayım soğan dan sonra incir uygulayacaktim ama zaman yok o yüzden direkt incir kurune başladım bugün inşAllah rabbim nasip eder eşim gitmeden hamis olurum sen gibi

Canim tsh değeri noluyo acaba bende yaptirsam doktor ben düşük yaptiktan sonra betahcg ye bakti benim hemen düşmedi kanama baya sürünce düşmüştü çünkü

Amin canim cok Sagolasin doktor düşük yaptığımda bi cok teste bakti ama herhangi bisey demedi düşük yüksek gibi esim göreve gideceği icin bi bucuk ay zaman var hemen incire basladim bugün 6 ay sonra dönecek gitmeden rabbim verir inşAllah

Kizlar kimyasal sonrasi beklemeden hamile kalanlar var bat gormeden benm 2. Dusugum ne yazikki kimyasalla sonlandi 9 martta kanamam basladi carsamba gunu gene yumurtladim ve beklemeden denemeye karar verdik kimyasali dusukten saymadiklari icin deger cok yukselmemisse sifirlandiktan sonra yumrtlamaniz gecmediyse eger beklemeye gerek yok dedi doktorum bu ay yumurtlarimda guzelmis dedigine gore bakalim neler beklicek bizi insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagkmiza aliriz ve saglikla buyuturuz stres yapmadigimiz surece hersey cok guzel olur insallah

Canim tsh değeri noluyo acaba bende yaptirsam doktor ben düşük yaptiktan sonra betahcg ye bakti benim hemen düşmedi kanama baya sürünce düşmüştü çünkü

Şifa olsun inşallah cnm.inşallah hemen hamile kalırsın.
Tsh tiroit değeri oluo.tiroit de hamile kalmayı etkilioms.
Benmde kanamam uzun sürmüştü cnm. 5 6 gun süren arkadaşlar var ama benm 15 güne yakın sürdü ve dediğin gibi en son 13 14.gün gittiğimde 0.24 cikmsti doktor sifirlanms artık demişti.öyle yani.inşallah sen benim kadar da beklemezsn hemen hamile kalirsn cnm

Ovulasyon testim koyulaşmıyor benim ya akıntı çoğaldı ama bugün baya uzamaya başladı sanki.. Kafam karıştı yineEki Görüntüle 1803180 Eki Görüntüle 1803181

Cnm en koyu 8 ı gibi ama bence akintiyi takip et.bende en son akıntıya bakmıştım tuttu çok şükür akıntı öncesi ilişki de olmamsti hatrliosan akintinn ertesi günü olmuştu.demekki bir iki güne çatlar İnşallah seninde

Doktor pazar başlayın dedi yarın inşaallah baslayacagiz. Kaçırmam herhalde ya biri kaçsa ötekini yakalarım inşaallah baya çok vardı yumurtam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…