Benimde bu ara aynı böyle çıkıyo ikinci çizgilerim. Bigün hah tamam yarın öbür gün koyulaşıcak diyorum öbür gün bi bakıyorum yok. Ama geçen ayda böyleydi sonra birden kopkoyu oldu. Bide ilk çizgi gördüğüm günü değerlendirememiştim ertesi gün oldu ama geç kalmışız demek. Bu aya ya nasip. Beklenmeyen adet 10 nisan benim..Ovulasyon testim koyulaşmıyor benim yaakıntı çoğaldı ama bugün baya uzamaya başladı sanki.. Kafam karıştı yineEki Görüntüle 1803180 Eki Görüntüle 1803181
Benim de 16 nisan. Doktor pazar çatlayacak boyuta gelir büyük ihtimal dedi o yüzden ben köyü çıkar diye düşündüm ama daha iyi oldu çünkü bugün başlayacağız çalışmalaraBenimde bu ara aynı böyle çıkıyo ikinci çizgilerim. Bigün hah tamam yarın öbür gün koyulaşıcak diyorum öbür gün bi bakıyorum yok. Ama geçen ayda böyleydi sonra birden kopkoyu oldu. Bide ilk çizgi gördüğüm günü değerlendirememiştim ertesi gün oldu ama geç kalmışız demek. Bu aya ya nasip. Beklenmeyen adet 10 nisan benim..
Evet ben akıntı takibi yapıyorum daha iyi anlıyorum ov tarihini. O gün sabah akşam yapıyorum sabah değilse akşam koyu çıkıyor. Ayyy gelsin bebişleerBenim de 16 nisan. Doktor pazar çatlayacak boyuta gelir büyük ihtimal dedi o yüzden ben köyü çıkar diye düşündüm ama daha iyi oldu çünkü bugün başlayacağız çalışmalaraaynen bazen pat diye koyulaşıyor
İnşaallah ilaç fayda ederKizlar gunaydin herkese benim 13. Gun adet hala devam edince bgn artik azalmak yerine artinca doktora geldim. Ultrason temiz gibi dedi. Kist tarzi bişey gorunmuyor dedi. buyuk ihtimal hormonlarınla alakali dedi. Sonra ben ocakta kimyasal gebelik yasadigimi soyedim ilac yazdi primolut-n 2 gun icinde kesilir dedi. 10 gun sonra ilac bitince tekrar adet olcaksin 3. Gun hormon tahliline gel dedi. Eger 2 gun icinde kesilmezse rahiminin durumuna bakmak lazim kürtaj yaparak parca kalmis mi yada polip varmi diye dedi. Her zaman gittigim doktor degildi bu sefer acil olunca.
az kalmis canim.inşallah bebis seninledir...Merhaba kizlar benim istenmeyen bat 5 nisan beklemedeyim. sizler nasilsini
insallah cnm. sen nasil oldun?az kalmis canim.inşallah bebis seninledir...
iyiyim canim.2 gun oldu kanamam bitti.sanki bugun yumurtlama belirtilerim oldu.kafam karisikyiyim cTE="Hayalci_almina, post: 45798123, member: 721262"]insallah cnm. sen nasil oldun?
İnşAllah canım cok da fazla zamanim yok nisanın bir başı bir sonu yumurtlama tarihim ama mayıstaki yumurtlamam o gittikten sonra maalesef bu ay oldu oldu olmadı bütün sene bebeğe elvedaŞifa olsun inşallah cnm.inşallah hemen hamile kalırsın.
Tsh tiroit değeri oluo.tiroit de hamile kalmayı etkilioms.
Benmde kanamam uzun sürmüştü cnm. 5 6 gun süren arkadaşlar var ama benm 15 güne yakın sürdü ve dediğin gibi en son 13 14.gün gittiğimde 0.24 cikmsti doktor sifirlanms artık demişti.öyle yani.inşallah sen benim kadar da beklemezsn hemen hamile kalirsn cnm
Canım yumurtlama beyaz akıntıdan değil çiğ yumurta akı gibi şeffaf akıntıdan anlaşılıyorkizlar 2 gun oldu kimyasal gebeligim biteli.bugun beyazimsi bi akintim var.yumurtlama olabilir mi yoksa ben sacmaliyomuyum
himm anladim canimCanım yumurtlama beyaz akıntıdan değil çiğ yumurta akı gibi şeffaf akıntıdan anlaşılıyor
Kizlar benm kasigimda batmalar basladi ozellikle tam seyimin ustunde biseyler batiyo sizliyo sinra geciyo bide gigusumun ustu degil alt tari agriyo normalde yanlar agrir ama benmki farkli arada bir akintim su gibi artik o beyazimsu akintida yok kafam cok karisti bebis yok galiba
Insallah canm umarim vardir bide tutulmus gibi belim agriyo yataraken saga donsem olmuyo sola donsem olmuyo sirtim agriyo yaniCnm benmde göğsümün hem yanları hem alt tarafı agrio ama.bilemiyrm digerlrni.İnşallah vardır bebiş
Panik yok vakti var yumurtladımKızlar bugün 16.gün ve hala yumurtlamadım içerde neler oluyo ki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?