Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Hiç belli olmaz bu işler belirtiler karışık işler çünkü bekle canım az kaldı artık son kaç şimdi ?

Sende durum ne tatlım yumurtlama pazar günüydü galiba
Doktor öyle olur büyük ihtimal dedi ama pqzar olmadı benim daha Beklemedeyim. Bugün ateşte düşüş var belki bugündür yarın belli olur ateşten daha da olmazsa 16. Günde bi kontrole giderim sanırım iğne verir olmadı.

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Son 6 gun kaldi insallah canm bakicaz artik test yapsammi simdi diyorum cook erken hele bi bes gun daha gecsin
Aynen aynen çok etken daha 12. Günde filan yaparsın çok çok merak ediyorsan. He bi de sen ateş ölçüyorum muydun ?

Aynen aynen çok etken daha 12. Günde filan yaparsın çok çok merak ediyorsan. He bi de sen ateş ölçüyorum muydun ?
Olcuyodum biara bi kacgun olcemedim hic aksattim oyle kaldi ama atesimin yuksek oldugunu hissediyorum mesela bazen cok usuyorum elim ayagim isinmiyo bazende sicakkik basiyo

Olcuyodum biara bi kacgun olcemedim hic aksattim oyle kaldi ama atesimin yuksek oldugunu hissediyorum mesela bazen cok usuyorum elim ayagim isinmiyo bazende sicakkik basiyo
Sabah yataktan kalmadan ölç istersen derecen varsa gün içinde değişken olabilir.

Sabah yataktan kalmadan ölç istersen derecen varsa gün içinde değişken olabilir.
Evet canm olcerim bikac gun olcemedim biraktim oyle bide insanin sinirleri bizuluyi kararsiz kalinca bian umutsuzluga fln kapilinca birakiyorum. Neyse artik adete yaklasyi baslim yine

Kızlar yumurtlamak ve yumurtanın çatlaması farklı şeyler mi? Bide bu ov testinde çift çizgiyi görmek yumurta çatladı demek mi? Çift çizgiden sonra ne kadar zamanımız var

Kızlar yumurtlamak ve yumurtanın çatlaması farklı şeyler mi? Bide bu ov testinde çift çizgiyi görmek yumurta çatladı demek mi? Çift çizgiden sonra ne kadar zamanımız var
Cift çizgiden sonra siliklesmeye başlayınca çatlamış oluyor en çok merak ettiğim şeydi bu benim. Aynı bbence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…