Benim 10 nisan. Ovulasyon yaklaştı artık..Kizlarr bata kac gun kaldişafak kac
Benimde daha 10 gun var beklemedeyiz bakalim insallah vardir biaeylerBen 10 gundur adet oluyorum daha bata cooook var 20 nisan gosteriyor takvim bakalım. Ilk sıralarda kimler var bakalim?
Hadi insallah canm iyi yakala ovulasyonu bekleyisler merakla olsunBenim 10 nisan. Ovulasyon yaklaştı artık..
Ovulasyon bekliyorum bende :) heyecanlı günler başlıyorKizlarr bata kac gun kaldişafak kac
Iyi yakala bari ovulasyonu beklentiler daha fazla olsun bizde ovulasyonu gectik bata on gun var desenize en yakin benim heyecanli dakikalar basladi bakalim varmi bebis simdi cikarmi test yapsamOvulasyon bekliyorum bende :) heyecanlı günler başlıyor
Çıkmaz tabii daha dur bakalımIyi yakala bari ovulasyonu beklentiler daha fazla olsun bizde ovulasyonu gectik bata on gun var desenize en yakin benim heyecanli dakikalar basladi bakalim varmi bebis simdi cikarmi test yapsam
Heyecanlaniyorum ya bilmiyorum simdi akintilarim fln artti bide diger kimyasal olan gebelikte de boyle olmustu simdide beyaz akintim var ama nebilim iste goguslerim fln sisde degil agrimiyolarda daha erken mi diyorum acaba diye erkenmis demekki. Tabi canmm kaciss olmasinda bizde iyi degerlendirdik valla gelmeseydi benimki zorla tutup goturycektimÇıkmaz tabii daha dur bakalımplan o yönde kaçış yok
Yumurtlamadan 9 10 gün sonra başlar belirtiHeyecanlaniyorum ya bilmiyorum simdi akintilarim fln artti bide diger kimyasal olan gebelikte de boyle olmustu simdide beyaz akintim var ama nebilim iste goguslerim fln sisde degil agrimiyolarda daha erken mi diyorum acaba diye erkenmis demekki. Tabi canmm kaciss olmasinda bizde iyi degerlendirdik valla gelmeseydi benimki zorla tutup goturycektim
Insallah canmmm dort gozle bekliyorumYumurtlamadan 9 10 gün sonra başlar belirtihayırlısı olsun hakkımızda inşaallah gelsin bebişler sağlıklı bir şekilde inşaallah.
Canim amin ama birbuçuk ayimiz var maalesef eşim 6aylık bir göreve gidecek sene sonu ancak gelecek ve ben 30 yaşındayım soğan dan sonra incir uygulayacaktim ama zaman yok o yüzden direkt incir kurune başladım bugün inşAllah rabbim nasip eder eşim gitmeden hamis olurum sen gibiÇok geçmiş olsun cnm.umudunu kaybetme.Bana da hemen kalablrsn demişlerdi bende senin gibi hayal kırıklığı yasamstm ama 3.ay nasip oldu.bi kere oldu ya inşallah yakında yine olcak öyle düşün.çok kafaya takmamaya çalış bence.
Kür yapmayım diosan incirden önce soğan kürü yap bence.ibrahim Saraçoğlu da öyle tavsiye edio.soğan arkasndn incir kürü Die.önce rahmni de güzelce temizler sonra hazırlar inşallah.Allah m en yakın zaman da tekrar nasip etsin inşallah cnm.
Canim tsh değeri noluyo acaba bende yaptirsam doktor ben düşük yaptiktan sonra betahcg ye bakti benim hemen düşmedi kanama baya sürünce düşmüştü çünküCnm ben Aralık ayında hamile oldgmu ve kimyasal oldgnu öğrendim.İlk doktor 3 ay korun dedi başka doktora gittim o 1 ay korun dedi.o arada tsh degerim yüksekti hasimato teşhisi kondu ilaca başladım.kadın doğumcu hiçbir problem yok hemen hamile kalablrsn demişti.myom m varmış bi ama önemli bi yerde değilmiş.sonra ki 2 ay adet öncesi lekelenmem oldu.ilkinde yeniden kimyasal olmuş denilince ikinciye doktora gittim.o zaman tsh n hâlâ yüksek oldgnu gördük.ilaç dozunu arttirinca tsh düşünce 15 gün sonra inşallah hamile oldgmu öğrendim.4.adetimi olmadm çok şükür.ilkinde korunmstk.3.ayda oldu yani elhamdülillah.dedigm gibi benm yumurtalrda sorun yokmuş zannediorm.tsh m sikintilyms o da kontrol altına alınınca oldu inşallah.darısı en yakın zamanda başına cnm.dua et inşallah
Amin canim cok Sagolasin doktor düşük yaptığımda bi cok teste bakti ama herhangi bisey demedi düşük yüksek gibi esim göreve gideceği icin bi bucuk ay zaman var hemen incire basladim bugün 6 ay sonra dönecek gitmeden rabbim verir inşAllahçok geçmiş olsun canım inşaallah peşine hemencecik gelir bebisin. Belki kisti atmıştır rahim temizlenmiştir. Arkadasin dediği gibi incirden ziyade önce soğan kürü o eritir kisti. Eğer prolaktin hitmonunda sorun yoksa incir de yumurta gelişimine yardımcı.
insallah Herşey gonlumuzce olur. benimde kimyasal gebeligim bitti.abdest alip yola devamOvulasyon bekliyorum bende :) heyecanlı günler başlıyor
Canim tsh değeri noluyo acaba bende yaptirsam doktor ben düşük yaptiktan sonra betahcg ye bakti benim hemen düşmedi kanama baya sürünce düşmüştü çünkü
Ovulasyon testim koyulaşmıyor benim yaakıntı çoğaldı ama bugün baya uzamaya başladı sanki.. Kafam karıştı yineEki Görüntüle 1803180 Eki Görüntüle 1803181
Doktor pazar başlayın dedi yarın inşaallah baslayacagiz. Kaçırmam herhalde ya biri kaçsa ötekini yakalarım inşaallah baya çok vardı yumurtam :)Cnm en koyu 8 ı gibi ama bence akintiyi takip et.bende en son akıntıya bakmıştım tuttu çok şükür akıntı öncesi ilişki de olmamsti hatrliosan akintinn ertesi günü olmuştu.demekki bir iki güne çatlar İnşallah seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?