Insallah canm ya az kaldi son uc gunum var hadi hayirlisi neyse o olsun
Bekle hi gün daha 12 yada 13. Günde yap istersen canımSabahlari uyanmak istemiyorum ama mesela dun gece saat beste bi kaldim yediye kadar uyuyamadim sonrada dalmisim kalkmak bile istemedim. Ama kasiklarim cok batiyo bilmiyorum ya goguslerimde cok agriyo ama şis degil okadar akintim normal test yapsam cikarmi ya son uc gun
ayyy cok sevindim canim ya ne güzel masallahKısslar
Bugün doktor kontrolmz vardı
Pitpit lrmzi duyduk çok şükür
Ultrasonda da baya baya kol kafa bacak ortada.elhamdülillah.
Doktora dedim her geliste korkuorm kötü bişey olur mu acaba Die.Neden korkuosn herşey yolunda dedi.kimyasal oldu mu için herhalde dedim de bak görmüo msn artık öyle bi ihtimal yok dedi.inşallah dedim ya.darısı en yakın zamanda size inşallah kısslar
olsun artik da kız erkek fark etmez dimi ama olsun yani artiiiikkkBu akşam bir arkadaşa gitttim ablası da varmış misafir bana baktı senin kızın olacak ilk öyle hissettim dedi nasıl mutlu oldum anlatamam
İnşaallah canım bu ara çok mevzusu geçiyor nedense. Baya baya olacak gibi hazırlanıyorum resmen bugün tül perde çıkardim şöyle bi cam tozu aldım icerden sonra yapamam belki diyeolsun artik da kız erkek fark etmez dimi ama olsun yani artiiiikkk
Ayy Rabbim ona burada acısını değil de mutluluğunu paylaşmayı nasip etsin olursa kiyamam ben ona hiçSalliala olsun olsun kızınız olsun güzeller güzeli kk hala devam ediyorsa senin üyeliği miras bırakırsın
Canım tabii acısı değil şöyle evlilik hazırlıkları topikleri falan işte :)Ayy Rabbim ona burada acısını değil de mutluluğunu paylaşmayı nasip etsin olursa kiyamam ben ona hiç
Insallah canm hayirlisi neyse o olsun. Biliyomusun aslinda icimde var gibi bi his yok ama heves iste nebilim hissetmiyorum neyse artik rabbim buyuk zamani nezemansa o zaman olur kismetimizde ne varsa onu yasarizlBekle hi gün daha 12 yada 13. Günde yap istersen canımhayırlara vesile olsun inşaallah
Aynen canım biz kul olarak elimizden geleni yapalım da Rabbim vakti saati gelince nasip edecektir elbet. Hislerin dua yerine geçsin. Az kaldı inşaallah mutlu haber verirsin bizlereInsallah canm hayirlisi neyse o olsun. Biliyomusun aslinda icimde var gibi bi his yok ama heves iste nebilim hissetmiyorum neyse artik rabbim buyuk zamani nezemansa o zaman olur kismetimizde ne varsa onu yasarizl
Insallah canm benm saol yorumlarin icindeAynen canım biz kul olarak elimizden geleni yapalım da Rabbim vakti saati gelince nasip edecektir elbet. Hislerin dua yerine geçsin. Az kaldı inşaallah mutlu haber verirsin bizlere
Nasılsin canım zor geçiyor mu ilk haftalar başladı mı mide bulantıları filan ? Yorma kendini çok olduğu kadar eşin yardım edebilirse daha rahat edersin.Kısslar naapiosnz.
Annem gitti yine yalnız kaldım
Inşallah iyi olurum da işlerimi yemeklrmi yapablrm.
Siz ne alemdsnz nasıl gidio.Güzel haberlr bekliyorm sizden en yakın zamanda inşallah
Nasılsin canım zor geçiyor mu ilk haftalar başladı mı mide bulantıları filan ? Yorma kendini çok olduğu kadar eşin yardım edebilirse daha rahat edersin.
Ben iğne oldum çarşamba günü çatlatma için. Çalışmalar da tamam. Geriden gelenler için yine arada devam edeceğiz çalışmalara. Dua et güzel sonuç alalım
Allah kolaylık versin 3 aydan sonra geçiyor bazı kişilerde seninde geçer inşaallah. Benim annemin de ablamin da hamilelikleri çok zor geçer bakalım benim ne olacak. İnşaallah canım ya bu ay ümitliyiz bakalım Rabbim nasip ederse :)Inşallah cnmm çok güzel haberler.yakında müjdeli haberide alırız inşallah
Çok kötüydüm cnm önceki haftalar içimin karisiklgndn Bişey yiyemiodm midem agriodu.annemi cagirmstm işte sagolsn geldi kaldı bir hafta toparladı beni biraz.o arada doktora gittik midem için ilaç verdi o da mide ağrımı kesti gibi çok şükür.çok sık acikiorm aniden midem kazinio Hemen Bişey yemem gerekio işte.bakalım idare edicez İnşallah.mide bulantım sabahları oluo hatta ogurtuo çok kötü oluo.içimden su cikana kadar da gecmio.çıkınca rahatliorm.Bu sabah İlk defa olmadı ama içimin karışıklığı dvm edio gün içindede.yatirmasnda sıkıntı yok yani.yatmak zorunda kalınca sıkıntı
Allah kolaylık versin 3 aydan sonra geçiyor bazı kişilerde seninde geçer inşaallah. Benim annemin de ablamin da hamilelikleri çok zor geçer bakalım benim ne olacak. İnşaallah canım ya bu ay ümitliyiz bakalım Rabbim nasip ederse :)
Maşallah canim Allah sağlıkla kavuştursun Bugün benim de yumurtlama günüm takvime göre ovulasyon testi yapmıyorum inşAllah tutuyodurKısslar
Bugün doktor kontrolmz vardı
Pitpit lrmzi duyduk çok şükür
Ultrasonda da baya baya kol kafa bacak ortada.elhamdülillah.
Doktora dedim her geliste korkuorm kötü bişey olur mu acaba Die.Neden korkuosn herşey yolunda dedi.kimyasal oldu mu için herhalde dedim de bak görmüo msn artık öyle bi ihtimal yok dedi.inşallah dedim ya.darısı en yakın zamanda size inşallah kısslar
Canım ben adet gününden itibaren sayıyorum ovulasyon testi mi yapmalıyım tam günü icin bugün yumurtlama günüm hesabıma göre ama tam mi bilmiyorum nasil kullanicaz onu daKizlar gittim doktora benim yumurta 22mm olmuşçatlar gibi etrafı bozulmaya başlamış dedi. Ama iğne de verdi. 3gün üstüste ilişki olsun dedi.
Kizlar inşAllah benim de sizinle birlikte tutar hep beraber seviniriz çünkü sadece bir ayim var başında sonunda Nisanin yumurtlama m mayista esim göreve gidiyor malesef 6 ay yokAmiiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?