Amin dua et anne adayımızInşallah mutlu son olur cnmcm
Amin dua et anne adayımız
Haydi bismillahKizlar gittim doktora benim yumurta 22mm olmuşçatlar gibi etrafı bozulmaya başlamış dedi. Ama iğne de verdi. 3gün üstüste ilişki olsun dedi.
Ohh bebiş olsun inşaallah bol çalışmalar. Bak bu ara 3 gün üstüste ilişki muhabbetini çok duyuyorum deneyin istersen uyarsaKızlar bende bu sabah çift çizgiyi gördüm hadi bakalım..
İnşallah, niyetim öyle zaten. Dün 1 bugün ve yarın yeter sanırım yakalamaya. Zaten daha olmadı eşim yurtdışına gidiyor. Hayrla tez zamanda bekleyen herkese nasip olsun inşallahOhh bebiş olsun inşaallah bol çalışmalar. Bak bu ara 3 gün üstüste ilişki muhabbetini çok duyuyorum deneyin istersen uyarsa
İnşaallah benim de bugün çift çizgi hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah, niyetim öyle zaten. Dün 1 bugün ve yarın yeter sanırım yakalamaya. Zaten daha olmadı eşim yurtdışına gidiyor. Hayrla tez zamanda bekleyen herkese nasip olsun inşallah
İnşaallah benim de bugün çift çizgi hayırlısı olsun hakkımızdabende dün yok önceki gün vardı çünkü. Bugün yarın devam diyoruz artık.
Aynen canımBu ay birlikte bekliycez demek
İnşallah tatlım doğum tarihlerimizi konuşuruz artıkAynen canımhayırlısı olsun hakkımızda inşaallah gelsin bebişlerimiz :)
Amiiiiinnİnşallah tatlım doğum tarihlerimizi konuşuruz artık
Cok sevindim canm bak hersey yolunda daha korkucak hicbisey yok bence artik hamileligin tadini cikartmalisin.Kısslar
Bugün doktor kontrolmz vardı
Pitpit lrmzi duyduk çok şükür
Ultrasonda da baya baya kol kafa bacak ortada.elhamdülillah.
Doktora dedim her geliste korkuorm kötü bişey olur mu acaba Die.Neden korkuosn herşey yolunda dedi.kimyasal oldu mu için herhalde dedim de bak görmüo msn artık öyle bi ihtimal yok dedi.inşallah dedim ya.darısı en yakın zamanda size inşallah kısslar
Son 3 gün demi senin var mı uyku hali filan :))Cok sevindim canm bak hersey yolunda daha korkucak hicbisey yok bence artik hamileligin tadini cikartmalisin.bisey sorucam canm ya adet olmana yakinmi goguslerin sismisti yoksa sadece agriyolarmiydi yada adetin gectikten sonrami sisti. Kasiklarin nedercede agriyodu akinti durumun nasildi
Benim iğne olduğu için etkisi 12 güne geçer diye düşünüyorum. Kafam karışık o konuda aslında son 2 aydır çatlamadan 10 12 gün sonra regl oldum. Bu ay iğne değiştirir mi bilmiyorum. Ama 12. Günün sabahı yaparım ben ateşin yüksek devam ederse
Benim iğne olduğu için etkisi 12 güne geçer diye düşünüyorum. Kafam karışık o konuda aslında son 2 aydır çatlamadan 10 12 gün sonra regl oldum. Bu ay iğne değiştirir mi bilmiyorum. Ama 12. Günün sabahı yaparım ben ateşin yüksek devam ederseateş düşerse hiç yapmam büyük ihtimal. Sende 12. Gün yapabilirsin test yapmam gün geçmeden diyenlerden isen durum farklı. Ben yaparım duramam. Pozitif de soluğu kan tahliline alırım hemen progesteron ile beraber baktırmayı düşünüyorum bu sefer
Ne olur ne olmaz kimyasal olunca önceki bi baktırmak istiyorum.Progesteron niye?
Sabahlari uyanmak istemiyorum ama mesela dun gece saat beste bi kaldim yediye kadar uyuyamadim sonrada dalmisim kalkmak bile istemedim. Ama kasiklarim cok batiyo bilmiyorum ya goguslerimde cok agriyo ama şis degil okadar akintim normal test yapsam cikarmi ya son uc gunSon 3 gün demi senin var mı uyku hali filan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?