Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ovulasyon testim koyulaşmıyor benim ya akıntı çoğaldı ama bugün baya uzamaya başladı sanki.. Kafam karıştı yineEki Görüntüle 1803180 Eki Görüntüle 1803181
Benimde bu ara aynı böyle çıkıyo ikinci çizgilerim. Bigün hah tamam yarın öbür gün koyulaşıcak diyorum öbür gün bi bakıyorum yok. Ama geçen ayda böyleydi sonra birden kopkoyu oldu. Bide ilk çizgi gördüğüm günü değerlendirememiştim ertesi gün oldu ama geç kalmışız demek. Bu aya ya nasip. Beklenmeyen adet 10 nisan benim..

Benim de 16 nisan. Doktor pazar çatlayacak boyuta gelir büyük ihtimal dedi o yüzden ben köyü çıkar diye düşündüm ama daha iyi oldu çünkü bugün başlayacağız çalışmalara aynen bazen pat diye koyulaşıyor

Evet ben akıntı takibi yapıyorum daha iyi anlıyorum ov tarihini. O gün sabah akşam yapıyorum sabah değilse akşam koyu çıkıyor. Ayyy gelsin bebişleer

Kizlar gunaydin herkese benim 13. Gun adet hala devam edince bgn artik azalmak yerine artinca doktora geldim. Ultrason temiz gibi dedi. Kist tarzi bişey gorunmuyor dedi. buyuk ihtimal hormonlarınla alakali dedi. Sonra ben ocakta kimyasal gebelik yasadigimi soyedim ilac yazdi primolut-n 2 gun icinde kesilir dedi. 10 gun sonra ilac bitince tekrar adet olcaksin 3. Gun hormon tahliline gel dedi. Eger 2 gun icinde kesilmezse rahiminin durumuna bakmak lazim kürtaj yaparak parca kalmis mi yada polip varmi diye dedi. Her zaman gittigim doktor degildi bu sefer acil olunca.

kizlar 2 gun oldu kimyasal gebeligim biteli.bugun beyazimsi bi akintim var.yumurtlama olabilir mi yoksa ben sacmaliyomuyum

İnşaallah ilaç fayda eder kaçırma hirmon tahlilini yaptır mutlaka. Umarım sorun çıkmaz

yiyim cTE="Hayalci_almina, post: 45798123, member: 721262"]insallah cnm. sen nasil oldun?[/QUOTE]
iyiyim canim.2 gun oldu kanamam bitti.sanki bugun yumurtlama belirtilerim oldu.kafam karisik

İnşAllah canım cok da fazla zamanim yok nisanın bir başı bir sonu yumurtlama tarihim ama mayıstaki yumurtlamam o gittikten sonra maalesef bu ay oldu oldu olmadı bütün sene bebeğe elveda

Kizlar benm kasigimda batmalar basladi ozellikle tam seyimin ustunde biseyler batiyo sizliyo sinra geciyo bide gigusumun ustu degil alt tari agriyo normalde yanlar agrir ama benmki farkli arada bir akintim su gibi artik o beyazimsu akintida yok kafam cok karisti bebis yok galiba

Cnm benmde göğsümün hem yanları hem alt tarafı agrio ama.bilemiyrm digerlrni.İnşallah vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…