Hiç belli olmaz bu işler belirtiler karışık işler çünkü bekle canım az kaldı artık son kaç şimdi ?Kizlar benm kasigimda batmalar basladi ozellikle tam seyimin ustunde biseyler batiyo sizliyo sinra geciyo bide gigusumun ustu degil alt tari agriyo normalde yanlar agrir ama benmki farkli arada bir akintim su gibi artik o beyazimsu akintida yok kafam cok karisti bebis yok galiba
Sende durum ne tatlım yumurtlama pazar günüydü galibaPanik yok vakti var yumurtladımmevsim değişikliği ilaç kullanımı herşey etkileyebilir bi iki gün
Doktor öyle olur büyük ihtimal dedi ama pqzar olmadı benim daha Beklemedeyim. Bugün ateşte düşüş var belki bugündür yarın belli olur ateştenSende durum ne tatlım yumurtlama pazar günüydü galiba
Doktor öyle olur büyük ihtimal dedi ama pqzar olmadı benim daha Beklemedeyim. Bugün ateşte düşüş var belki bugündür yarın belli olur ateştendaha da olmazsa 16. Günde bi kontrole giderim sanırım iğne verir olmadı.
Bi başlasam çatlamaya patır patırHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
İki tane birden çatlar mı ki acabaBi başlasam çatlamaya patır patırhayırlısı hakkımızda
Yakındı mm ler birbirine bilmiyorum ki canım. Yaşayıp göreceğizİki tane birden çatlar mı ki acaba
Son 6 gun kaldi insallah canm bakicaz artik test yapsammi simdi diyorum cook erken hele bi bes gun daha gecsinHiç belli olmaz bu işler belirtiler karışık işler çünkü bekle canım az kaldı artık son kaç şimdi ?
Aynen aynen çok etken daha 12. Günde filan yaparsın çok çok merak ediyorsan. He bi de sen ateş ölçüyorum muydun ?Son 6 gun kaldi insallah canm bakicaz artik test yapsammi simdi diyorum cook erken hele bi bes gun daha gecsin
Olcuyodum biara bi kacgun olcemedim hic aksattim oyle kaldi ama atesimin yuksek oldugunu hissediyorum mesela bazen cok usuyorum elim ayagim isinmiyo bazende sicakkik basiyoAynen aynen çok etken daha 12. Günde filan yaparsın çok çok merak ediyorsan. He bi de sen ateş ölçüyorum muydun ?
Sabah yataktan kalmadan ölç istersen derecen varsaOlcuyodum biara bi kacgun olcemedim hic aksattim oyle kaldi ama atesimin yuksek oldugunu hissediyorum mesela bazen cok usuyorum elim ayagim isinmiyo bazende sicakkik basiyo
benim bu ay teee 18. gün çatladıKızlar bugün 16.gün ve hala yumurtlamadım içerde neler oluyo ki yaaa
Benim bugünde çatlamadı yarın 17.gün bakalım..benim bu ay teee 18. gün çatladı
Evet canm olcerim bikac gun olcemedim biraktim oyle bide insanin sinirleri bizuluyi kararsiz kalinca bian umutsuzluga fln kapilinca birakiyorum. Neyse artik adete yaklasyi baslim yineSabah yataktan kalmadan ölç istersen derecen varsagün içinde değişken olabilir.
Cift çizgiden sonra siliklesmeye başlayınca çatlamış oluyorKızlar yumurtlamak ve yumurtanın çatlaması farklı şeyler mi? Bide bu ov testinde çift çizgiyi görmek yumurta çatladı demek mi? Çift çizgiden sonra ne kadar zamanımız var
Yani çift çizgi gördüm o gün ilişki olmadı diyelim ertesi gün geç kalmış olmuyorum o Zaman?Cift çizgiden sonra siliklesmeye başlayınca çatlamış oluyoren çok merak ettiğim şeydi bu benim. Aynı bbence
Aynen bence öyle.Yani çift çizgi gördüm o gün ilişki olmadı diyelim ertesi gün geç kalmış olmuyorum o Zaman?
Kizlar gittim doktora benim yumurta 22mm olmuşçatlar gibi etrafı bozulmaya başlamış dedi. Ama iğne de verdi. 3gün üstüste ilişki olsun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?