Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Bekle hi gün daha 12 yada 13. Günde yap istersen canım hayırlara vesile olsun inşaallah

ayyy cok sevindim canim ya ne güzel masallah

olsun artik da kız erkek fark etmez dimi ama olsun yani artiiiikkk
İnşaallah canım bu ara çok mevzusu geçiyor nedense. Baya baya olacak gibi hazırlanıyorum resmen bugün tül perde çıkardim şöyle bi cam tozu aldım icerden sonra yapamam belki diye Nasip ederse Rabbim gelsin bu ay bebişlerimiz

Bekle hi gün daha 12 yada 13. Günde yap istersen canım hayırlara vesile olsun inşaallah
Insallah canm hayirlisi neyse o olsun. Biliyomusun aslinda icimde var gibi bi his yok ama heves iste nebilim hissetmiyorum neyse artik rabbim buyuk zamani nezemansa o zaman olur kismetimizde ne varsa onu yasarizl

Insallah canm hayirlisi neyse o olsun. Biliyomusun aslinda icimde var gibi bi his yok ama heves iste nebilim hissetmiyorum neyse artik rabbim buyuk zamani nezemansa o zaman olur kismetimizde ne varsa onu yasarizl
Aynen canım biz kul olarak elimizden geleni yapalım da Rabbim vakti saati gelince nasip edecektir elbet. Hislerin dua yerine geçsin. Az kaldı inşaallah mutlu haber verirsin bizlere

Kısslar naapiosnz.
Annem gitti yine yalnız kaldım
Inşallah iyi olurum da işlerimi yemeklrmi yapablrm.
Siz ne alemdsnz nasıl gidio.Güzel haberlr bekliyorm sizden en yakın zamanda inşallah

Kısslar naapiosnz.
Annem gitti yine yalnız kaldım
Inşallah iyi olurum da işlerimi yemeklrmi yapablrm.
Siz ne alemdsnz nasıl gidio.Güzel haberlr bekliyorm sizden en yakın zamanda inşallah
Nasılsin canım zor geçiyor mu ilk haftalar başladı mı mide bulantıları filan ? Yorma kendini çok olduğu kadar eşin yardım edebilirse daha rahat edersin.
Ben iğne oldum çarşamba günü çatlatma için. Çalışmalar da tamam. Geriden gelenler için yine arada devam edeceğiz çalışmalara. Dua et güzel sonuç alalım

Inşallah cnmm çok güzel haberler.yakında müjdeli haberide alırız inşallah
Çok kötüydüm cnm önceki haftalar içimin karisiklgndn Bişey yiyemiodm midem agriodu.annemi cagirmstm işte sagolsn geldi kaldı bir hafta toparladı beni biraz.o arada doktora gittik midem için ilaç verdi o da mide ağrımı kesti gibi çok şükür.çok sık acikiorm aniden midem kazinio Hemen Bişey yemem gerekio işte.bakalım idare edicez İnşallah.mide bulantım sabahları oluo hatta ogurtuo çok kötü oluo.içimden su cikana kadar da gecmio.çıkınca rahatliorm.Bu sabah İlk defa olmadı ama içimin karışıklığı dvm edio gün içindede.yatirmasnda sıkıntı yok yani.yatmak zorunda kalınca sıkıntı

Allah kolaylık versin 3 aydan sonra geçiyor bazı kişilerde seninde geçer inşaallah. Benim annemin de ablamin da hamilelikleri çok zor geçer bakalım benim ne olacak. İnşaallah canım ya bu ay ümitliyiz bakalım Rabbim nasip ederse :)

Inşallah cnm ya güzel haberlr alırız bu güzel ay da.
12 haftaya kadar dedi Doktor.inşallah az kaldı geçer bakalım.progestan kullaniorm bi de vajinal kullaniorm ama o da etkilio mdr bilemedim.onu da 12.haftaya kadar kullancam.inşallah az kaldı bakalım.
Inşallah senin kolay geçer cnm.belli olmuo.ben annemn kolay geçmiş tiksinme olmuş sadece ama gerçi çok şükür bende iyiym ya :)

Maşallah canim Allah sağlıkla kavuştursun Bugün benim de yumurtlama günüm takvime göre ovulasyon testi yapmıyorum inşAllah tutuyodur

Kizlar gittim doktora benim yumurta 22mm olmuş çatlar gibi etrafı bozulmaya başlamış dedi. Ama iğne de verdi. 3gün üstüste ilişki olsun dedi.
Canım ben adet gününden itibaren sayıyorum ovulasyon testi mi yapmalıyım tam günü icin bugün yumurtlama günüm hesabıma göre ama tam mi bilmiyorum nasil kullanicaz onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…