Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

selam kızlar ne habersiniz
ben pazartesi günü yeniden kan vereyim diyorum artık sıfırlandıgını göreyim içim rahat etsin

selam kızlar ne habersiniz
ben pazartesi günü yeniden kan vereyim diyorum artık sıfırlandıgını göreyim içim rahat etsin

Aynen cnm git gör sonra yola dvm inşallah

Dr fobisi olustu bende

Sorma bende sıkılmıştım cnmcm Rabbim beterndn saklasn eksik etmesn doktorlrmzi da tabi de 3 hafta git gel kan ver et kollarm mahvolmstu.şimdi hâlâ gidesm var da gidemem yani istemiorm

Mrb kizlar ben de bes aydir evliyim ama 40 ve 45 gunde bir adet oluyorum hem endometriosis hem de pko hastasiyim agnucaston kullandım ilk defa 29. Gunde adet oldum ve agnucastona su an devam ediyorum hamile kalmayi cok istiyorum ve benim ne zaman yumurtladigim bile belli değildi duzensiz adet belki yumurtlamiyprum bile of of sizler hic agnucaston kullandiniz mi

yok hic kullanmadım ama tesadüfe bakki bende bugun o ilaci araştırdım onunla bayaga hamile kalan varmis hemde ilk ayindan 2.ayindan

İnşaallah şifa olur sana. Ben bilmiyorum kullanmadım. Yumurta geliştirici ilaçlardan mı ? Klomen kullandım bir kere. Yumurta takibine çağırdı mı doktor ?

Adetim ilk defa zamaninda geldi sinirlerjm bozulmadi sıcak basmasi falan yasamadim ve adet gecikmesi olmadi ilk defa normal bayanlar gibi adet oldum ins bu ay da hamile olurum of of nedir biz kadinlarin derdi bes aylik evliyim ama sanki yillardir ugrasiyorim

İnşaallah şifa olur sana. Ben bilmiyorum kullanmadım. Yumurta geliştirici ilaçlardan mı ? Klomen kullandım bir kere. Yumurta takibine çağırdı mı doktor ?
Yok cnm endometriosis hastasi oldugim icin prof bana önce bir kac ay dene dedi sonra tedaviue baslariz dedj ben de yabanci ve Türk forumlarindan bu ilaci buldum daha once de sadece otunu icmistim hayitin ordan biliyorim kendim kullanım dedim adet açısından tam zamanında oldum ama hamilelik umudu artik bu aya kendimi bildim bileli adetlerimde problem var anne olmak cok uzak bir seymis gibi geliyo bana offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…