Geçmeden test yapmam diyenlerden misin
Sen bilirsin sabredebiliyorsan
Büyük konumayim ama yapmayı düşünmüyorum bu ay cnm 31. Günü adet olmazsam kan da baktıracam inşallah
Canım bnm göğüs ağrım adet oldugum aylarda da olur bugün adet ağrılarım varCnmcm test yap yaa kan verene kadar nasıl sabretcez
Göğüs ağrısı en belirgin belirti çünkü yaa
Sabretmek zorundayım eşimle karar aldık orda beklemek sonra da 0,100gibi sonuç alıp eve domek çok üzücü oluyor bir kaç sefer bunu yasadimmmSen bilirsin sabredebiliyorsanben yapamam
O zaman bekle inşaallah bu o seferlerden olmazSabretmek zorundayım eşimle karar aldık orda beklemek sonra da 0,100gibi sonuç alıp eve domek çok üzücü oluyor bir kaç sefer bunu yasadimmm
Canım bnm göğüs ağrım adet oldugum aylarda da olur bugün adet ağrılarım var
OZaman bu ayi es geceyim ben. Beklentiye girmeyeyim.. yeni yil yeni umutlar getirsin :). tesekkur ederim..O da anormal değil aslında yumurtlama olmayan aylar da olabiliyor doktorlar bunu da doğal karşılıyor
OZaman bu ayi es geceyim ben. Beklentiye girmeyeyim.. yeni yil yeni umutlar getirsin :). tesekkur ederim..
Inşallah cnm dua ediyorum Rabbimden hayırlısı ni istiyorumAnladm cnm sen kendini daha iyi biliosn.ben kendimce heyecan yaptim
İnşallah güzel haberle verirsn bize
istersen bi doktora git yumurta varsa catlamadiysa catlatma ignesi yapar.OZaman bu ayi es geceyim ben. Beklentiye girmeyeyim.. yeni yil yeni umutlar getirsin :). tesekkur ederim..
Inşallah cnm dua ediyorum Rabbimden hayırlısı ni istiyorum
Dr fobisi olustu bendeistersen bi doktora git yumurta varsa catlamadiysa catlatma ignesi yapar.
selam kızlar ne habersiniz
ben pazartesi günü yeniden kan vereyim diyorum artık sıfırlandıgını göreyim içim rahat etsin
Dr fobisi olustu bende
yok hic kullanmadım ama tesadüfe bakki bende bugun o ilaci araştırdım onunla bayaga hamile kalan varmis hemde ilk ayindan 2.ayindanMrb kizlar ben de bes aydir evliyim ama 40 ve 45 gunde bir adet oluyorum hem endometriosis hem de pko hastasiyim agnucaston kullandım ilk defa 29. Gunde adet oldum ve agnucastona su an devam ediyorum hamile kalmayi cok istiyorum ve benim ne zaman yumurtladigim bile belli değildi duzensiz adet belki yumurtlamiyprum bile of of sizler hic agnucaston kullandiniz mi
Benim ilk ay geçti ama ilk defa zamanında adet oldum bakalim bu ay ne olcak siz de kullanin beraber sonuclari gorelimyok hic kullanmadım ama tesadüfe bakki bende bugun o ilaci araştırdım onunla bayaga hamile kalan varmis hemde ilk ayindan 2.ayindan
İnşaallah şifa olur sana. Ben bilmiyorum kullanmadım. Yumurta geliştirici ilaçlardan mı ? Klomen kullandım bir kere. Yumurta takibine çağırdı mı doktor ?Mrb kizlar ben de bes aydir evliyim ama 40 ve 45 gunde bir adet oluyorum hem endometriosis hem de pko hastasiyim agnucaston kullandım ilk defa 29. Gunde adet oldum ve agnucastona su an devam ediyorum hamile kalmayi cok istiyorum ve benim ne zaman yumurtladigim bile belli değildi duzensiz adet belki yumurtlamiyprum bile of of sizler hic agnucaston kullandiniz mi
Yok cnm endometriosis hastasi oldugim icin prof bana önce bir kac ay dene dedi sonra tedaviue baslariz dedj ben de yabanci ve Türk forumlarindan bu ilaci buldum daha once de sadece otunu icmistim hayitin ordan biliyorim kendim kullanım dedim adet açısından tam zamanında oldum ama hamilelik umudu artik bu aya kendimi bildim bileli adetlerimde problem var anne olmak cok uzak bir seymis gibi geliyo bana offf offfİnşaallah şifa olur sana. Ben bilmiyorum kullanmadım. Yumurta geliştirici ilaçlardan mı ? Klomen kullandım bir kere. Yumurta takibine çağırdı mı doktor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?